פורומים

- שטח 4x4

יש לי ג''יפ

18 במאי 2001 ב 19:23 2 תגובות 502 צפיות יוסי ברגמן
מזה כשנתיים יש לי ג'יפ. שנת 86,שחור ומלוכלך אבל שלי. לפני זמן רב,מסיבות אלו ואחרות, הג'יפ יצא לשנת שבתון.הוא עומד ברחוב מול הכניסה לבית, נראה די מוזנח אבל זה לא גורם לי לא לאהוב אותו עד מאוד. חייב אני לציין שכבר בתרגלתי לעובדה שלפעמים "נעלמים" ממנו אביזרים כמו ברזנט קיץ,כיסוי מרכז ההגה וכדומה, אבל היום היה השיא !! כמנהגי, אחת לכמה זמן אני יורד למטה ומניע אותו.לפני מספר שבועות סירב המצבר לעשות עבודתו נאמנה ולכן פורק הסורר ויצא לנופש במטען הביתי אשר הוכיח את עצמו בעבר.היום,החזרתי אותו,חיברתי אותו וניסיתי להניע אבל כלום ! אפילו לא קצה קצהו של סיבוב מצד המנוע.מהרתי לחזית הג'יפ בנסיון להבין על מה ואיך כאשר גיליתי את ההפתעה שהכין לי איזה בן ז.. - אין סטרטר ! כנראה, שעבר לו אותו בן נעוות המרדות והחליט כי אין לי יותר שימוש בסטרטר ומצא לנכון לפרק אותו. צעד זה,לדעתי, מעלה את חוצפתם של גנבי הרכב לרף חדש ומאוד לא מבורך. אי לכך ובהתאם לזאת : הזהרו לכם לנפשותיכם ולג'יפיכם הקלים לפירוק, ואיפה קונים סטרטר משופץ וזול בתל אביב ? להתראות.
הוספת תגובה
  • 1. bennyt11 21 במאי 2001 ב 06:59

יוסי שלום קודם כל תציין איפו א

יוסי שלום קודם כל תציין איפו אתה גר ובאיזה שעות אתה לא בבית, רצוי דיווח גם איזה סטרטר קנית חברה וכו'' ותשתדל לאווזר כגון פרוז''קטורים מראות צד כיסויי מושבים וכו''. סתם בצחוק !!! אבל זוהי מדינת ישראל בכיעורה סיפור קטן - לפני מס'' חדשים ניגשתי לתקן את הסופה אצל דר'' ג''יפ בבוקר של יום שישי מוקדם, לפני היה בחור שקם ביום שישי נכנס לג''יפ, הניעה, רצה לשלב לראשון ו....הלך הקלץ'' תרתי-משמע פשוט גנבו לו את המשאבה אז אם זה מנחם.... ''''צרת רבים חצי נחמה''''

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. bennyt11 21 במאי 2001 ב 07:04

יוסי שכחתי יש לי בחור במגדיאל

יוסי שכחתי יש לי בחור במגדיאל משפץ סטרטרים ואלטרנטורים בסיטונות כדאי לנסות אצלו אולי יהיה לו מה להציע בשבילך יותר פרטים תתקשר אלי 628356-054 בני.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול