סתם צץ לי רעיון(אני לא יודע אם
סתם צץ לי רעיון(אני לא יודע אם הוא פרקטי אבל....): יש אריזות איחסון של ואקום ניראה לי שזה רעיון לא רע במידה וזה בר ביצוע! כתוב לך עת הברזנט ברוך לא? אם כן אז אתה מכיר אותי!(הסמוראי אם הסגירה של הפיברגלס) ניתראה בשטח!!!!!!!!!!
ברוך שלום, מנסיון שהיה לי עם ג
ברוך שלום, מנסיון שהיה לי עם ג''יפ CJ כיסוי ברזנט הדרך הטובה ביותר היא ראשית לשטוף טוב מאבק וחול רצוי עם צינור עם רובה מים כמו שיש בגינות, לייבש היטב ולאיחסון להשתדל הכי פחות קיפולים אם אפשרי עדיף לגלגל את הברזנט לצורת צינור כי הקיפולים גורמים נזק לאטימה של הברזנט ובמשך זמן האחסנה בנקודות הקיפול הברזנט נחלש ונוטה להיקרע במשך השנים לכן עדיף לגלגל. להכניס לשקית ניילון גדולה ולאחסן במקום יבש ומוצל, לאחסנה ארוכה כדאי להוסיף כדור שניים של נפטלין למניעת מזיקים כגון עש שלא יואכלו את הבד.
תודה. וכן זה אני
תודה. וכן זה אני
סתם משהו שחשבתי עליו, לא מדעי
סתם משהו שחשבתי עליו, לא מדעי ולא בדוק. מה תרסיס סקאיי של פנים הרכב לפני האחסנה? סביון.
השאלה מאיזה סוג מיוצר הכיסוי א
השאלה מאיזה סוג מיוצר הכיסוי אם מסוג בד סקי או שימשונית או PVC באמת עדיף למרוח בחומר שומני כגון ספרי או ג''ל ללוח שעונים או לפגושים (דרך אגב ליעקובי יש חומרים מצויינים בנושא), אבל אם הכיסוי מברזנט-בד אסור לפזר חומר שומני אלא לאחסן יבש כל יפול אחר עלול להזיק לאטימות הברזנט
אהלן... לגבי שאלת האיחסון :
אהלן... לגבי שאלת האיחסון : א.יש לנקות את הברזנט ע''י מברשת ושמפו בכדי להוריד את כל הלכלוך שעליו ואבק וכו'' ב.כדאי להוריד את הברזנט ביום חמים ולא בלילה כשקר מפני שהברזנט מתכווץ מעט מהקור ויש סיכוי לנזק . ג.אני אישית יודע וגם נאמר מבחור שמתמחה בייצור ברזנטים לגיפים (מסוג שמשונית) שכדאי למשות את הברזנט בשמן הדראולי (אדום) בעזרת שמרטוט ,השמן אינו מאכל את הברזנט והוא אפילו מחדש אותו ושומר עליו בחורף ,לאחר מכן יש לשטוף את הברזנט בצינור מים בכדי להוריד את שאריות השמן מהברזנט. ד. יש לאחסן את הברזנט במקום יבש ולא חשוף לאור השמש בכדי לא לגרום להתייבשותו . ה.בהצלחה ביי