ברמת המתחילים שרוצים לרדת לשטח
ברמת המתחילים שרוצים לרדת לשטח ולשמור על הרכב : מיגונים - גחון,טנק דלק,מיגוני סף -במקום מדרגות מצועצעות או כל מיני כאלה ... אפשר להזמין אותם בשילוב של מדרגות אבל לא הייתי ממליץ, יש בנוסף עוד איזו פלטה שבאה אחרי המיגון גחון אבל אני לא זוכר איפה היא מתלבשת בדיוק ... בכל אופן .. מומלץ בחום רב .... מיגונים זה הדבר הראשון שהייתי ממליץ לך לעשות. דבר שני : צמיגים ... יש בקטע הזה שתי אופציות ... אחת ... ללכת על צמיגים במידה כזו או אחרת יותר גדולה ... על גבי הג''''נט המקורי בחתך של 50\50 שזה חצי כביש חצי שטח .... ואז חסכת ג''''נט ... או לעשות סט שלם על ג''''נטים 15'''' ולשים צמיגים 31/10.5/15 ..... שנכנסים ברישיון באישור היצרן ! . דבר שלישי : ומאוד מאוד מומלץ ... אבל לא חובה ... לפחות לא כשהרכב דנדש ... שיפורי מתלים : קפיצים + בולמים ... אני התנסתי בשתי סוגי סט אפים לטרופר ... קפיצי אייבך+בולמי ראנצ''''ו - לא רע בכלל קפיצי אולדמן + בולמים אולדמן - גם לא רע .. ואפילו טוב מאוד ... שניהם ... אתה יכול על פי בחירה ... אני הייתי אומר שאם אתה הולך על בולמי ראנצ''''ו אז תתקין גם את המערכת בקרה שלהם ... בכל אופן .. .כל אחד מהסטאפים האלה הם טובים לטרופר ... יש כמובן גם אופציות אחרות ... אבל אותם אני לא מכיר ... בכל אופן אלו שלושת הנושאים שהייתי ממליץ לך לגעת בהם ... לפחות כל עוד אתה ''''מתחיל'''' ... כמובן שאפשר גם להתקין כננת .. .אבל לדעתי אין לך צורך בזה ... לפחות לא בשלב הזה ... טפל בשלושת הנושאים הנ''''ל ... הראשון הכי חשוב ואחריו השני .... השלישי .. אתה יכול לעשות גם עוד חצי שנה .. בהצלחה ותהנה ... אה.. ואגב .. אני לא בעל אינטרס או משהו ... :) סתאם אחד שהיה לו טרופר ... :)
אסי שלום קודם כל מזל טוב ת
אסי שלום קודם כל מזל טוב תראה היות וזה אוטו השטח הראשון שלך אני מציע לך לא לעשות כל שיפור בשלב זה .יש הרבה מסלולי שטח קלים ובנוניים שאתה יכול לעשות בלי לשפר או למגן את האוטו תתחיל לנסוע בשטח ולהכיר את האוטו ולקבל ביטחון ובמשך הזמן אתה כבר תדע מה אתה צריך ומתי לבצע שיפורים כל שהם