לגבי בולמים...אולדמן או רנצו ל
לגבי בולמים...אולדמן או רנצו לדעתי. לגבי מוסכים, יש לך פה באתר אלפון שטח. בכל מקרה עם חיפוש בפורום, תמצא המון דעות נוספות. אריק2
גור שלום אני לא יודע למה אתה מ
גור שלום אני לא יודע למה אתה מתכוון עלים שהתישרו. העלים של הסמוראי גם כשהו חדש הם ישרים. לידיעתך.
אריק2 ... סתאם בשביל הידיעה של
אריק2 ... סתאם בשביל הידיעה שלך ... לראנצ''''ו אין קיט בולמים שלם לסמוראי ... רק לאולדמן ...
לגבי הקפיצי עלים:יש לי הבדלים
לגבי הקפיצי עלים:יש לי הבדלים בגובה בין הצדדים של הרכב(סמוראי) יש קפיץ עלה אחד ממש ישר :אז הוא צריך להיות כך? אם כן אז ממה נובע הבדל הגובה?
גור שלום אני נוהג בסמוראי 88
גור שלום אני נוהג בסמוראי 88 שהחלפתי לו את הבולמים לאולדמן אמו יש הבדל של שמיים וארץ בין האולדמנים לבין המקורים ומונרו סנסטרק שהיו לי גם כן כבר קטלו אותי על כך שכתבתי שהמונרו גרוע (לפחות אצלי הוא גרם לרכב להתנהג רע תראה , גם אולדמן וגם ראנצו הם בולמים יקרים משמעותית ביחס לאחרים אבל לטעמי האולדמן לפחות שווה את ההשקעה אני לא כל כך בעד ראנצו מכיוון שזהו בולם שמיועד באופן כללי לרכבים כבדים יותר מן הסמוראי ולכן הם אינם מנוצלים בו בצורה אפקטיבית בעוד שהאולדמן הוא בולם פרוגרסיבי שמתאים עצמו לרכב מה עוד , ראנצו מייצרים בולמים לפי מידה ואילו אולדמן מייצרים ספציפית עבור דגמים של רכבים אני מניח שהבנת שאני לא ממש בעד ראנצו ... אם אתה מתכוון לערגל עלים אני מציע לך לפנות לעמי סולל מ''''המתלם'''' שעבר לא מזמן לאזור התעשייה החדש של ראשל''''צ אך לצערי אין לי כתובת מדוייקת או טלפון אבל לא נראה לי ממש בעייתי להשיג האיש פשוט מקצוען ואדיב קח בחשבון שעירגול יורד במהלך הזמן וכתוצאה מכך סוגר במידת מה את הבולם , ז''''א , המהלך שלו פנימה מתקצר אשמח לעזור במידע נוסף הסלולרי שלי :054609417 שחר
לא חושב ששוה להשקיע בבולמים יק
לא חושב ששוה להשקיע בבולמים יקרים שאינם חלק ממערכת עלים ובולמים שמתנהגת יחד לכן קנה בולמים פשוטים הם יעשו את אותה עבודה אבל מצד שני לא תוכל להתגאות בבולמיך לעומת אחרים MY TWO CENTS
צביקה ! כשאני החלפתי את הבול
צביקה ! כשאני החלפתי את הבולמים הומלץ לי להחליף את העלה הראשי לעלה ארוך יותר ולאוו דווקא לקיט עלים של אולדמן .ההמלצה הייתה על ידי כאלו שאני מניח שגם אתה מסיר את הכובע שלך בפניהם ואם תתאמץ גם תבין למי הכוונה לא שטעית בדבריך אולם כהרגלך בקודש כאיש מדון וריב אתה מקדם את העיניין וכמו שמישהו חכם אמר לי פעם : העיקר זה להיות מרוצים ובמחילה מכבודך והידע הרב שלך וזה לא נכתב בציניות , גם אתה טועה קצת לפעמים ואם אני לא טועה כתבת בפורןם המתחרה שאין צמיגים במידה 195\80 אך צר לי לאכזב אותך יש גם יש שחר
גור שלום.. אני מציע לך לקנות
גור שלום.. אני מציע לך לקנות בולמים לא פשוטים ולא יקרים והם באמת מעולים ,שמם בישראל ''פרו-קומף'' אתה תהנה מהם ,הם נקנים לפי אורך בולם ,תמדוד אצלך בסמוראי את אורך הבולם כשהרכב במצב נורמלי (לא על מדרכה או משהו דומה..) ותמדוד מהבורג העליון ועד לבורג התחתון בעזרת מטר והנה לך מידת הבולם.. קח בחשבון שאם אתה רוצה לערגל את הקפיצים שני דברים יקרו : א. הרכב יתרומם לגובה שזה מה שאתה רוצה אומנם ,אבל הרכב יהפוך לפחות יציב ויותר מתנדנד בעיקר בסיבובים ,בגלל המרכז כובד שלך החדש. ב. הבולמים שלך הסטנדרטיים כבר לא יתאימו למהלך המתלה החדש והם גם עלולים להנזק שכן הם הופכים להיות למעצור של פתיחת המתלה החדש שלך ,שזה גם יגביל אותך בפתיחה וגם הבולם עלול להנזק קשה ומשם ישר לפח . לכן לפני שאתה שם בולמים חדשים תערגל קודם את העלים ואח''כ תמדוד את הגובה בין הברגים שוב ואז תשים בולמים. בהצלחה. השועל