פורומים

- שטח 4x4

אני רוצה לקנות סמוראי אבל יש ל

28 במאי 2001 ב 11:14 26 תגובות 2186 צפיות FURE
שלום , אני רוצה לקנות גיפ סוזוקי סמוראי שאני כבר הרוס על המכוניות האלה אבל יש לי פחד קטן , מכונית כזאתי שהיא עם מנוע פרופורציונאלי לגודל שלה (אני מדבר על 86 ומעלה - 1300) ואולי אפילו פחות , תזוז לאט ואני רוצה לשלב גם בין מהירות גבוהה כי אני חולה מהירות וגם שטח , מישהו יכול להגיד לי עד כמה הסמוראי יכול לסחוב במהירות? זאת אומרת , כמה הוא סוגר בהילוך חמישי בלי להקיא את נשמתו? אשמח אם תתנו לי נתונים מעודדים עליו , כרגע רק מבאסים אותי בטענה שזה עגלה . ואגב , מישהו יודע מה המשקל היבש של הסמוראי בלי דלק? יותם.
הוספת תגובה
  • 1. silk 28 במאי 2001 ב 09:23

יותם שלום! סמוראי ומהירות לא

יותם שלום! סמוראי ומהירות לא הולכים ביחד וממומלץ גם לא לבדוק את העיניין הזה אין בעיה להגיע במישור או ירידה למהירות120-130 קמ''''ש אבל זה לא נקרא מהר ככל הנראה דבר מאוד פשוט ומאוד חשוב לחיים הוא לדעת ולהבין שלסמוראי מרכז כובד גבוה מה שגורם לו לנטייה להתהפכות אם לא נזהרים , באר''''ב למשל הוא נחשב לרכב מסוכן אם אתה מעוניין ברכב אמין , עם עבירות מצויינת , חסכוני יחסית לך על זה אם מהירות היא ממש הקטע שלך הייתי חושב על אופצייה אחרת אולי שחר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אבי שוע 28 במאי 2001 ב 10:20

אהלן, סמוראי ומהירות זה פשוט

אהלן, סמוראי ומהירות זה פשוט מסוכן. אני אומר את זה בתור בעל סמוראי 84 אמנם, וב86 השתפר המצב - אבל המנוע חלש יחסית, ויותר גרוע - יש לו מהלך מתלה גדול יחסית, מרכז כובד גבוה, ושלדה שלא תוכננה למהירות, שהמשמעות היא שמה שבסובארו פשע היה הופך להחלקה קטנה של אחד הגלגלים, יכול להפול להתהפכות של הג''יפ במהירות. בשום פנים ואופן לא סמוראי ומהירות - מי שקונה סמוראי - שידע שהוא מתפשר מאוד חזק במהירות ובספורטיביות. אבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. chester 28 במאי 2001 ב 10:32

הרשה לי לספר לך כבעליו של סמור

הרשה לי לספר לך כבעליו של סמוראי, ששחר אופטימי מדי, או שהוא לא נוסע על סמוראי. הסמוראי בקושי, ובתנאים אופטימליים שהיו פוסלים כל אצן (ירידה, רוח גבית, בלי משקל ברכב וכו'') מטפס ל- 120 וגם אז אתה שוחת אותו בשביל זה. סמוראי זה כלי בשביל לסוע איתו בסביבות ה-90 עד 110 קמ''''ש - ואל תצפה ממנו ליותר מדי כח בכביש. בעליות הוא יאיט לך וכביש זה לא הצד החזק של הסמוראי בכלל. חוץ מזה, אם אתה מחפש מהירות לך תקנה אימפרזה טורבו, ולא שום סוג של רכב שטח. בד''''כ רכבי השטח מסוכנים במהירות גבוהה בכביש ולכן עדיף לך ולנו שאם אתה רוצה לסוע מהר אז ה- 4X4 שלך יהיה גם אימפרזה טורבו או אאודי... מקווה שעזרתי לך ותזכור - אין דבר כזה מהירות בכביש ורכב שטח טוב שהולכים ביחד !!!! (אולי סופה...) אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. FURE 28 במאי 2001 ב 13:28

תודה רבה לכולכם , אני חושב שמה

תודה רבה לכולכם , אני חושב שמה עד מאה ועשר יספק אותי , אני מת על סמוראים ואגב , אימפרזה טורבו יש להורים שלי אז זה בסדר , אני אחייה עם זה ... אני חושב לקנות סמוראי החל משנת 88 אבל אם המחיר ירדה בי אני גם אתפשר על 86 לשנת 84 אני בכלל לא מתייחס מדובר על הרכב עם מנוע ה1000 שהוא חלש לאללה אלא אם זה באופנוע.. אבל 1300 בהחלט יהיה טוב אגב בעיית ההתהפכות די מדאיגה אותי אבל ממה שאני יודע החל משנת 88 שופרו הקפיצים ובעיית ההתפכות קטנה , למרות שברור לי להחלוטין שהיא קיימת , אבל אוטו כזה פיצי אני מאמין שאפשר להפוך חזרה... עכשיו , מישהו יודע באמת מה המשקל היבש של הסמוראי? (אגב , לכל המדכאים , לא הפחתתם כהוא זה את אהבתי ליצור הזה שנקרא סוזוקי סמוראי , נכשלתם..) יותם. אגב , אם אתה קורא לסוזוקי גראנד ויטארה 5 דלתות שנת 2000 ג''יפ , סגרתי איתו 150.. (בלי דיווחים למשטרת התנועה..) אולי יש איזה אתר לסמוראי שבו אוכל למצוא את כל הנתונים עליו? יותם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. FURE 28 במאי 2001 ב 13:38

אגב שכחתי לציין , וכשאני קורא

אגב שכחתי לציין , וכשאני קורא את ההודעה הראשונה שלי ניכר כי אני אוהב יותר מהירות , אז סליחה וטעות שלי , אני הרבה הרבה הרבה יותר אוהב שטח מאשר מהירות ואגב , האהבה הזאת באה לי מהסמוראי , מאז שהתחלתי לאהוב את הסמוראי התחלתי לאהוב גם שטח , אבל באמת עכשיו אני חולה שטח בדם , ואני לא מחפש טיסות על הכביש , אני מחפש רכב שיוכל להגיע איתי לשטח גם בדרכים בין עירוניות ולא בתור עגלה ...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 28 במאי 2001 ב 13:52

נו באמת חמוד, ויטרה אינה ג''יפ

נו באמת חמוד, ויטרה אינה ג''יפ !!!!!!!! ג''יפ זה רכב שמוטבע עליו ג''יפ ולויטרה מוצבע סוזוקי...מעבר לזה גראנד ויטארה אינה גם רכב שטח...אלא אם כן היא מיועדת לים או לשבילים...אבל לסוע עם רכבים כאלה במהירויות הללו זה די טיפשי... אתה רוצה הסבר ? אז ככה...גם עם כל יפני \ אנגלי \ גרמני בעל הנעה של 4X4 ניתן ליסוע במהירויות הללו אבל אם פתאום מישהו חותך אותך, או סתם לא עוצר ואתה חייב מהר לעבור נתיב...מה אז ? אסון קטן ? התהפכות לא תהיה יהיו גילגולים וללא רק הנהג (פוטנציאלית אתה) יפצע או חלילה יקרה משהוא יותר גרוע, אלא גם אני שנוסע לתומי עלול להפגע ממך... לכן, ברכבים בעלי מרכז כובד גבוה לאאאאאא נוסעים מהר. בקשר למשקל - סמוראי שוקל כ800 ק''''ג ריק...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. silk 28 במאי 2001 ב 14:10

שלום אני אענה לאט לאט ראשי

שלום אני אענה לאט לאט ראשית - אייל חביבי , כמובן שאני נוסע בסמוראי ומה שעוד יותר בטוח הוא שאני מצליח להגיע למהירות 120-130 קמ''''ש בתנאים שעליהם , כמובן שזה לא מומלץ לאורך זמן אבל בהחלט אפשרי את מה שאני כותב אני מבסס על ניסיון אישי כמובן - ברשותי סמוראי מודל 88 עם המנוע המקורי שיבדל לחיים ארוכים , ללא שיפורים במנוע והרכב נמצא אצלי כבר למעלה מ-10 שני0 , אתה יודע מן נטייה בלתי מוסברת שכזו... קצת פחות צינות ולגלגנות לא יזיקו . בנוגע למשקל אז זה בדיוק ולא בערך : סמוראי פתוח 920 קילוגרמים סמוראי סגור 940 קילוגרמים אלה הנתונים שנמצאים בספר הרכב של היצרן שאיצו מגיע הרכב שחר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. FURE 28 במאי 2001 ב 14:10

קודם כל , JEEP זה סופה אבל גם

קודם כל , JEEP זה סופה אבל גם סמוראי , JEEP זה CJ וגם פראדו , JEEP זה מה שמגדירים אותו כJEEP , לא התכוונתי שהחברה שמייצרת את הגראנד ויטארה היא חברת JEEP שכידוע מייצרת את החלקים לסופה וגם את הCHEERUKI והגראנד צירוקי והרנגלר , בחיית דינאק. וחוץ מזה , זה שיש לך סופה שלדעתי זה הרכב לשטח , לא אומר שסוזוקי גראנד ויטרה זה לא גיפ , הרכב המדובר הינו של אבא שלי וראיתי כבר מה הוא יודע לעשות , אז אל תזיין בשכל , אני אומר לך שעכשיו עם השיפור שאבא שלי עושה לו (החלפת בולמי זעזוזים וקפיצים חדשים) שיפור שיגדיל את מרווח הגחון של הרכב , ה''''רכב שבילי קק''''ל'''' כפי שאתה מנסה להגדיר אותו , יאכיל את הסופה שלך אבק יכול להיות שבכוח מנוע הגראנד ויטארה חלש לעומת הסופה (2000 לעומת 4000) אבל זה לא אומר שהעבירות שלו ירודה . אני אומר לך שכבר נסעו איתו את נחל צין ואת מעלה דריישאפט אם אתה מכיר , וכבר חרשנו איתו את ה''''בור'''' בקריית אונו , ויצאנו יופי מתקיעה בחוף פלמחים , אז באמת שלא צריך לזלזל . ואגב זכורה לי התמונה הזאתי , זה של מישהו שטען שהוא הרכיב נעילת דיפרנציאל אחורי נדמה לי.. אה ועוד משהו , קשה לי מאוד להבין בן אדם שמזלזל בסוזוקי גראנד ויטארה כג''יפ כאשר הוא מצוייד בדברים שהיום רוב הג''יפים העירוניים המפלצתיים לא מצויידים למרות טעינתם לג''יפיות , יש לסוזוקי הילוך כוח מלא 4L N 2H 4H למרות שהג''יפים המתחרים יותר גדולים ויותר מפלצתיים ונראים יותר חורשי שטח הסוזוקי היה ונשאר זאב בעור כבש . לפי דעתי לפחות , זה יופי של אוטו ולעומת הסופה שצורכ(/ח)ת דלק יותר ממה שאני שותה קולה הסוזוקי מצטיין בצריכת דלק יפה למנוע 2000 , בסביבות ה9 ומעלה לליטר על בנזין . אני לא רואה שום סיבה לזלזל בסוזוקי , באמת שלא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 28 במאי 2001 ב 16:18

ילד ... אתה יודע ... יש לי מה

ילד ... אתה יודע ... יש לי מה להגיד לך אבל צורת ההתבטאות שלך מוציאה לי את החשק. ואני חושב שלעוד כמה. אריק עבר ברוורס מה שאתה והסוזוקי של אבא שלך לא עברתם ביחד עם הסובארו טורבו בקדימה. אז אני הייתי ממליץ לך לצנן מעט את לשונך הפרועה ואת התלהבות הנעורים היוקדת. וסוזוקי זה לא ג''יפ. גם אם תצעק ממש ממש חזק זה לא יהיה ג''יפ ולי יש סמוראי. גיא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 28 במאי 2001 ב 19:36

שלום מר פור הקטן הפניה שלך ב

שלום מר פור הקטן הפניה שלך בהתחלה היתה יפה ונעימה לקריאה , אבל אם מישהו מביע את דעתו וזה לא נראה לך זה לא אומר שאתה צריך להתנהג בצורה כזאת , להבא אף אחד לא התיחס אליך ובנוגע לנושא שדובר , גם אני כמו אריק חושב שגרנד ויטארה זה לא ג''יפ . עד לפני מספר שבועות היתה לי ויטארה קצרה שהנתונים שלה הם בסגנון הגרנד ואפילו טובים יותר ומכיוון שנוכחתי לדעת שזה באמת לא ג''יפ אמיתי מכרתי אותו ואני מחפש סופה . אני גם לא מאמין כלכך שעלית איתו במקומות שציינת , אולי אם כננת .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 28 במאי 2001 ב 19:36

שלום מר פור הקטן הפניה שלך ב

שלום מר פור הקטן הפניה שלך בהתחלה היתה יפה ונעימה לקריאה , אבל אם מישהו מביע את דעתו וזה לא נראה לך זה לא אומר שאתה צריך להתנהג בצורה כזאת , להבא אף אחד לא התיחס אליך ובנוגע לנושא שדובר , גם אני כמו אריק חושב שגרנד ויטארה זה לא ג''יפ . עד לפני מספר שבועות היתה לי ויטארה קצרה שהנתונים שלה הם בסגנון הגרנד ואפילו טובים יותר ומכיוון שנוכחתי לדעת שזה באמת לא ג''יפ אמיתי מכרתי אותו ואני מחפש סופה . אני גם לא מאמין כלכך שעלית איתו במקומות שציינת , אולי עם כננת .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אריק2 28 במאי 2001 ב 19:38

גיא, זה בסדר...אין לי בעיה עם

גיא, זה בסדר...אין לי בעיה עם השפה של הילד...אך אני מפחד שתהיה לי בעיה איתו בכביש (בשטח הוא יפגע רק בעצמו, ואני כולי תקווה שלא) בכל אופן, כמו שיש במרכז לסיור את שניר, שלא מזמן התגייס לצבא...אז פה אולי מתפתח שניר נוסף... נו, זוהי שפתם של ילדי ארצנו...שיהיה... ולגבי הגראנד וויטרה - אכלא אוטו...ממש פצצה, רק בוא נגיד שבכבישים מנהלתיים סופתי התמימה צורכת (ומגחכת) 9.5-10 ק''''מ לליטר. מעבר לזה, אני יכול להגיד המון על הוויטרה אך על הגראנד וויטרה אין מה להגיד נקודה. נ.ב למרות שבחו''''ל ניתן לשפרה ללא היכר, הסיכוי שמישהו בארצנו יעשה זאת הוא 0 ויותר מזה - שיקולי עלות=תועלת אומרים עזזזזזזזזזזזוב. צ''או צ''או במבינו...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. shay 28 במאי 2001 ב 19:40

ילד, כמו שכבר קראו לך קודם....

ילד, כמו שכבר קראו לך קודם...... אולי כדי שתקרא את ההודעות הקודמות שלך אחרת עוד נחשוב שאתה שקרן. אם להורים שלך יש אימפרזה טורבו, ולאבא החזק שלך שמשפר עם בולמים וקפיצים, ומאכיל סופות אבק עם הגראנד ויטרה שלו.... אז בו תעשה לנו טובה, סע על הרכבים של ההורים שלך ותשאיר אותנו בשקט! באמת מה שאתה לא למדת, אנשים פה עשו ברוורס. ופעם הבאה כשאתה רוצה לשאול שאלה תנסה לנסח אותה הרבה הרבה יותר טוב? OK להתראות ''''ילד קקה''''. נ.ב. נראה לי כי מישהו יותר מוכר עומד מאחורי ההודעה הזאת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. פזמיזוקי 28 במאי 2001 ב 21:00

אחרי שקראתי את כל התגובות לא

אחרי שקראתי את כל התגובות לא נישאר הרבה לומר כל מי שהגיב כבר אמר את הכל רק דבר אחד או שניים נוספים יש לי לומר לילד ששאל את שאלת הפתיחה: 1)אם אתה לא רציני אל תיכנס אפילו לפורוםרוב אנשי הפורום אנשים שהרבה זמן נימצאים ועוסקים בתחביב שניקרא שטח אז אל תזלזל תפתח עניים טוב טוב תקרא מה שרושמים לך ותלמד ויש הרבה מה ללמוד מחברי הפורום!!!! 2)גם אם המהיריות כדי לך להרגע כי עד שזה לא פוגע אתה לא יודע עד כמה זה כואב!!!!! ומניסיון!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אורח/ת 28 במאי 2001 ב 21:06

ילד שמע!!!!!!!!!!!! אני לא

ילד שמע!!!!!!!!!!!! אני לא יודע בן כמה אתה למה אתה איך אתה וכו'' אבל הגעת למקום שבו אנשים עוזרים לאנשים אבל ישנו חוק אחד שאסור להפר ואתה הפרת אותו כ-ב-ו-ד זה מקום שנותנים בו כבוד אז אני מציע לך לכחת את האבא והאמא הפלצנים שלך לאיזה טיול נחמד על המדרכות של רמת אביב אבל תעשה טובה לפה אל תחזור יותר לעולם!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. ריצ'י 28 במאי 2001 ב 21:56

ילדון קטן וחמוד -לאבא יש אימפר

ילדון קטן וחמוד -לאבא יש אימפרזה וגרנד ויטרה ואתה מחפש רק סמוראי?! מה קרה - אבא''לה לא יכול לקנות לך משהו יותר טוב מסוראי? יש לי סמוראי 93 ואני מעריכה כל מי שנוסע ברכב הזה ומוכן לסבול קצת בכביש בשביל להנות בשטח. מה שאני מציעה לך זה לחזור לקניון שלך ליד הבית ולהמשיך לנהוג בכל המכוניות שמפוזרות ברחבי הקניון ועוד עצה קטנה אבל אל תגלה לאף אחד שאמרתי לך - המכוניות האלה בקניון לא עובדות אם לא שמים שקל! תהנה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. השועל 29 במאי 2001 ב 07:23

ליותמי הקטן והחמוד (פוצי מוצי

ליותמי הקטן והחמוד (פוצי מוצי ..) נהג חדש שכמוך שכל כך רוצה להכנס לעולם השטח עם חוסר נסיון מוחלט בוודאי שיצטרך עזרה או תמיכה אי פעם . קודם כל לפני שאתה נוהג על כל רכב שהוא סמוראי או גראנד ויטארה ,קודם כל תהיה בנאדם ותתיחס לאנשים שאיתם אתה מתכתב באינטרנט בנימוס מינימלי או שאת זה ההורים שלך לא קנו לך.. אני מקווה שאתה לא נפגעת כי ככה אתה נשמע רק קצת יותר גרוע , כשאתה פונה לפורום ושואל שאלה שמסקרנת אותך והיית רוצה תשובה ,תדע שיכול להיות שהתשובה לא תספק אותך ואולי אפילו תעצבן אותך כי זה מה שאתה רצית לשמוע מאחרים אבל אין מה לעשות ,אתה צריך להתבגר ולהבין שלא הכל בא בקלות והחיים לא בנויים לפי צרכיו של יותם הקטן ושמגיע לו הכל. לסיכום אין לך מה להתעצבן אבל אני מאמין שהפורום הזה לא ישכח את שהייתך הקצרה פה אז כנס לאימפרזה של אמא שלך וסע במהירות כמו שאתה אוהב לאתר אחר (ערוץ 6) מילה אחרונה לפני שאני מסיים - לגבי שאלתך הראשונה הגראנד ויטארה הוא לא באמת גי''פ כמו שאתה חושב ,עוד מעט תגיד שההונדה HR-V 4X4 גם כן גי''פ אני יודע שלא מגיע לך שיענו לשאלתך אבל בשבילך לא צריך יותר מסמוראי לטובתך. להתראות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. shet 29 במאי 2001 ב 07:29

חבר''ה לאט לאט!!! אכן צודק הי

חבר''ה לאט לאט!!! אכן צודק הילד, הגראנד ויטרה מאכילה את הסופה אבק אם יש לה מתלים ובולמים, וצריכת הדלק שלה נמוכה, והתמונה היא של אחד שרצה לשים נעילה, ולהורים שלו יש אימפרזה טורבו, והוא נורא אוהב להיות בשטח, ואריק מזיין ת''שכל, וסמוראי הוא עגלה, והוא סגר 150 עם סוזוקי גראנד ויטרה, ובקיצור הוא יודע הכל. הרי הוא בסך-הכל ילד!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. dmor_il 29 במאי 2001 ב 20:16

בלי שום קשר לג''יפים: WANT

בלי שום קשר לג''יפים: WANT RESPECT? GIVE RESPECT!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 20. FURE 29 במאי 2001 ב 23:42

אתם יודעים משהו כולכם, סבבה ק

אתם יודעים משהו כולכם, סבבה קודם כל אני רוצה לפתוח בהתנצלות , אני מודה שבחלט השפה שלי היא לא מה שאתם רגילים אליו ואולי שיגעתי פה כמה אנשים , בהתחלה עזרתם לי ואני מאוד מודה לכל אלה שעזרו , אבל אני חושב שגלשנו פה למשהו שאני לא רציתי להגיע אליו וזה ויכוח עקר . אני חושב שהסוזוקי כן ג''יפ ושום דבר שבעולם לא יזיז אותי מזה , אז מה ? מה יש לכם כולכם שאתם חייבים לשכנע פה מישהו שאתם רואים שהוא דבר בעקרונותיו? מותר לי לטעות גם וגם לדבוק בטעותי לא יקרה לי כלום תאמינו לי ואשר למהירות , אתם צודקים , זה בהחלט שטות לעשות ואני מבטיח לכם חגיגית לכל הדאגנים שאני לא אעבור יותר עם אף מכונית את ה120. עכשיו לכל אלה שעשו את מה שאני לא עשיתי ברוורס כל הדברים שציינתי נעשו ע''''י הסוזוקי של אבא שלי , נעשו גם נעשו ומספיק צולמו תמונות כדי להוכיח אבל עזבו אותכם , באמת שאין טעם . ואולי במקום לזלזל ולשלוח אותי לערוץ 6 , תרגיעו . ואשר לחתיכת חרא קטן ומושתן שקרא לי ילד קקה , אני לא מישהו אחר אני זה אני , ובוא ונראה קצת ידע בעיר , אתה יודע איפה זה ברמת גן רחוב נווה יהושוע? אז שמה אני גר ולמי שלא יודע זה על יד רמת עמידר . אולי בגלל הטורבו יש לכם אשלייה שאני ילד קקי של עשירים שזה מה שיש לו בחיים אז שתדעו , אני לא האימפרזה זה אוטו של העבודה של אמא שלי (שנת 96 בכלל) ואת הסוזוקי שקנינו בסה''''כ לפני חודשיים - אליו ההורים שלי חסכו הרבה כסף , מכרו את הגארנד ליאונה 94 בכמעט המחירון(50K) ובזכות איזשהו מענק מהעבודה (אני לא זוכר איך קוראים לזה) הגענו לסכום של 150 אלף ובזה קנינו רכב ששכב במחסנים שנה (כן , קנינו רכב שנת 2000 בשנת 2001) אז אולי כל החארות שחושבים שאני מרמת אביב ג שיחשבו קצת קצת לפני שהם מזרגגים תמוח . והסוזוקי הסמוראי זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמי כי בסביבות ה30 אלף זה כל מה שחסכתי מהבר מצווה ואני גם חושב קדימה על דלק וביטוח ואין לי תזמן לעבוד יותר מכמה שעות בשבוע בניגוד לבן אדם עם מקצוע ומשכורת קבועה . אה ועוד מישהו , אני לא חושב שהונדה CRV הוא ג''יפ , סתם עוד חרא של הונדה או אולי מישהו רוצה להגיד שהונדה HRV יפה? חוץ מזה , התמונה ששלח אריק אני חותם פה ועכשיו ותשאלו אותו אם הוא לא שם את זה באיזשהו אתר אם זה לא היה בהקשר של מישהו (אני מניח שזה היה אריק) נעילת דיפרנציאל אחורי . חוץ מזה שאני לא חולק על ניסיונו של אף אחד פה בשטח ובטח לא זה של אריק (אם זה זה שאני חושב שזה) שהוא שועל דרכים אמיתי . תודה באמת לכולם על העזרה בפרטים של הסמוראי , ברשותכם , אני עוד אבקר בפורום הזה , בתקווה לדיון קצת , קצת יותר רגוע ועם פחות טונים גבוהים (אני חושב שאם זה היה לא באינטרנט , היו פה מכות שהרבה היו מגיעים לבית חולים.. CHILLOUT יא אללה) . חוץ מזה שבזמנים כל כך קשים , אולי לא כדאי כל כך להרים את הטונים . אגב , לכל אלה שקראו לי פור , זה פיור ואפילו פיורה וזה לא כינוי אמיתי זה סתם חרטא , אנשים בד''''כ קוראים לי ספייק לי(ולא ע''''ש הבמאי) . יותם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 21. FURE 30 במאי 2001 ב 08:44

ועוד כמה דברים , אני לא אמרתי

ועוד כמה דברים , אני לא אמרתי שהסמוראי הוא עגלה , אולי מי שחשב שכך שיחזור ויסתכל במה שרשמתי ויעזר בפרטים הבאים: 1. ציינתי שאני חולה על סמוראי 2. ציינתי גם לאחר שהחברה פה הורידו לי תציפיות שהיו מורדות ואמרו לי שסמוראי ומהירות לא אמרתי שאני עדיין מת על הסמוראי . 3. לעזעזל רשמתי בפירוש שחברים שלי מסתלבטים עליי שהסמוראי הוא עגלה , החברים שלי , קפיש? חוץ מזה , אמרתי בפירוש שאני חושב שהסופה זה הרכב לשטח , למה מצאתם לנכון להגיד כאילו אני מזלזל במה שאמרתי ? אני בדיעה שרכב יותר קל מהסופה עם מנוע 2000 , מיגון , מרווח גחון של 21.5 ס''''מ זה מספיק כדי לקבל ביצועים מהסוזוקי ומי שרוצה לערער שיערער . חוץ מזה לעזעזל מה הזיון שכל הזה , ''''סוזוקי לא ג''יפ'''' ? אני רוצה לדעת , אם הויטארה הישנה זה לא חיית שטח , אולי גם הסמוראי זה רכב עירוני? ולמה ללכת רק על סוזוקי , תגידו גם שיונדאי גאלופר לא ג''יפ ומיצובישי פג''רו זה סתם צעצוע יקר (עם זה אני מסכים בעצם) ואולי אפשר גם להגיד שאיסוזו טרופר זה לא ג''יפ ובכלל אולי אפשר לסטור לעצמכם על הצד ולהגיד גם שצירוקי וגראנד צירוקי זה סתם מפלצות מגעילות ואולי אפילו תלכו עם ההתלהבות שלכם רחוק ותגיעו למסקנה שהלנד רובר לא ג''יפ , לא הדיסקברי ולא הדיפנדר , את כל החברות תסקרו ותגידו שהם לא ג''יפים , אולי פרח לכם קצת קצת הבורג? אז מה נשאר לנו להגיד שהוא ג''יפ ? רק הסופה , האם זה הגיוני? לא חושב כאילו כמה כתבות כבר נכתבו על העבירות הטובה של הויטארה הישנה ? זה כל כך הסחפות רק כדי להשמיץ , כנראה שמדובר פה במישהו שלא הצליח להשיג לעצמו אחת או שנדפק עם אחת יד שנייה אכולה לגמרי , אחרת קשה לי להבין את הקטע הזה . חוץ מזה , לזה שטוען שהסופה שלו בכבישים בין עירוניים אוכלת 9.5-10 אז שידע שזה לא נתון להתגאות בו וכל מי שמבין קצת יודע בשטח הסופה תיסע לו 5-4 , וחוץ מזה גם הנתון הזה של 10-9.5 נראה לי מופרח , לא יודע למה אבל לא נראה לי אם צריכת הדלק הממוצעת של הניסאן טיראנו (2700) לפי הקטלוג של החברה מכריז על 6.6 לדגם הקצר . אגב הסתכלתי באתר MOTOCAR (קישור מצורף) ורשום שיש גם לסופה מנוע דיזל 2500 , אולי בזה אתה נוהג?

מוטוקאר - סופה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 22. FURE 30 במאי 2001 ב 08:44

ועוד כמה דברים , אני לא אמרתי שהסמוראי הוא עגלה , אולי מי שחשב שכך שיחזור ויסתכל במה שרשמתי ויעזר בפרטים הבאים: 1. ציינתי שאני חולה על סמוראי 2. ציינתי גם לאחר שהחברה פה הורידו לי תציפיות שהיו מורדות ואמרו לי שסמוראי ומהירות לא אמרתי שאני עדיין מת על הסמוראי . 3. לעזעזל רשמתי בפירוש שחברים שלי מסתלבטים עליי שהסמוראי הוא עגלה , החברים שלי , קפיש? חוץ מזה , אמרתי בפירוש שאני חושב שהסופה זה הרכב לשטח , למה מצאתם לנכון להגיד כאילו אני מזלזל במה שאמרתי ? אני בדיעה שרכב יותר קל מהסופה עם מנוע 2000 , מיגון , מרווח גחון של 21.5 ס''''מ זה מספיק כדי לקבל ביצועים מהסוזוקי ומי שרוצה לערער שיערער . חוץ מזה לעזעזל מה הזיון שכל הזה , ''''סוזוקי לא ג''יפ'''' ? אני רוצה לדעת , אם הויטארה הישנה זה לא חיית שטח , אולי גם הסמוראי זה רכב עירוני? ולמה ללכת רק על סוזוקי , תגידו גם שיונדאי גאלופר לא ג''יפ ומיצובישי פג''רו זה סתם צעצוע יקר (עם זה אני מסכים בעצם) ואולי אפשר גם להגיד שאיסוזו טרופר זה לא ג''יפ ובכלל אולי אפשר לסטור לעצמכם על הצד ולהגיד גם שצירוקי וגראנד צירוקי זה סתם מפלצות מגעילות ואולי אפילו תלכו עם ההתלהבות שלכם רחוק ותגיעו למסקנה שהלנד רובר לא ג''יפ , לא הדיסקברי ולא הדיפנדר , את כל החברות תסקרו ותגידו שהם לא ג''יפים , אולי פרח לכם קצת קצת הבורג? אז מה נשאר לנו להגיד שהוא ג''יפ ? רק הסופה , האם זה הגיוני? לא חושב כאילו כמה כתבות כבר נכתבו על העבירות הטובה של הויטארה הישנה ? זה כל כך הסחפות רק כדי להשמיץ , כנראה שמדובר פה במישהו שלא הצליח להשיג לעצמו אחת או שנדפק עם אחת יד שנייה אכולה לגמרי , אחרת קשה לי להבין את הקטע הזה . חוץ מזה , לזה שטוען שהסופה שלו בכבישים בין עירוניים אוכלת 9.5-10 אז שידע שזה לא נתון להתגאות בו וכל מי שמבין קצת יודע בשטח הסופה תיסע לו 5-4 , וחוץ מזה גם הנתון הזה של 10-9.5 נראה לי מופרח , לא יודע למה אבל לא נראה לי אם צריכת הדלק הממוצעת של הניסאן טיראנו (2700) לפי הקטלוג של החברה מכריז על 6.6 לדגם הקצר . אגב הסתכלתי באתר MOTOCAR (קישור מצורף) ורשום שיש גם לסופה מנוע דיזל 2500 , אולי בזה אתה נוהג?

מוטוקאר - סופה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 23. FURE 30 במאי 2001 ב 08:44

מוטוקאר - סופה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 24. אריק2 30 במאי 2001 ב 12:08

חמודי, רק שתדע שבסוף גם לי ימא

חמודי, רק שתדע שבסוף גם לי ימאס לענות לך... 1. צריכת הדלק אצלי בממוצע בשטח היא סביב ה5 ק''''מ לליטר נכון...אבל הקושי והמאמץ בשטח לא ישאירו את הגראנד ןןיטרה בחיים...לפחות לא איפה שאני מטייל. 2. 9.5 - 10 ק''''מ לליטר נבדקה ע''''י שני סופות וליד מספיק ''''עדים'''' - זה מה יש. 3. לגבי הצירוקי והגראנד צירוקי - זה ג''יפ ובענק !!! וצירפתי לך לינק שיהיה לך בתור התחלת צבירת הידע שלך. חוץ מזה שישנם המון רכבי שטח שאינם ג''יפים... אז מה אתה רוצה עכשיו ? רד ומהר מהעץ שעליו אתה תלוי כי אנחנו מתקדמים קדימה...בקצב הזה תתעורר לבד. אה...ואני זה אני ולא אחר (-;

http://www.jeep.com

http://www.jeeptrip.com/albums/CHRONOLOGY.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 25. FURE 30 במאי 2001 ב 21:12

ודווקא כמה מבחנים שקראתי לאחרו

ודווקא כמה מבחנים שקראתי לאחרונה טוענים שיש בעייה עם הצירוקים החדשים שהם בעלי יכולת מוגבלת עקב אפשרויות מיגון מוגבלות ומרווח גחון נמוך ואת זה כבר לא אני אמרתי אלא מכוניות גלובס של החודש שעבר (מאי) והגה שטח גם הוא של מאי (מה שרשום בסוף על כל ג''יפ וג''יפ) .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 26. FURE 30 במאי 2001 ב 21:13

אבל תודה על הקישורים , לא משהו

אבל תודה על הקישורים , לא משהו שלא הכרתי קודם אבל שיהיה [בהודעה הקודמת התכוונתי לגראנד צירוקי , הצירוקי בכלל נכשל קשה במבחן של הגה שטח ]

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול