אם יש לך גיפ אמיתי זה די פשוט.
אם יש לך גיפ אמיתי זה די פשוט. עד 82 קרוב לוודאי AMC 20 N 83 עד 91 CJ8 אז זה DANA 44 מ 92 ועד 93 אם זה סופה רוב הסיכוים שזה DANA 44 94 ומעלה הרוב DANA 60 והמיעוט DANA 44 דרך פשוטה להבדיל היא לפי מכסי הדפרנציל AMC 20 עגול לגמרי DANA 44 כמעט ריבוע (קשה לתאר) ל DANA 60 אותה צורה אבל יותר גדול. בארץ בדרך כלל הוא מלווה בשני ברזלים עגולים בתחתית לחיזוק. לגבי יחסי העברה הדרך הפשוטה ביותר היא לספור. אם לא תסתדר פרסם את התמונה של הדיפ ונעזור לך. אגב הדיפ הקידמי הוא בדרך כלל DANA 30
מוני הג''יפ שלי הוא שנת 90 אז
מוני הג''יפ שלי הוא שנת 90 אז אני מניח שזה דנה 44 ומקדימה דנה 30?? תודה רבה על העזרה
אם הוא שנת 90 הוא זהה לדגם שלי
אם הוא שנת 90 הוא זהה לדגם שלי. במקרה זה רוב הסיכוים שמקדימה יש לך דנה 30 עם 27 שינים בצריה ומאחורה דנה 44 עם שלושים שינים בצריה. אגב אם המידע נועד לשם הזמנת נעילות אז אני מצרף כתובת של אתר שמחיר הנעילות אצלו נמוך ב 30 דולר מכל מקום אחר. קידמי ואחורי יצא לך בפחות מ 2000 שח !!!
מוני אני חושב שלא הבנתי נכון
מוני אני חושב שלא הבנתי נכון מחיר נעילה קידמית ואחורית ב פחות מ- 2000 ?????????????????????? חזון אחרית הימים??!!
ידידי לא חזון ולא אחרית. קפוץ
ידידי לא חזון ולא אחרית. קפוץ לאתר וראה בעצמך. אני הזמנתי לחבר נעילת לוקריט קידמית ואחורית לדיפ המדוברים ויצא 480 דולר כולל משלוח לכל מקום בארצות הברית. אם יש לך חבר שחוזר לארץ זה כל מה שזה יעלה לך ולא הוסף עוד 300 שח דמי משלוח ושמשהו ישלח לך את הנעילות לארץ בדואר.
מוני אני מוצא נעילות רק של ARB
מוני אני מוצא נעילות רק של ARB
מה לא עושים בשביל גיפאי במצוקה
מה לא עושים בשביל גיפאי במצוקה !!! מצורף קישור שיוביל אותך ישירות אל הדף של לוקריט אגב החברה נקראת פאורטראקס
מוני תודה רבה רבה (-:
מוני תודה רבה רבה (-:
אם יורשה לי ליעץ... נעילה אחור
אם יורשה לי ליעץ... נעילה אחורית אוטומטית עובדת קשה ולכן דטרויט עדיפה על הלוק-רייט. לי יש דטרויט אחורי ולוק רייט קדמי.
כמובן שדטרויט חזק יותר על פני
כמובן שדטרויט חזק יותר על פני לוקריט. אבל האם באמת צריך חוזק כזה ? דטרויט עולה פי שנים בחול ובארץ כ 5000 שח קשה לשלוח אותה או להביא במזוודה. היא שוקלת מעל 10 קילו. ניתן להשיג משומש אבל אז הוא יעלה 2500 שח בארץ פי שנים מלוקריט. אם אתה לא מתכוון לההרכיב גלגלי 35 אינץ הלוקריט יספיק בהחלט. בארצות הברית אנשים נוסעים עם גלגלי 33 אינץ ודנה 35 ללא שום בעיות. אני נוסע על לוקריט מאחור כמעת שלושת רבעי שנה. לדעתי אין צורך בדטרויט, לשקולך.