פורומים

- שטח 4x4

שאלת מיגון....

30 במאי 2001 ב 17:25 4 תגובות 508 צפיות DTFT
היי! שאלה לי לאנשים מנוסים ממני: למה אני רואה כ"כ הרבה פג'רוים עם מיגון גחון ותיבת העברה ואף פעם לא ראיתי טראנו עם מיגון כזה? הרי הם נראים די באותו גובה ומימדים ואינני רואה שם סיבה לכך שיהיה "מי יודע מה" הבדל. הסיבה לשאלה: לי יש טראנו ורציתי לראות פעם אחת איך נראה המיגון הנ"ל לטראנו ו/או לברר היכן הותכן. DTFT
הוספת תגובה
  • 1. אריאל 30 במאי 2001 ב 16:19

למה אתה לא רואה? בזה אני אסכם

למה אתה לא רואה? בזה אני אסכם לך עובדה מצערת שכ 80\\% מהSUV לא יודעים מה זה שטח והאנשים קונים אותם בגלל הפוזה ומי ירצה למגן רכב לפוזה??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חגי 31 במאי 2001 ב 06:52

אני אישית לא מבין למה אתה צריך

אני אישית לא מבין למה אתה צריך ''לראות'' מיגון. הרי מיגון זה לא ליופי !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. השועל 31 במאי 2001 ב 08:09

התשובה היא די הגיונית. קודם

התשובה היא די הגיונית. קודם כל יש רכבי טראנו ממוגנים בגחון ,בתיבת העברה ואפילו גם במיכל דלק,יש להם גם כננת בטמבון הקדמי , העניין הוא שפשוט אין צורך למגן את הרכב עם אתה נוסע 95\\% מהזמן בכביש וקצת לים בסופ''ש ,זה הרי בזבוז של כסף . ולכן אנשים שעושים שטח ויודעים שהסיכוי לדפוק את הרכב הוא קיים וגבוה לכן עושים מיגונים היכן שיותר קריטי לרכב (נק'' החולשה שבו הרכב יכול להנזק ).. לסיכום ,אם אתה נוסע לטיולים ולא רוצה לצאת בנזקים מיותרים ,אזי כדאי למגן את הרכב . קח בחשבון שאתה לא צריך או חייב למגן את הרכב מא'' עד ת'' הרי כמה כבר אתה שובר את הרכב. בדרך כלל המיגון הכי חשוב נמצא דווקא במיכל דלק האחורי שכן הוא חשוף והמגן המקורי שלו לא מספיק חזק בכדי למנוע דפיקה ונזק. אם אתה נמנה על האנשים שציינתי קודם שלא נוהגים הרבה בשטח ,אז אין לך צורך להשקיע. מיגון זה דבר יקר ואין צורך לקנות אותם למטרת פוזה ,זה בורח מהעיקר .. ביי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. shay 31 במאי 2001 ב 18:19

אריאל לי יש טראנו קצר ממוגן,

אריאל לי יש טראנו קצר ממוגן, רוצה לראות? צור קשר דרך המייל שי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול