פורומים

- שטח 4x4

משאבת קלאץ בסופה

31 במאי 2001 ב 15:12 8 תגובות 2592 צפיות ענבר
ברשותי סופה דגם סוף 95 ולאחרונה הקלאץ לא מריד עד הסוף. כנראה שמדובר בבעיה של המשאבות כי הקלאץ חדש. האם מישהו יודעמכירהחליף לבד או במוסך משאבת קלאץ ויכול לתרום מניסיונו לגבי מחירי חלקים, והסבר כיצד לבצע תודה מראש
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 31 במאי 2001 ב 12:43

סתם בדיקה ? יש מספיק שמן ???

סתם בדיקה ? יש מספיק שמן ???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ענבר 31 במאי 2001 ב 12:52

יש שמן, אבל אולי יעזור להחליף

יש שמן, אבל אולי יעזור להחליף לחדש מה דעתכם?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 31 במאי 2001 ב 13:27

אני מכיר את הקלץ ההדראולי של ס

אני מכיר את הקלץ ההדראולי של סופה רק משמעות כי לי יש CJ אבל לא מעט אנשים אמרו לי שהיה להם בעיה עם הקלץ ומדובר על רכבים חדשים. לפני שתחליף בדוק האם באמת הרכבו לך את המשאבה והבוכנה כמו שצריך בזמן החלפת הקלץ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. bennyt11 31 במאי 2001 ב 13:53

משאבת הקלאץ מתפקדת בדיוק כמו מ

משאבת הקלאץ מתפקדת בדיוק כמו משאבות הברייקס ז''''א יש לנקז אוויר ראשית בדוק שיש מספיק שמן ואז בצע ניקוז בעזרת אדם נוסף מקרה שהיה לי, למכסה מילוי השמן יש אטם גומי בצורת כוס באחד הפעמים שפתחתי את המכסה השתחרר האטם מהמכסה ונשאר בתוך מיכל השמן ואני חשבתי שחסר שמן ומלאתי בתוך האטם ובאמת קיבלתי תופעה שהקלאץ היה נמוך ולא הפריד רק לאחר מס'''' פימפומים בדוושא הקלאץ הפריד הייתי בטוח שהלך הקלאץ תבדוק אם המקרה הזה לא קרה לך בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ענבר 31 במאי 2001 ב 14:30

בשלב ראשון אנקז אויר, במידה וה

בשלב ראשון אנקז אויר, במידה והבעיה לא תיפתר ביררתי לגבי עלויות המשאבות עליונה 600 ש''''ח ותחתונה 500 ש''''ח השאלה האם צריך להחליף את שתיהן??? כלומר מה הסבירות ששתיהן לא בסדר???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. גלעד ל 01 ביוני 2001 ב 20:18

ליפני כשנה היתה לי בעיה זהה, ש

ליפני כשנה היתה לי בעיה זהה, שנפתרה ע''''י החלפת משאבה עליונה. החלפה משאבה תחתונה מחייבת הורדת הגיר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. totem 03 במרץ 2011 ב 14:25

גלעד ל כתב/ה:
    "ליפני כשנה היתה לי בעיה זהה, שנפתרה ע''''י החלפת משאבה עליונה. החלפה משאבה תחתונה מחייבת הורדת הגיר. "
    תלוי אם חיצונית או פנימית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. יובל48 04 במרץ 2011 ב 14:53

totem כתב/ה:
    "[b]גלעד ל כתב/ה: [/b]ליפני כשנה היתה לי בעיה זהה, שנפתרה ע''''י החלפת משאבה עליונה. החלפה משאבה תחתונה מחייבת הורדת הגיר. תלוי אם חיצונית או פנימית."
    חיכית 10 שנים כדי לכתוב תגובה שכבר לא רלוונטית?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול