יש לי ויטארה 91 מה אתה רוצה ל
יש לי ויטארה 91 מה אתה רוצה לדעת כללית אתה על מנוע 1600 שמונה שסתומים ומשהו כמו שמונים כח סוס לא הרבה אבל מספיק אם אתה משפר את הרכב עם שכל לא ציינת אם אתה על אוטומט או לא כי הרכבים שונים ביחסי ההעברה שלהם מחלות?? קלות הרבה פטאליות אני חושב שאין קרקע רחבה לשפורים כולל שתי נעילות הגבהות מתלים ובודי צמיגים גדולים יותר קרבורטור שמגדיל את ההספק ב25 אחוז ושינויים בתיבת העברה ליחס זחיה מכובד של 4 ל1 הכל עולה כסף בהצלחה
היי סביר להניח שדגם 92 הוא עד
היי סביר להניח שדגם 92 הוא עדיין קרבורטרים כוח סוס 75 אם מדובר באוטומטי צפה לנזילת שמן בין הגיר למנוע אי אפשר לפתור את זה ללא השקעה גדולה חוץ מזה אחלה אוטו עם עבירות נחמדה כסטדנרטי עם קצת שיפורים הוא על הכיפק אם תרצה תרים טלפון 03-6444446 עופר
הגברת היא ידנית וכבר יש לה בעי
הגברת היא ידנית וכבר יש לה בעיה אז ככה: הנעתי את המנוע והכל בסדר ואז סגרתי אותו כשניסיתי להניע שוב אחרי 3 שניות לא היתה תגובה מהסטרטר אבל היה כמו רגע של מנוע חשמלי קטן או מאוורר מישהו נתקל בבעיה כזו - דרך אגב לרכב יש אימובלאיזר
מה שאתה מתאר נשמע כמו סטרטר בע
מה שאתה מתאר נשמע כמו סטרטר בעייתי, האם כשאתה מנסה להניע אתה שומע את ה''''רעש'''' הזה? (הכוונה היא כש''''אין'''' סטרטר) אם כן כנראה שהמנוע של הסטרטר מסתובב אבל הגג''''ש לא יוצא ומשתלב בגלגל התנופה מה שיכול להעיד על ''''בנדיקס'''' (אני חושב שככה קוראים לזה) לא תקין, אם זו הבעיה תוריד את הסטרטר (3 ברגים, נתק מצבר !!!) וקח אותו לשיפוץ. בכל מקרה הויטארה אוטו נהדר, הבעיות הן בד''''כ דלתות ששוקעות, דלת אחורית ''''רוקדת'''' וכל מיני דברים קטנים כאלו, בעיות מכניות אופיניות אני לא מכיר (מניסיון של שנתיים + עם רכב דומה) תהנה.