הכי יפה בעיר אין שפורים
הכי יפה בעיר אין שפורים
שלום ידידי כבעליו לשעבר של וו
שלום ידידי כבעליו לשעבר של ווינר אני יכול להמליץ בחום על הטנדר הזה , הן מבחינת נוחות והן מבחינת שטח. העיצוב שלו מדבר בעד עצמו ויופי זה עניין של טעם. מבחינת שטח - בוא לא נשכח שעדיין מדובר בטנדר עם שילדה ומרכב שמותאמים להעמסה ועם זוית נטישה מעצבנת כמו כל הטנדרים. טיילךתי המון עם הרכב בכל מיני מקומות בארץ , מהדרום ועד הצפון , ויכולות יש לו , ללא ספק. מעלות קשים (אליעל בצפון , זיק בדרום עם קצת עזרה) הוא ''''אוכל'''' יופי ללא בעיות מיוחדות. יאמר לזכותו שלא פעם ולא פעמיים יצא לי לחלץ את השותף הקבוע שלי עם הדיסקברי. המתלים המקוריים מעולים ומאוד רכים ונוחים וכוח המנוע מספיק בהחלט. שילוב של lowבירידות תלולות מאפשר לך לשבת בישיבה מזרחית (אל תעשה את זה) כיוון שבלימת המנוע היא עצומה עד כדי עצירה. שיפורים - יש איןסוף כמו בכל רכב שטח (עד כמה שהוא מתאים להגדרה) הקלאץ הידרואלי וזה מאוד נוח בשטח ובמיוחד בכביש לטובת הפקקים. מאחורה מאוד צפוף אבל סביבת הנהג מאוד נוחה ובדגם שלי היתה גם בקרת אקלים. ידית ההילוכים קצת רחוקה ולהילוך חמישי צריך קצת להתכופף אבל זה לא נורא זהו בגדול , ואם תרצה לראות את האוטו אתה מוזמן (כיום הוא ברשות אבי כי לי יש סמוראי) 053 - 387428