שבוע שעבר הייתי בטיול ברמת הגו
שבוע שעבר הייתי בטיול ברמת הגולן אחד ממשתתפי הטיול היה בחור בשם ברוך (סמוראי). אביו שהוא מסגר כניראה בנה לו קשת ופגושים . יש לי תמונה של הקשת בעבודה ביום ראשון אני אצרף אותה . לידיעתך גם אני וגם גיא (סמוראי) מעוניינים להתקין \לבנות קשת כזאת אז אם אתה תתקין לפנינו אנא אל תשכח לשלוח הודעה בפורום.
בוא נברר ונתקין ביחד ואולי יעש
בוא נברר ונתקין ביחד ואולי יעשו לנו גם מחיר אם אתם מוצאים משהו: 052-451112 עפרי
אני חושב שיש לנו בעיית מרחק אנ
אני חושב שיש לנו בעיית מרחק אני גר בכרמיאל . בכל מיקרה אני מתכוון להתקין\לבנות קשת כזו רק עוד כמה חודשים. בנתיים בדוק את התמונת הסמוראי של ברוך
לדעתי כל אחד יכול להתקין כזו ק
לדעתי כל אחד יכול להתקין כזו קשת לבד צריך רק למצוא מישהו שיכופף לכם אותה. בכל אופן אם מישהו צריך עזרה מידות וכאלה שיתקשר 054884533 ברוך. וחגי אני מחכה לתמונות שאמרת שתישלח לי
ברוך (הסמוראי) יש לי בעיה קטנ
ברוך (הסמוראי) יש לי בעיה קטנה של הרכבה הסמוראי שלי סגור אמנם אם פיבר אבל זה סיפור מהתחת לפרק ולהרכיב ומכיוון ש-9-שנים אף אחד לא פירק את החלק האחורי אם אני אפרק לא ניראה לי שהוא יחזור כמו שצריך למקום!
אופיר . גם לי יש גג פיברגלס !
אופיר . גם לי יש גג פיברגלס ! אני פרקתי והרכבתי אותו כבר מספר רב של פעמים . אם אתה מעוניין צור איתי קשר 051590052. אונפגש באיזה טיול . אין בעיה בפרוק והרכבת הגג וגם לא בהוספת קשת !
רבותי יש שתי אפשרויות הראשונה
רבותי יש שתי אפשרויות הראשונה זה עידו כהן מפרדס חנה השניה והיותר ממולצת זה בחור בשם אייל שפי 0שפי שיפורים) שנמצא במושב כפר יהושוע הבן אדם בנה את המכונית של הקורס נהיגה מתקדמת עם יובל מלמד הוא מכין את הקשת ממוטות שהוא מיבא מגרמניה שמשוכים בקור ואין בהם תפרים אני התקנתי בסמוראי שלי - שווה
Shpota האם אתה יכול לומר לנו כ
Shpota האם אתה יכול לומר לנו כמה עלתה הקשת ? אפילו בערך !!!