פורומים

- שטח 4x4

למבינים בבירוקרטיה

03 ביוני 2001 ב 16:16 7 תגובות 1204 צפיות polar bear
על מנת לאשר וו גרירה באופן חוקי ותקין,מה צריך לעשות?? והאם מתקין הוו יכול {ורוצה} לסייע בכך?? ובנוסף האם זה משנה לצרכי שינוי רישוי זה שהרכב הנ"ל הינו מיושן??? {1979} בתודה דב הקוטב
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 03 ביוני 2001 ב 14:55

מתקין וו הגרירה צריך להיות מתק

מתקין וו הגרירה צריך להיות מתקין מורשה של משרד התחבורה הוא ייתן לך אישור שההתקנה בוצעה אצלו, עם האישור הזה נוסעים למשרד הרישוי בחולון, לבוחנים הטכניים, והם יירשמו את השינוי ברישיון. לפני זה צריך לעשות שני דברים: לשקול את הרכב במאזני גשר ולשלם אגרה. מאזני גשר יש בתחנת הקמח בכניסה ליפו ואת התשלום מבצעים בסניף הדואר שנמצא במתחם משרד הרישוי. עד כמה שידוע לי, אין מגבלות בגלל שנת ייצור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. radar 03 ביוני 2001 ב 16:25

מאזני גשר??? מה אנחנו מובילים?

מאזני גשר??? מה אנחנו מובילים? בקיצור עם אישור המקין יש לגשת לעמדה 1 בחולון לקבל אישור בוחן וטופס תשלום של 80 ש''''ח, לשלם בבנק הדואר במקום ולהיכנס פנימה, לבניין הראשי, לתור לקבלת רישיון רכב חדש שמצויין בו וו גרירה. זהו!! ביום טוב מאוד הכל לקח לי כשעה ואפילו לא השכמתי קום.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 03 ביוני 2001 ב 17:08

צודק, אני התקנתי את הוו על רכב

צודק, אני התקנתי את הוו על רכב המוגדר ברישיון כרכב מסחרי ואז הפרוצדורה יותר מורכבת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 04 ביוני 2001 ב 11:39

לא ברור לי מה ואיך גיא הצליח ל

לא ברור לי מה ואיך גיא הצליח להתקין וו גרירה ללא שקילה אבל אני כבר אחרי ארבע התקנות של תפוחי גרירה, פעמיים ברנו5 פרטי פעם בסיטרואן C15 ופעם בג''יפ CJ ותמיד נדרשתי לשקול את הרכב. ההתקנות בוצעו אצל שלושה מתקינים שונים, ציקי מרמת גן גתוס בתל-אביב וגרינברג בבאר-שבע חנן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. radar 04 ביוני 2001 ב 13:11

פשוט לא ביקשו :) כמו שסיפרתי

פשוט לא ביקשו :) כמו שסיפרתי הכל לקח כשעה מ... אולי בגלל שהתקנתי וו יעודי לכלי הרכב שלי? בכל מקרה לא ביקשו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 04 ביוני 2001 ב 14:33

אני התקנתי וו גרירה על פורד לפ

אני התקנתי וו גרירה על פורד לפני כארבע שנים וגם לא בקשו שקילה. מה שכן אני התקנתי אותו לבד וזה עבר בדיקה של הטכניון ולא האשורים הכללים של מתקנים. אולי עם אישור של הטכניון הם לא רוצים שקילה כי זה כבר מכסה ???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. CJBIG 04 ביוני 2001 ב 20:10

לשם התקנת וו גרירה ברכב מיושן

לשם התקנת וו גרירה ברכב מיושן אתה צריך לגשת למוסד הטכניון לבדיקה ואז למשרד הרישוי לבוחנים כמו שתואר, במידה ואתה בעל אפשרות ליצר יצוול באופן אצמעי תכסוך כסף רב ובמילא אתה ניגש לטכניון מה שכדאי לברר קודם לכן לפי מיטב ידיעתי ושווה בדיקה בכל זאת לרכב מיושן מעל 15 שנה לא מאשרים שינוי מבנה - תבדוק .

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול