פורומים

- שטח 4x4

שאלת תחקיר לצורך כתבה בעיתון

07 ביוני 2001 ב 08:34 4 תגובות 966 צפיות חגיתי
כולנו כבר מכירים את הנתונים הטכניים של הסופה, גדולי המומחים כתבו עליה עשרות כתבות, בעיקר משמיצות, אך למרות זאת מסתובבים בשוק עשרות כאלה כלים, ג'יפאים משוגעים לדבר. ג'יפאים קונים, צובעים, משפרים ונותנים את הנשמה בהשקעה בסופה. מהיום שאני קניתי סופה, אנינשאלת עשרות פעמים את אותה השאלה: אבל למה סופה?????? אשמחאם בעלי הסופות (היום,בעבר או אולי בעתיד) תנסו כאן לענות לי על השאלה, ולא תשובות מלאות בנתונים טכניים, תשובות "מהבטן", מה גםלכם לקום בבוקר ולקנות במקום סובארו/מסדה/מגנום וכו' ג'יפ סופה. אשמח לקבל תשובות רציניות ולא ציניות על מנת שאוכל להשתמש בהןבכתבה. תודה חגית
הוספת תגובה
  • 1. bennyt11 07 ביוני 2001 ב 13:24

סופה! סופה! סופה! א. מחיר ללא

סופה! סופה! סופה! א. מחיר ללא תחרות לגבי כל רכב שטח אחר זהו רכב שמיוצר מקומית- תעשיות נצרת ב. עלויות תיקון יחסית לרכבי שטח בין הנמוכות שקיימים כיום בנוסף רוב המכלולים ניתנים באמצעים פשוטים לתיקון אישי ולא ע''''י מוסכים מורשים דבר שמוסיף לכיס ללימוד, ולחוויה ג. מגוון רחב מאוד לשיפורים הגבהות בודי, החלפת סרנים, מערכות העברה-טרנספרים, לוקרים, קפיצים, בולמים ואפשרויות לאין ספור שלא לדבר על אביזרי נוחות כגון כיסאות, פנסי ערפל וכו'' ד. אפשרות אילתורים רבים ובניית מכלולים בצורה עצמאית מה שלא תמיד ניתן לבצע ב''''פלסטיקים'''' יפניים (בלי לפגוע בסוזוקיים והטויוטות למיניהם) ה. החוויה שבבנייה ו. עוצמת מנוע כדאי לך לנסות נסיעת מבחן בשטח על סופה ואל תקפצו עלי חברה זה נכון שמשלמים בנוחות נסיעה ז. היות והשימוש נירחב ברכב זה בצבא, משרד הביטחון, שמורות הטבע וכו'' יש הצע גדול של סופות ממכרזים ז''''א מחיר נמוך מאוד למי שאין הרבה כסף להתעסק בהובי הזה אפשר להמשיך ולהמשיך כדאי לך לצרכי הכתבה להתקשר לאבי שופינסקי ולראות בדיוק למה אני מתכוון בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image יובל כהן 09 ביוני 2001 ב 21:30

רוצה לדעת מדוע סופה? 1:תאוצה

רוצה לדעת מדוע סופה? 1:תאוצה של אופנוע 2:אין שום כלי עם יכולת מהירות ועבירות בדיונות כמו הסופה 3:הבדואים גונבים אותם לצורך העברות סמים ממיצרים כי אין למישטרה צ''אנס לתפוס אותם בשטח 4:בטיול שטח בו השתתפו מגוון רחב של כלים כולל אופנועים רק הסופה עלתה את הג''אבל ומדובר בסופה סטנדרטית לחלוטין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. dice 10 ביוני 2001 ב 19:03

קודם כל בהצלחה עם הכתבה חגית

קודם כל בהצלחה עם הכתבה חגית וליובל כהן כמה תיקונים קלים לתגובה אני מגדיר את הסופה גיפ מרוץ אכן מנוע מפלצתי אבל שילדגה קשיחה בטרוף מה שאומר יכולת עבירות שואפת לאפס בשטח טכני ניתרא בבור תמצא אותי על סיקס עם דלתות ירוקות (אי אפשר לפספס)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. dice 10 ביוני 2001 ב 19:12

קודם כל בהצלחה עם הכתבה חגית

קודם כל בהצלחה עם הכתבה חגית וליובל כהן כמה תיקונים קלים לתגובה אני מגדיר את הסופה גיפ מרוץ אכן מנוע מפלצתי אבל שילדגה קשיחה בטרוף מה שאומר יכולת עבירות שואפת לאפס בשטח טכני ניתרא בבור תמצא אותי על סיקס עם דלתות ירוקות (אי אפשר לפספס)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול