לא משנה היכן תתקין מזגן, עליך
לא משנה היכן תתקין מזגן, עליך לדרוש מהמתקין שישתמש בממסר המזגן הקיים בלוח הנתיכים כדי שהמחשב יוכל לשלוט בסל''''ד המנוע בהפעלת המזגן.
אוקיי אז ככה מזגן מפירוק עולה
אוקיי אז ככה מזגן מפירוק עולה 2000-2500 שח להתקין אין לי מושג כמה יעלה אבל מה שאני אגיד לך שעדיף להתקין לבד כי אחרת לא תהיה בטוח בטיב ההתקנה והמוצר. בקשר לברזנט אין לי מושג אצלי יש פייבר. להשיג את המזגן אני ממליץ לך בכל מגרש פירוק, אם אתה מהמרכז ישנם מלאה מגרשין בכביש בין חולון לאזור (אין לי מושג מה המספר של הכביש), המלצה נוספת שתעשה את כל העסק של הקניה וההתקנה עם חבר שמבין בזה. אריאל
חברת בר לוי היא החברה שמיצרת א
חברת בר לוי היא החברה שמיצרת את מזגני הסופה לתע''''ר הם נימצאים באזור תעשיה ברקן כמו שראיתי מצב העבודה שלהם לא מזהיר תנסה אולי תוציא דיל טוב
מזגן בסופה
אני רואה את השאלה הזו מספר פעמים מזגן בסופה/ברזנט.... ובכן המזגן עובד ומקרר בצורה סבירה מאוד בנסיעה איטית שטח/עיר זה מקרר טוב מאוד . בנסיעה מהירה פשוט הברזנט קצת רפוי ורוח חמה נכנסת ואין אטימות טובה לברזנט המקורי במידה ותחליף לברזנט מתוח כמו בגיפים האמריקאים ביבוא אישי אני בטוח שהקרור ברכב יהיה הרבה יותר טוב. ולשאלת המחיר בהרכה עצמית המחיר נע בערך במחירים שהוזכרו פה. רק אל תשכח התקנת ממסר או שניים והכי חשוב נתיך גדול למזגן למניעת צרות בעתיד...