דיווח ותמונות ממסע חוצה ישראל - שבועות 2010
דיווח ותמונות ממסע חוצה ישראל - שבועות 2010
חוצה ישראל הראשון בטרקטור!!!
אם לעשות את חוצה ישראל אז שיהיה מאתגר.
הדיפנדר הירוק של גלעד הוא בצבע ג'ון דיר, עושה רעש של טרקטור בלי מזגן, והכסא ליד הנהג הוא באמת כסא של טרקטור.
זאת קביעת שיא חדש של חוצה ישראל.
היה כיף וחוויתי לעשות מסע כזה עם חבר.
תודה שהזמנת אותי, ואני עוד אחזיר לך אפיים.
דרור
טיול באווירת חג וחגיגה של טיול
התמונות מעבירות את החוויה והכיף של כולכם.
תמונות יפות
מסלול מעניין בחר עבורכם גלעד, התמונות בהחלט יפות ועושה רושם של חבר'ה מצויידים "כדת וכדין" למסעות
יישר כוח
אחלה תמונות
חבל שמסע ארוך ויפה לא מתועד בסרטוני וידיו
תלמדו מעדי
אקטיון ראמי נפאע
אחלה תמונות
אין מלים אחלה תמונות
טיול מדהים
מומלץ לכל מי שאוהב טיולי שטח פשוט טיול מדהים נופים מדהימים קבוצה שממש כיף להיות ומדריך שעשה את הטיול לחוויה בלתי נשכחת הרבה תודה לך גלעד היקר
מקסים
נראה ארוך וקשה. יפה לכם על הביצוע.
תגובה מהצעירות שבחבורה
כשנפרדנו באילת, ירדנו לטבול בים האדום. לצוף על פני המים השקטים כשהשמש כבר עמוק לכיוון השקיעה והרי אדום נצבעים בצבעי ארגמן....... תחושה אלוהית. עשינו זאת. החוויות, התמונות, הריגושים עדיין מפעמים בנו כמו סרט נע...... זה היה מסע מאתגר, שנותן טעם לעתיד לבוא. הנוף האנושי במסע הזה היה מרתק ומעניין אף יותר מהנופים והמקומות שחלפנו על פניהם. תודה מיוחדת לגלעד על סופר מקצועיות, סבלנות, התחשבות, חברות והומור שטבול בסיפורי חיות ששולינקה כל כך אהבה. היה נפלא שדרור הצטרף, לראות ולצפות בחברות שלכם, הצילומים שלך דרור ניפלאים, כמה צחקנו....... תודה למי שארגן את המשקה הירוק הירוק הזה....... שהעלה את מפלס הצחוק לרמות שיא........ הטבון......כל הכבוד לרונן ויאיר....בהתחלה לא הבנו מה זה הארגז הזה על הגג של הטנדר.
וכששבנו הביתה וצפינו בתמונות מטיולים בסהרה מייד היה לנו ברור שאנו ממשיכות הלאה. שוב תודה מעומק הלב על חוויה בלתי נשכחת זהו אושר ועושר. שולמית ודינה.
תגובה מאילון צור-הילד הג'ינג'י
היה לי ממש כיף ונהניתי איתכם מאוד.
תודה רבה לגלעד עלהמסלול היפה ולרונן על שדאג שאבא שלי ישתה מהמיץ הירוק ויהיה רגוע.
אתם חמודים
תודה לכולם על התגובות אני מאוד נהניתי איתכם אתם חמודים נפלאים וכיף איתכם
תודה !!!!!.
ל - 4 יהיה גם וידאו בהמשך
טיול מדהים חוויה אלוהית......
אכן חויה לפחות עבורי גלעד המדריך היה פשוט מקסים וידע לתת עזרה בכול תחום החבורה היתה מקסימה חברה שווים מוכנה לחזור על הטיול עכשיו נורית קליינר
4x4 שבועות
איך משיגים את המסלול?