פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - סיכום ממסע סוכות ראשון לירדן 23-25/9/10

02 באוקטובר 2010 ב 10:54 6 תגובות 31127 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

המעופפים, כך קראתי למסע הזה בירדן, למה?
כי הקבוצה הזו קראה תגר על כוח הכבידה וכפי שניתן לראות בתמונות הם ריחפו על כל דיונה אפשרית.
חוץ מלעופף כמובן שטילנו בוואדי רם המדהים, וואדי חרזה, פטרה, וואדי נמלה, הערבה וואדי חסה.
הדריך: גלעד טל

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 02 באוקטובר 2010 ב 17:33

המעופפים

מסע מדליק !!!!!!! אדרנלין ששוטף את הגוף גם היום ,שבוע לאחר מכן ,הרבה בזכות קולו של גלעד שדופק במכשירי הקשר תלחצו, תלחצו ,כמובן על דוושת הגז לא לרחם... ואז מתנתקים מהקרקע וכל הרכב באוויר,חברה שנפגשו זה עתה ,והתחברו כאילו גרו כל השנים באותו ביניין,כל אלו הפכו את המסע לחוויה אדירה.
    אנחנו נהננו עירית וקובי גולדברג מחכים למסע הבא. להתראות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 02 באוקטובר 2010 ב 19:15

נראה חלומי - כולי קנאה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 03 באוקטובר 2010 ב 10:13

איך מצטרפים לכזה טיול ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 10 באוקטובר 2010 ב 19:22

היה נהדר

טיול חוויתי, אתגרי, מהנה מאוד. למדנו הרבה, ראינו נופים ומקומות מדהימים, ונהנינו מאנשי הקבוצה ומהמדריך- איזו קבוצה תומכת ואוהדת. יואבי מוסר ד"ש לכולם, הוא מרגיש מצוין (מידי פעם נראה שצריך כזו זריקה...).
    להתראות בטיול הבא!
    חננית, יורם, עדי ויואבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image עדי וייזל 12 באוקטובר 2010 ב 09:18

איך מצטרפים לכזה טיול ?

אורח/ת כתב/ה: איך מצטרפים לכזה טיול ?  
    ""
    נכנסים ללשונית מסעות בעולם, בוחרים 'בחלון' של ירדן ובפנים יש מספר סוגי טיולים האחד מהם הוא 'ירדן הקלאסית' 3 ימים.מפורסמים שם תאריכים.יש מסע שיוצא בסוף החודש גלעד טל, יש בנובמבר 11-13 לחודש, בהובלה שלי וכן בחנוכה בדצמבר גם בהובלה שלי. יש להרשם מספיק זמן מראש בכדי להזמין מקומות בבתי המלון וכיוצ'ב מנהלה. פרטים נוספים אצל אמיר 1700700494   או בקישור: https://www.4x4.co.il/shop/productDetails.aspx?categoryId=1&subCatId=7&productId=140

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 03 בנובמבר 2010 ב 00:31

למעופפים שלום

לכל חבורת המעופפים, כנראה עישנתם שם חומרים שלא חוקיים בארץ אחרת לא ניתן להסביר את הרצון לעוף עם הג'יפ הפרטי (אולי זה ליסינג?) . לבחור עם ה-xl7 , נראה כאילו רצית להגיע לפטרה בטיסה , הבן אדם לא רואה בעיניים, אח שלי תרגיע עם הגז קצת ה-xl7 זה כלי עצבני לא צריך פול גז כל הזמן.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול