פעם או פעמיים בשנה, עוזרים אומץ ויוצאים למסע אתגרי של יומיים מהנגב ועד גבול מצרים באיזור קדש ברנע.
מסע הכולל כ- 6-8 מעלות חלקם קשים ביותר.האווירה בערב נפלאה, מצב הרוח מרומם ואם מסיימים בלי תקלות אז בכלל השגנו את המטרה.
הדריך : וייזל עדי
פעם או פעמיים בשנה, עוזרים אומץ ויוצאים למסע אתגרי של יומיים מהנגב ועד גבול מצרים באיזור קדש ברנע.
מסע הכולל כ- 6-8 מעלות חלקם קשים ביותר.האווירה בערב נפלאה, מצב הרוח מרומם ואם מסיימים בלי תקלות אז בכלל השגנו את המטרה.
הדריך : וייזל עדי
מאשלים לקדש ברנע
טיול מקסים.עבירות קשה שאינה שוברת את הרכב,בדיוק כמו שצריך להנות מבלי להצטער על נזקים.עליות מאתגרות,נופים ואווירה נהדרת.מומלץ בחום.עדי- כרגיל היה מעולה.
משה כץ
עדי תמונות מדהימןת כל הכבוד אני אכול קנאה שלא באתי כץ
יופי של טיול-חבל שלא באתי-בפעם הבאה..
אשלים קדש ברנע
טיול שיגעון ,הסוזוקי הראתה שאפשר לעלות את "האמבטיה" של מעלה חמרן ומעלה מאיר גם ללא נעילות אחוריות וקדמיות , ןללא משיכה עם רצועות ,תודה לחברה שעבדו כדי לעזור לה , בטיול הבא , מחכה לכולם הפתעה!!!!!!!! יש נעילה אחורית , פעם ראשונה שיצאתי עם עדי,היה סבבה קובי
טיול שישי שבת רחל ויוסי
עדי,אחלה טיול תמונות מהממות ניהננו מאוד מהטיול ובמיוחד מהחברה.כל הכבוד לקובי עלהעיקביות במעלות הקשים "חזק ואמץ "
ליהיא הבת של דני
אתה צלם טוב !
נהנתי מהתמונות.
האם עליתם את מעלה בוקר ?
משום מה אני לא מזהה אותו בתמונות ( הוא מורכב מכ-3 מדרגות )
האם עליתם את מעלה בוקר ?
לא, לא עלינו את מעלה בוקר.לאחר שביקרתי שבועים לפני הטיול הזה במעלה בוקר וראיתי כי כיבוש המעלה כמעט בלתי אפשרי לרכבים סטנדרטים, וסטנדרטים פלוס, וכי פוטנציאל הנזק גדול מידיי - הוחלט לא להגיע אליו אלא לעשות את המעקף שמבחינת עבירות נחשב להרבה פחות אתגרי אבל הנוף מדהים.יש מספיק אתגרים במסלול מבלי לגרום נזק ומעלה בוקר יכול לגרום לנזק שהיה הורס את הטיול ואת ההנאה שבו.
האם עליתם את מעלה בוקר ?
כלומר דילגתם על : "מעלה לזר " ותצפית מהר בוקר והמשכתם בנחל משורה לכיוון "מעלה כתף שבטה" ו"סכין "ציפורים" ( נ.ג 562). (כל השמות ע"פ עמוד ענן)
זה ה"מוקש" היחידי במסלול?
האם עליתם את מעלה בוקר ?
האם עליתם את מעלה בוקר ?
איזה מדליקה הסוזוקי
גם לי יש כזו 5 דלתות ופחדתי שהיא לא תעבור אבל עכשיו שראיתי את התמונות נשאר לי רק לקנא. לבעל הרכב : איך עשית את הפגוש הקידמי?
איזה מדליקה הסוזוקי
סוזוקי
שלום לכולם
שאלתי היא :האם הטיול מתאים לג'ימני ללא נעילות
אשמח לקבל חוות דעת. האם יש מישהו שעשה זאת עם ג'ימיני
תודה
כתבה חדשה - מסע אתגרי - "מאשלים לקדש ברנע" - 29-30 אוק' 2010
כל עוד יש לרכב הילוך כח - ולג'ימיני יש הילוך כח, לא תהיה לך בעיה להתמודד עם רוב הקטעים במסלול. כמובן שבקטעים מסויימים בהם תתקשה תעזר ברצועה ובחבריך למסלול - כמו רכבים הרבה יותר קשוחים מסוזוקי שנעזרים לעיתים ברכב נוסף