פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - מסע חוצה ישראל - אפריל פסח 2011

06 במאי 2011 ב 20:42 19 תגובות 49834 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

עוד מסע ארוך מוצלח, מהנה עם נופים מקסימים ומשתתפים מדהימים, ולא פחות חשוב - הגענו ליעד שהצבנו לעצמנו!!! אילת במוצ"ש 19:00. מעל 800 ק"מ בשטח (למעט כבישים המחברים בין קטע לקטע) - פשוט היה מושלם. הדריך:וייזל עדי

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 06 במאי 2011 ב 20:46

ארוך, מיוחד ומאוד מוצלח

לא פשוט הוא מסע חוצה ישראל.
    מהחרמון עד אילת בשטח, 5 ימים, לחץ לסיים את היום, תקלות ברכבים ועוד...
    ולהגיע לאילת בסיום!
    מסע ארוך ויומן מסע ארוך (3 עמודים) - כבוד!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 07 במאי 2011 ב 01:01

מדהים - זה הכי מיוחד שיש!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 07 במאי 2011 ב 13:45

מסע ישראל פסח 2011

לבעל הפאגרו קינג החדש...האם אלו צמיגי BF? ואם כן מה המידה?...יש לי גם את אותו רכב ואני מחפש צמיגי BF אבל לא מצאתי ...אשמח אם תחזיר לי תשובה...
    [email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image ligrab 08 במאי 2011 ב 13:20

איך אפשר להוריד את סיפור המסע כקובץ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מירון רביץ 08 במאי 2011 ב 13:24

חוויה מדהימה!!!!!!!!

עדי וייזל, ברצוני לציין שמסע טוב תלוי בהרבה גורמים אך העיקרי שבהם הוא המדריך אז קבל פירגון אחד גדול ממני על מסע מוצלח ביותר. נהנתי בכל רגע מההסברים, מהחברה, מהאוכל וממזג האויר (שהפתיע לטובה).
    ההיתי מסכם את המסע במשפט, חוצה ישראל זו חוויה שכל אדם אשר מכנה עצמו ג'יפאי צריך לעבור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. galorit 08 במאי 2011 ב 13:45

מדהים

היה מצוין - עדי תודה על הפירגון נהניתי מכל רגע
    כן ירבו טיולים כאלה עם חברה כזאתי מדהימה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image עדי וייזל 08 במאי 2011 ב 15:51

חוויה מדהימה!!!!!!!!

מירון רביץ כתב/ה:
    "עדי וייזל, ברצוני לציין שמסע טוב תלוי בהרבה גורמים אך העיקרי שבהם הוא המדריך אז קבל פירגון אחד גדול ממני על מסע מוצלח ביותר. נהנתי בכל רגע מההסברים, מהחברה, מהאוכל וממזג האויר (שהפתיע לטובה).
    ההיתי מסכם את המסע במשפט, חוצה ישראל זו חוויה שכל אדם אשר מכנה עצמו ג'יפאי צריך לעבור."
    אהלן מירון - אני כותב את זה בהרבה כתבות שלי ואני חזיק בדעה דומה לשלך - הגורם העיקרי שלפיו הטיול נקבע כמוצלח הוא האנשים שנוטלים בו חלק. ברגע שיש כימיה ויש תקשורת בין המשתתפים וכיפ להם האחד עם השני, זה משליך על כל האווירה. הכימיה ושיתוף הפעולה בין חבריי השיירה הייתה משביעת רצון, ולכן היה כיף - התפקיד שלי,מעבר להובלה וההדרכה, היה לחבר בין חברי הקבוצה ומכאן הכל זרם.אחרי הלילה השני הרגשתי שאני מטייל עם קבוצה של חברים - אשמח שניפגש בטיולים נוספים. דרך אגב אני מתכנן משהו לשבועות אתה כבר תקבל מייל...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. katz_m1 08 במאי 2011 ב 19:27

משה כץ

חציית מדינת ישראל בחמישה ימים תוך נופים מתחלפים מידי יום באמת חוויה מיוחדת תודה לעדי וויזל על המאמץ שהשקיע בתכנון והובלת הטיול תודה על הצילומים היפים עדי! מדריך מראה דוגמא אישית תמיד ראשון בבוץ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. gilizil 08 במאי 2011 ב 22:31

עדי....

עדי שלום
    בשבועות אולי תיקח בחשבון שני טריוסים שרוצים טיול ליומים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. harelsh 09 במאי 2011 ב 23:31

הויטרה עלתה את המעלות בטיול??כולל עשוש,כיפה, קומות??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. profile image ישראל אמיר 10 במאי 2011 ב 08:12

harelsh כתב/ה:
    "הויטרה עלתה את המעלות בטיול??כולל עשוש,כיפה, קומות??"
    ויטרה קצרה לא ממוגנת,לא מוגבהת ,ללא נעילות דיפרנציאל , (נהג  ללא נסיון שטח  ,עקשן, -אמיץ מאוד) צולחת בהצלחה, לאחר מספר נסיונות ,את מעלה עשוש  -פסח 2010 . ,   בניה טובה  ושימוש בפילוטרקים -ללא נזק!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. profile image עדי וייזל 11 במאי 2011 ב 07:13

harelsh כתב/ה:
    "הויטרה עלתה את המעלות בטיול??כולל עשוש,כיפה, קומות??"
    הויטארה עלתה את כל המעלות - עשוש, קומות וכיפה ללא כל סיוע .ויטארה זה רכב חזק מאוד, בטח ביחס למשקל הזעום שלו.צריך רק נהג מעט נחוש וכל השאר הרכב יעשה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. פה 11 במאי 2011 ב 12:35

נשמע מצויין - למה להחריש...?

איך אפשר להצטרף למסע כזה בפעם הבאה? האם יש כמה במהלך השנה?
    אני ושני שותפיי אנשים סופר נחמדים, מאוד מאוד נחמדים...אל תחרישו ואל תאכלו לנו את הלב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. profile image כפרה 11 במאי 2011 ב 13:20

אין סודות באתר השטח

פה כתב/ה:
    "איך אפשר להצטרף למסע כזה בפעם הבאה? האם יש כמה במהלך השנה?
    אני ושני שותפיי אנשים סופר נחמדים, מאוד מאוד נחמדים...אל תחרישו ואל תאכלו לנו את הלב. "
    הי, מסע חוצה ישראל פורסם באתר הרבה מאוד זמן לפני תחילתו, הופיע בדיוור הישיר כמה פעמים (אתה מוזמן להרשם ולאשר קבלת הדיוור השבועי וכך תהיה מעודכן בחדשות ). המסע הבא יתקיים בשבועות - זה הזמן להתחיל להרשם למסע.   לפרטים נוספים על המסע - הקלק על הקישור: מסע חוצה ישראל - שבועות 2011

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. harelsh 11 במאי 2011 ב 14:02

עדי וייזל כתב/ה:
    "[b]harelsh כתב/ה: [/b]הויטרה עלתה את המעלות בטיול??כולל עשוש,כיפה, קומות??הויטארה עלתה את כל המעלות - עשוש, קומות וכיפה ללא כל סיוע .ויטארה זה רכב חזק מאוד, בטח ביחס למשקל הזעום שלו.צריך רק נהג מעט נחוש וכל השאר הרכב יעשה"
    באמת ממרשים!חשבתי שזה נחשב רכב רך... רק באתר הזה ראיתי כל כך הרבה גולשים שמזלזלים ברכב.... אגב זו אחת משופרת?מוגבהת?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. profile image עדי וייזל 11 במאי 2011 ב 19:16

harelsh כתב/ה:
    "[b]עדי וייזל כתב/ה: [/b][b]harelsh כתב/ה: [/b]הויטרה עלתה את המעלות בטיול??כולל עשוש,כיפה, קומות??הויטארה עלתה את כל המעלות - עשוש, קומות וכיפה ללא כל סיוע .ויטארה זה רכב חזק מאוד, בטח ביחס למשקל הזעום שלו.צריך רק נהג מעט נחוש וכל השאר הרכב יעשהבאמת ממרשים!חשבתי שזה נחשב רכב רך... רק באתר הזה ראיתי כל כך הרבה גולשים שמזלזלים ברכב.... אגב זו אחת משופרת?מוגבהת?"
    זה הרבה תלוי בנהג אבל בלי קשר לגרנד ויטארה יש יכולות ויש כוח - היא מוגבהת מעט וממוגנת..ואמרתי כבר נהג נחוש ומכוון טוב...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. פה 11 במאי 2011 ב 19:29

תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. אורח/ת 12 במאי 2011 ב 05:21

חוויה מדהימה!!!

אין מה לומר באמת חוויה מדהימה , מדריך מוצלח ואנשים מקסימים , הדרך קסומה לכל אורכה מהצפון ועד לדרום.
    טיילתי רבות בארצנו הקטנה ולמקומות רבים בהם הגענו בטיול הזה, זו הייתה חוויה ראשונית מראות חדשים.
    הצלחת לגרום לקבוצת אנשים זרים בתוך 24 שעות לצחוק ולעזור אחד לשני והכל נעשה בסבלנות אין כץ .
    אני שמחה שיצאה לי העונג לחוות את המסע הזה עם האנשים המדהימים שהיו בהדרכתך המקסימה . תודה עדי ותודה ולכל מי שהשתתף במסע והיה חלק מ5 ימים קסומים ובלתי נשכחים :) מלאי חוויות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. harelsh 16 במאי 2011 ב 07:34

יש הבדל בעבירות בין הדגם הקצר לארוך?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול