עוד מסע ארוך מוצלח, מהנה עם נופים מקסימים ומשתתפים מדהימים, ולא פחות חשוב - הגענו ליעד שהצבנו לעצמנו!!! אילת במוצ"ש 19:00. מעל 800 ק"מ בשטח (למעט כבישים המחברים בין קטע לקטע) - פשוט היה מושלם. הדריך:וייזל עדי
עוד מסע ארוך מוצלח, מהנה עם נופים מקסימים ומשתתפים מדהימים, ולא פחות חשוב - הגענו ליעד שהצבנו לעצמנו!!! אילת במוצ"ש 19:00. מעל 800 ק"מ בשטח (למעט כבישים המחברים בין קטע לקטע) - פשוט היה מושלם. הדריך:וייזל עדי
ארוך, מיוחד ומאוד מוצלח
לא פשוט הוא מסע חוצה ישראל.
מהחרמון עד אילת בשטח, 5 ימים, לחץ לסיים את היום, תקלות ברכבים ועוד...
ולהגיע לאילת בסיום!
מסע ארוך ויומן מסע ארוך (3 עמודים) - כבוד!!!
מדהים - זה הכי מיוחד שיש!
מסע ישראל פסח 2011
לבעל הפאגרו קינג החדש...האם אלו צמיגי BF? ואם כן מה המידה?...יש לי גם את אותו רכב ואני מחפש צמיגי BF אבל לא מצאתי ...אשמח אם תחזיר לי תשובה...
[email protected]
איך אפשר להוריד את סיפור המסע כקובץ?
חוויה מדהימה!!!!!!!!
עדי וייזל, ברצוני לציין שמסע טוב תלוי בהרבה גורמים אך העיקרי שבהם הוא המדריך אז קבל פירגון אחד גדול ממני על מסע מוצלח ביותר. נהנתי בכל רגע מההסברים, מהחברה, מהאוכל וממזג האויר (שהפתיע לטובה).
ההיתי מסכם את המסע במשפט, חוצה ישראל זו חוויה שכל אדם אשר מכנה עצמו ג'יפאי צריך לעבור.
מדהים
היה מצוין - עדי תודה על הפירגון נהניתי מכל רגע
כן ירבו טיולים כאלה עם חברה כזאתי מדהימה
חוויה מדהימה!!!!!!!!
משה כץ
חציית מדינת ישראל בחמישה ימים תוך נופים מתחלפים מידי יום באמת חוויה מיוחדת תודה לעדי וויזל על המאמץ שהשקיע בתכנון והובלת הטיול תודה על הצילומים היפים עדי! מדריך מראה דוגמא אישית תמיד ראשון בבוץ
עדי....
עדי שלום
בשבועות אולי תיקח בחשבון שני טריוסים שרוצים טיול ליומים
כתבה חדשה - מסע חוצה ישראל - אפריל פסח 2011
הויטרה עלתה את המעלות בטיול??כולל עשוש,כיפה, קומות??
נשמע מצויין - למה להחריש...?
איך אפשר להצטרף למסע כזה בפעם הבאה? האם יש כמה במהלך השנה?
אני ושני שותפיי אנשים סופר נחמדים, מאוד מאוד נחמדים...אל תחרישו ואל תאכלו לנו את הלב.
אין סודות באתר השטח
תודה
חוויה מדהימה!!!
אין מה לומר באמת חוויה מדהימה , מדריך מוצלח ואנשים מקסימים , הדרך קסומה לכל אורכה מהצפון ועד לדרום.
טיילתי רבות בארצנו הקטנה ולמקומות רבים בהם הגענו בטיול הזה, זו הייתה חוויה ראשונית מראות חדשים.
הצלחת לגרום לקבוצת אנשים זרים בתוך 24 שעות לצחוק ולעזור אחד לשני והכל נעשה בסבלנות אין כץ .
אני שמחה שיצאה לי העונג לחוות את המסע הזה עם האנשים המדהימים שהיו בהדרכתך המקסימה . תודה עדי ותודה ולכל מי שהשתתף במסע והיה חלק מ5 ימים קסומים ובלתי נשכחים :) מלאי חוויות.
יש הבדל בעבירות בין הדגם הקצר לארוך?