פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - סובארו פורסטר מול סוזוקי גרנד ויטארה - SU & SU

04 ביולי 2011 ב 09:19 9 תגובות 68243 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

עם תנופה מחודשת במכירות, מנוע חדש ומתלים משודרגים לקחנו את הפורסטר המעודכן לקרב יפני על ממלכת השבילים

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. harelsh 04 ביולי 2011 ב 19:45

LOW

מהכתבה אני מבין שההילוך כוח לא נותן יתרון משמעותי לויטרה??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image pijilan 05 ביולי 2011 ב 16:35

דווקא כן, הlow של הויטארה יותר קצר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. paul1 05 ביולי 2011 ב 18:32

ויטרה זה LOW מתאים לשטח

היתה לי גרנד ויטרה 4 שנים שנטחנה בנסיעה בשטח קל-בינוני. הרכב בפירוש לא בנוי לשטח והילוך הכח הוא רק אשליה אופטית(עובדה: תשאלו לה הגבהה לויטרה מבטלת אחריות יצרן-שלא כמו בפורסטר) שאין לו מה לחפש בגיפון מסוג זה.כל אותה תקופה ביליתי לא מעט במוסך ומצאתי שאמינות אין מה לחפש בסוזוקי והמורשים שלהם על הפנים.שמחתי להיפטר ממנה , זאת היתה הקניה הכי גרועה שעשיתי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image דני דיאמנט 05 ביולי 2011 ב 22:44

הפורסטר החדש מגיע עם מרווח גחון של 21.5 סמ (בטורבו עוד סמ אחד), ההגבהה מוסיפה קצת יותר מ-3.5 סמ וכל אלה עם צמיגי A/T-S (צמיג משולב כביש-שטח) מאפשרים לפורסטר להפגין יכולות מפתיעות ולהביא אותו למקומות רחוקים (חשוב בשטח טכני לעשות זאת לאט ורצוי עם הכוונה). הילוך הכוח בדגם הידני נחמד אבל לא ממש הילוך LOW. את הסוזוקי ראיתי בכמה טיולים ובסהכ התרשמותי היא שיכולותיו לא נפלו מהפורסטר למעט בשטח סלעי שבו הגחון המאוד נמוך שלו פגש שוב ושוב את הסלעים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. בודן 05 ביולי 2011 ב 23:34

LOW

אני מבין שכל אחד מחפש הצדקה וחיזוק למה שקנה. וכן לאנשים שיש כעס רב לשחרר טוב זה בריא. יש גם מקרים של בד-לק בתור אחד שהיה לו רכב ממשפחה טובה ובסוף האחריות החזיר את הרכב וקיבל במקום סוזוקי חדשה. נכון היו חששות מהמעבר אבל היום אני מרגיש שזכיתי ברכב טוב ואמין הן לכביש והן לשטח. אני מטייל מידי פעם בטיולי שטח עם רכבים מסוגים שונים ולא הרגשתי נחיתות  בכושר בביצועים מאחרים.  אני לא זוכר השתתפות של רכבי סוברו.  בכתבות אני רואה טיולים מאורגנים המיועדים רק לרכבי סוברו במסלולים שמתאימים לרמה שלהם.  ברקע נראה נכב רציני יותר כנראה לצורך חילוצים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. harelsh 06 ביולי 2011 ב 15:21

תכלס

מבחינת נטו שטח,יש מצב שמישהו היה מעדיף את הפורסטר??!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אפפפי 08 ביולי 2011 ב 20:54

הפורסטר ח ל ש ,עייף...ועלוב...

מצטער - לי יש פורסטר 2010- הרכב חלש ועייף בצורה בלתי סבירה עד מביישת... ביצועי הכביש עלובים והמפרט הבסיסי -בדגם B- הוא עלוב ומעליב. הויטרה מכבדת יותר את נוסעיה.
    היה לי קודם פורסטר 2006 הוא היה צנוע -אבל זריז ונהדר. סובארו= חבל על הכסף.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. איתן מ 19 בינואר 2014 ב 16:59

סוזוקי גראנד ויטרה.

מנסיוני, הויטרה טובה מאוד גם בשטחים קשים - עליות וירידות קשות עם סלעים ואבנים. אם מגביהים את הרכב אז אין מה להשוות אותה לכל רכבי הפנאי, אפשר בהחלט להתייחס אליה כאל רכב קשוח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 04 במאי 2015 ב 05:23

ויטרה שולטת - תבינו למה

נכון, היא קצת נמוכה אך הגבהה של "2, מיגון וצמיגי 50-50 נותנים לה שיפור משמעותי. אני מטייל לרוב עם גיפים "גדולים" ממני כגון לנד-רובר, לנד-קרוזר, פאגרו והבעיות היחידות שניתקלתי היו מדרגות סלע גדולות שדרשו קצת עבודות "מעצ". מעברים מוצלחים במעלה ורדית, מעלה יאיר, חורשן, מעלה נוח, המכתש הגדול ועוד רק הוכיחו טענות שהוא הגיפון הלוהט לשטח.
    תקלות יש לעיתים רחוקות וסה"כ משודרת אמינות מנצחת. לצערי שנת 2015 היצרן גמר את המותג ופנה לכביש !!! תהנו ממנה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול