פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - סובארו דרייב בטיול לצפון מדבר יהודה

20 בנובמבר 2011 ב 19:56 4 תגובות 21742 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

ביום הכי גשום של חודש נובמבר 19/11/2011 יצאנו בשיירה ארוכה של סובארו פורסטר וגם אאוטבק אחד לטיול בחלק הצפוני והגבוה של מדבר יהודה. שטח טכני, תצפיות מקסימות למדבר ולירושלים, מנזר מבודד, ארוחת בוהרים בשטח וקצת גשם...המון חוויות ולא פחות חשוב - כולם חזרו הבייתה שלמים ובריאים...

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image דני דיאמנט 20 בנובמבר 2011 ב 20:28

כתבה חדשה - סובארו דרייב בטיול לצפון מדבר יהודה

אי אפשר היה לבקש טיול יותר מוצלח. עופר תודה ענקית על האיכותיות שיצקת לתוך הטיול.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image דני דיאמנט 20 בנובמבר 2011 ב 20:40

תמונות נוספות שצילמה צופית ארבל

https://picasaweb.google.com/tsofit100/zGsBRI?authkey=Gv1sRgCNiWh4-Jmom-Pg&feat=email    

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image qpon12 20 בנובמבר 2011 ב 21:46

טיול סובארו

לפי מה שאני רואה ומבין הגיפ הוא לחילוץ! ומעניין שרק הסובארו הלבנה מלאה בוץ.. אבל כל הכבוד ותמונות יפות מאוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 21 בנובמבר 2011 ב 04:17

טיול סובארו

qpon12 כתב/ה:
    " לפי מה שאני רואה ומבין הגיפ הוא לחילוץ! ומעניין שרק הסובארו הלבנה מלאה בוץ.. אבל כל הכבוד ותמונות יפות מאוד. "
    קצת סדר: הג'יפ שהצטרף הוא חבר מועדון סובארו דרייב שהפתיע והגיע עם ג'יפ (לשמחתנו לא היינו צריכים לחלץ אותו). הסובארו הלבנה (בה אני נהגתי) אכן מלוכלכת מבוץ - אבל זו רק מדבקה יפה (זה רכב הדגמה של היבואן). ואכן תמונות מקסימות - עם הרבה סבלנות וכיוון מהקרקע הסובארו עברה יפה את הקטעים הטכניים בהצלחה וללא פגיעות או נזקים. וכמובן שעל השבילים המהירים הפורסטר ''מגהץ '' מעולה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול