פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - המסע ל " ארץ המרדפים " 3.12.2011 הדריך : וייזל עדי

09 בדצמבר 2011 ב 18:37 6 תגובות 23080 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

זה קורה אחת לכמה חודשים בהם אני יוצא " לחקור " איזורים חדשים ובעצם מחדש את המסלולים שבאתר.בדרך כלל מקדים אותי חברי ירון טיילור וחבורתו שיוצאים לאיתור מסלולים חדשים באופן יותר תדיר ולאחר הסקת מסקנות ותיקון הדרוש תיקון אני מוציא לשם מסע הכנה או בכינויו " מסע פתיחת ציר " . מסע לארץ המרדפים דצמבר 2011 - הדריך: וייזל עדי

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 11 בדצמבר 2011 ב 11:42

היה פשוט כיף ואין לי ספק שנתראה בהמשך

טוב.... אני לוקח אחריות על מה שקרה (רק בגלל שהיא יושבת מאחוריי ורואה את מה שאני כותב) איי ...אי.. טוב. הטיול היה מעניין בלשון המעטה. מ ה מ ם פשוט כיף לטייל עם אוהבי ומעריכי ומאריחי א"י (השלמה). אני שמח שעדי הנהיג אותנו ונתן לי אישית אפילו טיפ לקחת אחריות אפילו שזה לא אשמתי (בכלל אני הייתי עסוק במפה). המון תודה למיקי שליווה ופירגן מאחור ולכל החברה יחדיו - היה פשוט כיף ואין לי ספק שנתראה בהמשך.

בברכה,
    עידית דני והילדים (נתיב (9), ירין (5.5), נועם (2.1)) גולדנברג
    וגם הפראדו 99 האדום.

תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 בדצמבר 2011 ב 20:13

היה טיול אדיר!

היה טיול אתגרי,כיפי, אנשים נהדרים ומדריך אחד גדול!!!
    נתראה בטיולים נוספים.
    כרמית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 14 בדצמבר 2011 ב 14:31

מתי הטיול הבא????

לעדי וכל החבריה העליזה שהתגבשה לטיול נפלא זה. שמחתי להיות מאסף ותודות לכותבים. לעדי תודה עבור הטיול המהנה והמלמד עד כמה ארצנו יפה. אנא המשך כך בטיולים הבאים. לעידית ודני טוב להכיר אנשים כמוכם, מקווה להתראות בהקדם
    מיקי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. קדחת השטח 22 בדצמבר 2011 ב 21:44

ניסיתי להוריד את קובץ המסלול

אבל כשמקליקים על"הורד קובץ"נפתחת תמונה.

אפשר בבקשה לתקן?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image עדי וייזל 25 בדצמבר 2011 ב 13:56

ניסיתי להוריד את קובץ המסלול

קדחת השטח כתב/ה:
    "אבל כשמקליקים עלהורד קובץנפתחת תמונה.

אפשר בבקשה לתקן?"
    אני לא יודע איפה ראית את צמד המיליםהורד קובץ ובכל מקרה לא מצאתי אותו. מה שחשוב באמת שאין קובץ של המסלול.המסלולים היחידים בהם יש קבצים באתר נמצא כאן.כל שאר הטיולים ובטח אילו המוכתרים פתיחת ציר, לא מפורסמים לגביהם קבצי המסלול. במידה והינך איש שטח שיודע לנווט הנך מוזמן לפתוח מפה ועפי  הכתבה לבנות קובץ - מה שהכי מומלץ זה פשוט להצטרף למסע כזה שייצא בחודש ינואר הקורב ולהינות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image עדי וייזל 20 בינואר 2012 ב 09:25

אהה לגבי צמד המילים פתיחת קובץ - נמצאה ה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול