פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - יומן מסע חוצה ישראל, סוכות 2011

16 בדצמבר 2011 ב 05:30 11 תגובות 49212 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

חמישה ימים של שטח, במסע שהחל בבבניאס והסתיים במבואות אילת, חוויה חד-פעמית לכל מי שלקח בו חלק. הדריך: עופר אדר צילומים: מנחם צנציפר, שלומי שבו, דניאל יעקובסון, עופר אדר

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image ES 18 בדצמבר 2011 ב 10:23

כל הכבוד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 18 בדצמבר 2011 ב 11:39

חוויה של פעם בחיים

נהנינו מאוד! תודה רבה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 18 בדצמבר 2011 ב 14:17

נקודות מסלול

נשמע טיול מטורף!! יש מצב לקבל את נק' הציון של ה GPS?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. Isaacg 27 בדצמבר 2011 ב 12:23

שלום רב . ברצוני לקיים מסלול דומה בפסח , יש מצב לקבל את המסלול ? או טיפים . בתודה איציק .0506277001 או 0502588488

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image עדי וייזל 28 בדצמבר 2011 ב 10:34

Isaacg כתב/ה:
    "שלום רב . ברצוני לקיים מסלול דומה בפסח , יש מצב לקבל את המסלול ? או טיפים . בתודה איציק .0506277001 או 0502588488"
    במהלך חודש ינואר ייצא פרסום על מסע חוצה ישראל פסח 2012 - אני אוביל את המסע ואתה בהחלט מוזמן לקחת בו חלק. התאריך המדוייק טרם נסגר שכן יש מסעות נוספים שאמורים להשתלב בחג.מוזמן לעקוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 08 בינואר 2012 ב 19:18

תבור

אין עליך! נהנתי מאוד בימים שהיתי, אתה לא יודע כמה כיף לצאת איתך לטייל. יוסי - המצטער שלא המשיך עד הסוף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 20 בינואר 2012 ב 13:46

מסלול טיול

האם אני יכול לקבל מסלול טיול ומיקומים של חניוני לילה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image עדי וייזל 20 בינואר 2012 ב 22:13

מסלול טיול

אורח/ת כתב/ה:
    "האם אני יכול לקבל מסלול טיול ומיקומים של חניוני לילה"
    אינינו נוהגים לפרסם מסלולים מלבד אלו המפורסמים כאן אבל! - אם אתה מבין במפות שטח ויש לך ידע בסיסי בניווט ,אתה תוכל בהחלט לבנות לעצמך מסלול שתואם פחות או יותר את המסלול של המסע שלנו. ככל שמדובר במסעות שאני מוביל אני מקפיד לשנות ולחדש את הצירים בכדי שיהיה מעניין אך נקודות הלינה פחות או יותר נותרים כפי שהם. על כן, את הציר בין נקודות הלינה תוכל לבחור בעצמך- הבעיה היא שאם אינך מכיר את השטח יהיה לך קשה להעריך כמה זמן לוקח להגיע מנקודה לנקודה וכמובן לא לקחתי בחשבון את זמן ההתברברות שקרוב לוודאי, בעיקר בצפון, היא חלק מהעניין. אציע לך את שאני מציע לכולם - הורד מעצמך את כאב הראש של התכנון, הניווט וכל השאר והצטרף אלינו ותהנה נטו מהנהיגה ומהנוף! המסע יוצא בפסח 10-14/4/12 עדי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image עדי וייזל 20 בינואר 2012 ב 22:22

Isaacg כתב/ה:
    "שלום רב . ברצוני לקיים מסלול דומה בפסח , יש מצב לקבל את המסלול ? או טיפים . בתודה איציק .0506277001 או 0502588488"
    לגבי טיפים. ערוך רשימה מסודרת של אוכל וציוד עבור הכנת האוכל - דאג לרשימה כזו זמינה ( אפשר לנהל אותה בפלאפון..) וכן פעם תעדכן דברים שאתה נזכר. אכן רשימה של כל יום מה אתה רוצה לאכול בכל  אחת מ-3 הארוחות ולצידה רשום את הציוד הדרוש לצורך ההכנה - דוגמא: בסיסית ביותר יום ראשון למסע ארוחת בוקר חביתה, סלט ירקות,גבינות מאפים/לחמים שתייה. ציוד: ביצים,מחבת,שמן,צלחות,סכום, קולף ירקות, קערה לסלט,קרש חיתוך וסכין תואמת לסלט, וכד'.....כך כל ארוחה - מן הסתם יהיו דברים שיחזרו על עצמם במשך הימים. אכן מסלול ולמד אותו כמה שיותר זמן מראש- אכן תוכנית גיבוי למקרה של צורך בקיצור דרך או חסימה של נתיב מסויים מכל סיבה שהיא. אכן מספרי טלפון של יחידות החילוץ השונות בהתאם לאיזורים שאתה נוסע בהם, טלפונים של מוקדי חירום,צבא רשות הטבע והגנים וכד'. אכן ערכת עזרה ראשונה, הבא עימך לדרך ציוד חילוץ רצועות גרירה שאקלים וכד',מפות סימון שבילים ו/או תוכנה לניווט בשטח. מכשירי קשר ( מתוך הנחה שברור כי לשטח לא יוצאים לבד!! אלו טיפים על קצה המזלג.. הלינה בדרך כלל זה יער הזורע, יער המלאכים,מכתש רמון, נחל פארן. כמובן שיש אינספור אופציות נוספות ואכן הדברים משתנים ממסע למסע בהתאם להנחיות מהרטג ומהצבא ועל יש להתעדכן! לא בלתי אפשרי אבל שוב זה לא פשוט טיול רצוף של 5 ימים ועל כן יש לשקול להצטרף לקבוצה מאורגנת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 20 בפברואר 2014 ב 22:11

חוצה ישראל

מבקש לדעת עם זה מתאים להצטרף לטיול ברנגר דיזל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. profile image Ogash Ofer 21 בפברואר 2014 ב 06:17

חוצה ישראל

אורח/ת כתב/ה:
    "מבקש לדעת עם זה מתאים להצטרף לטיול ברנגר דיזל "
    אתה מתכוון לפולריס רנג'ר? לא ידעתי שיש דיזל! בכל מקרה זה אפשרי - צריך רק לחשוב על טווח הנסיעה בין תדלוקים, שיתאים לטווח של רכב (כ-250 ק''מ בין תדלוק).   אלו הפרטים של המסע הקרוב: לפרטים נוספים והרשמה למסע חוצה ישראל - הקליקו כאן 

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול