פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - חווייה אחרת - טיולים באמצע השבוע

22 במרץ 2012 ב 10:06 7 תגובות 33077 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

אין כיף גדול יותר מטיולי שטח באמצע השבוע. הדרכים שוממות ברובן, האתרים ריקים מקהל, כל הטבע והמרחבים עומדים לרשות אלה שמפרגנים לעצמם טיול שכזה

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 22 במרץ 2012 ב 14:45

האמת מאחורי טיולי אמצע השבוע...

עופר אדר - חשפת את עצמך!
    עכשיו אני יודע למה אתה יוצא לטיולי אמצע שבוע - בכול בזכות התמונה / השותפות שלך לטיולי אמצע שבוע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 24 במרץ 2012 ב 22:40

ניסינו והוקסמנו

אחרי שקראנו לאן נוסעים באמצע השבוע (לפני שבועיים) דיגדג לנו מאד להצטרף, אך מאחר ובאמצע השבוע הגברים שלי (שני החתנים והבן) שבדכ מצטרפים אלי בהרכבים משתנים, לא יכולים להצטרף הפעם מטעמי עבודה  - הצעתי לאשתי היקרה שפעם טיילה אתנו המון ולאחרונה כמעט ובכלל לא בטיולים מסוג זה, לנסות ולטעום שוב. התנאי היה לא אתגרי הבטחתי, צרפנו עוד חברה וותיקה ויצאנו לסובב חדרה . טעמנו והוקסמנו מהרוגע, מהשטח שכולו רק שלנו, מהזמן שרצינו וקיבלנו להתעכב בכל מקום עד שמיצינו וכמובן מהחבורה הנעימה (מילה בסלע) שבתיאורו של עופר. החלטנו שזה הכיוון הנכון וככל שיתאפשר נמשיך ונצטרף. דבורי ומיכל חברתנו נדלקו מחדש ושמחתי כפולה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 25 במרץ 2012 ב 06:33

עדיני אין עליך - גם באתגרי וגם ברגוע...
    קבל LIKE

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image adini 27 במרץ 2012 ב 01:59

תודה ידידי-אני חי ונהנה ככל האפשר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image micha_k 07 בינואר 2016 ב 12:08

יש סיכוי שזה יחודש ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image Ogash Ofer 07 בינואר 2016 ב 12:32

יש סיכוי שזה יחודש ?

micha_k כתב/ה:
    ""
    טיולי אמצע השבוע של עופר אדר מתקיימים באופן שוטף לפחות פעם בחודש בימי שני. הם בדרך כלל מתמלאים רק מרשימת התפוצה וללא פרסום באתר (אבקש מאמיר במשרד של אתר השטח להוסיף אוך לרשימת התפוצה של טיולים אלו). בקרוב אני מקווה כי נתחיל להוציא טיולים גם בימי שלישי.  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image micha_k 07 בינואר 2016 ב 21:00

תודה עפר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול