פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - מועדון טויו אופרוד בחולות של הנגב TOYO OFFROAD

06 בפברואר 2013 ב 05:48 4 תגובות 19560 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

טיול מועדון טויו אופרוד תוכנן לחצות את ים החולות של הנגב מנחל סכר ועד הדיונה הגדולה של דקל. אבל כבר בהתחלה הבנו כי הזרימה והשלוליות העמוקות בערוצי הנחלים החרבים רוב ימי השנה הם האטרקציה האמיתית של הטיול. ובקיצור - הרווחנו! יום של טיול מקסים בלב המדבר שמסביב הכול פורח וזורם - נדיר! ומיוחד!!

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image ישראל אמיר 06 בפברואר 2013 ב 17:18

עופר-הטיול בדיונות ובחולות הנגב היה נפלא. ההדרכה שלך ושל צפריר מעולים. קבוצת המטיילים נהדרת . מזג האוויר שיחק לטובתנו . יש לי שאלה- האם מפגש הנחלים שהיינו בו -הוא לא נחל באר שבע עם נחל הבשור ? תודה . מרתם,ישראל ותדי=( כלב הגולדן המקסים שלי) הוספתי צילומים של נחל סכר מאזור הדיונות . העיר רחובות שבנגב. ושלולית במדבר.-בדרך לדיונה הגדולה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 06 בפברואר 2013 ב 18:20

ישראל אמיר כתב/ה:
    "עופר-הטיול בדיונות ובחולות הנגב היה נפלא. ההדרכה שלך ושל צפריר מעולים. קבוצת המטיילים נהדרת . מזג האוויר שיחק לטובתנו . יש לי שאלה- האם מפגש הנחלים שהיינו בו -הוא לא נחל באר שבע עם נחל הבשור ? תודה . מרתם,ישראל ותדי=( כלב הגולדן המקסים שלי) הוספתי צילומים של נחל סכר מאזור הדיונות . העיר רחובות שבנגב. ושלולית במדבר.-בדרך לדיונה הגדולה."
    למרות הבטחון העצמי - פניתי שוב למפה. ועכשיו אני ממש בטוח - חצינו במפגש הנחלים רביבים והבשור. לאחר שנסענו לאורכו של נחל אטדים ואז חצינו את כביש 222 צפונים לקיבוץ רביבים. בכל מקרה נחל באר שבע נשפך לנחל הבשור צפונית לנקודה בה היינו ומעברו השני של כביש 222.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 06 בפברואר 2013 ב 18:21

וכמובן תודה רבה על התמונות המקסימות ועל ההשתתפות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 06 בפברואר 2013 ב 22:58

טיול TOYO בחולות של הנגב

הטיול היה מעניין וכיפי. אהבנו גם את ההדרכה של עופר וגם סקירה היסטורית. צפריר, כמו תמיד, דאג לתת טיפים שימושיים והסברים מעניינים. גם אנשים מקסימים בקבוצה. נהנינו. אלון וילנה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול