בשיאו של הקיץ, כשכאן מאוד חם, בהרי הקווקז נעים ואפילו קר. כשכולם טסים לחול וגאורגיה מוצפת בתיירים אנו הצלחנו לטייל בשטח בלב ההרים ובין כפרים נידחים, כמעט לבד, לכבוש פסגות ומעברי הרים גבוהים ולבצע את כל התוכנית שלנו עפ המתוכנן.
בשיאו של הקיץ, כשכאן מאוד חם, בהרי הקווקז נעים ואפילו קר. כשכולם טסים לחול וגאורגיה מוצפת בתיירים אנו הצלחנו לטייל בשטח בלב ההרים ובין כפרים נידחים, כמעט לבד, לכבוש פסגות ומעברי הרים גבוהים ולבצע את כל התוכנית שלנו עפ המתוכנן.
כבוד והערכה למדריכנו עופר
עופר לא מספיק שבמסע היית טוב מאד גם את החיבור (בשפת הבית ספר) הכנת לנו ועוד לפי ימים, יעזור לי מאוד לאלבום שאני מכין.
כל הכבוד ותודה !!!
תודה לעופר
כל טיול מבחינתי, מתחיל בארץ, עוד לפני ההמראה. כך מהמפגש הראשון במשרדי החברה, היה ברור שאנחנו בידיים טובות של מדריך מקצועי, מנוסה, אחראי ומאורגן (כמו שצריך).
היה ברור שעופר מכיר את השטח, את מציאות הטיול, יודע ומכין את עצמו למגוון תרחישים העשויים לקרות במהלך הטיול בשטח.
התקבצו אנשים טובים למטרה משותפת ואהבה לנהיגת שטח, שבאו לראות נופים ולכבוש דרכים לא דרכים, בין כפרים להרים. בקבוצה שררה אווירה נעימה ומכבדת.
הבדיחות לא הפסיקו לרוץ בעידודם של יוסי ועופר ובין חצ'פורי למשנהו. היה כל כך כייף שאפילו הגבינות המלוחות כל יום נראו פחות מלוחות. נראה שאם היינו מטיילים חודש, הבדיחות לא היו נגמרות.
נופיה המרהיבים של גאורגיה, מגוון הפרחים והצמחייה, הפנים המחייכות של הכפריים האוטנטיים וגילויי אהבה לישראל, עשו לי טוב על הלב.
צרוף של כל אלה לנהיגה המעולה של כרמי והנהגים האחרים ( אפילו פנצ'ר אחד לא היה) בדרכים משובשות ככל שהיו, עשו את הטיול לחוויה בלתי נשכחת יפה וחיובית מבחינתנו. תודה על הכול , בברכה לנה ושלום קוולר
המעגל הקבוצתי - הכי חמודים שיש!
חנקין2 רחובות
לפי הצילומים אני רואה שלא הגעתם לכפר שתילי. טוב לטיול מעמיק צריך יותר מ 8 ימים.
זה לא ברור מאליו שטיול יכול להצליח כל כך
אין ספק שלהצלחתו תורמים מספר גורמים ולכן אנו רוצים להודות לחברים בקבוצה, הרגשנו מאוחדים ומלוכדים, היינו ממושמעים ונאמנים, אחלה חבורה.
המסלול היה מדהים, מפתיע כל יום מחדש, מרגש ומאתגר.
ואיך אפשר בלי להודות למדריך המקסים, עופר, המקצועי והמוביל . הרגשנו בטוחים, נהנינו מההדרכה וההובלה, מהבדיחות והצחוקים, גילית עניין בכל אחד ונתת תחושה טובה ונעימה.
אתה קאצו רי קאצי = אחלה גבר.
מחכים לטיול הבא .
טלי ויחיאל.
כל מי שביקש אלבום, כמעט סיימתי אותו, בשבוע הבא אשלח אותו ואיידע אתכם.
הוספתי בדף 2 את ברכת התודה של כרמי
ותודה לך כרמי על הברכה (התמונה) המרגשת