פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - דקאר 2014: סוף פסוק

19 בינואר 2014 ב 10:29 4 תגובות 29463 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

קומה מנצח בפעם הרביעית, רומה קוטף תואר ראשון במכוניות ודה-רוי מפסיד לקרגינוב על הקשקש

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image liorreem 20 בינואר 2014 ב 14:32

כנראה פיספסתם משהו ביום האחרון

אל עטייה לא היה מנצח בשום מקרה כי הוא ופרהנסל קיבלו הוראה לעמוד בצד ולתת לרומה לעקוף אותם ולנצח.
    לי באופן אישי זה השאיר טעם מר מאד מהתחרות, שהמנצח בה נקבעה עלי ידי תככים ופוליטיקה, ולא על ידי הספורטאי הטוב יותר.
    אי לכך, אשקול את השתתפותי במירוצים הבאים ;-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 20 בינואר 2014 ב 16:24

liorreem כתב/ה:
    "אל עטייה לא היה מנצח בשום מקרה כי הוא ופרהנסל קיבלו הוראה לעמוד בצד ולתת לרומה לעקוף אותם ולנצח.
    לי באופן אישי זה השאיר טעם מר מאד מהתחרות, שהמנצח בה נקבעה עלי ידי תככים ופוליטיקה, ולא על ידי הספורטאי הטוב יותר.
    אי לכך, אשקול את השתתפותי במירוצים הבאים ;-)

"
    בציטוט מלב הכתבה כותב עופר אדר: '' החלטה אסטרטגית של קבוצת X-רייד מנעה כל הנראה תואר נוסף מפטרהנסל. מנהלי הקבוצה החליטו בימים האחרונים של הראלי להקפיא את תמונת ההובלה, ונאני רומה שהוביל בשלב זה זכה בניצחון ראשון בקריירה שלו בקטגוריית המכוניות, עשר שנים לאחר שעשה זאת על אופנוע. '' ואעביר את הסתייגותך להנהלת הדקאר - אני בטוח שיתחסו לך בכובד ראש!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image liorreem 21 בינואר 2014 ב 14:07

אני מתייחס לציטוט הבא מהכתבה לעייל "אל-עטייה תפס את המקום השלישי עם פיגור של כ-51 דקות. אלמלא שעת העונשין שקיבל בגלל דילוג על נקודת ציון, הנהג מקטאר היה המנצח! "
    המשפט לא מדוייק כי גם אל עטייה קיבל את אותה הנחייה כמו פטרהנסל - לעמוד בצד ולתת לרומה לעקוף.

ואם אתם הבנתם למה מנהלי הקבוצה החליטו "להקפיא את תמונת ההובלה" אשריכם. זה ממש מקומם, וסותר את רוח התחרות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 13 בפברואר 2014 ב 15:26

הוספתי סרטון מיוחד לסוף הכתבה

המשאית של צוות JUMBO בפעולה - מרשים!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול