פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - הדרכת נהיגה בשטח ללקוחות סוזוקי, הר חורשן

24 באוגוסט 2014 ב 10:16 3 תגובות 14074 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

יום שישי בבוקר, הכניסה לבת שלמה הישנה. קבוצת המשתתפים מתכנסת, תדריך קצר ועוד יום של הדרכה לבעלי גרנד ויטארה של סוזוקי יוצא לדרך.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. elicoh 24 באוגוסט 2014 ב 10:57

גם אני עשיתי הדרכה בחורשן:

עם ויטרה דור קודם שהיא קשיחה יותר מהויטרה-מנייר הזאת. אחרי שנים עשיתי את אותו מסלול עם טריוס צורה חדשה ולא נעים להגיד, אבל איפה שהויטרה נעצרה הטריוס עבר בקלות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 24 באוגוסט 2014 ב 21:08

גם אני עשיתי הדרכה בחורשן:

elicoh כתב/ה:
    "עם ויטרה דור קודם שהיא קשיחה יותר מהויטרה-מנייר הזאת. אחרי שנים עשיתי את אותו מסלול עם טריוס צורה חדשה ולא נעים להגיד, אבל איפה שהויטרה נעצרה הטריוס עבר בקלות..."
    כנראה שהשתפרת מאוד מבחינת נהיגה או שאתה לא זוכר... אבל ויטארה שמה ב''כיס הקטן'' את הטריוס (ואת זה אני כותב עם כל אהבתי והערכתי לטריוס ולביצועיו והרבה שנים של פעילות מועדון טריוס שהדרכנו כאן באתר השטח). לעומת זאת הגרנד ויטארה כבר צריך להתאמץ ובכל זאת מנצח בזכות הילוך כוח ומערכת 4X4 מוצלחת. אך אם תגביה את הגרנד ויטארה תקבל ג'יפ טוב מאוד לשטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. elicoh 25 באוגוסט 2014 ב 08:16

הזיכרון שלי בסדר גמור תודה

כל הויטרות הן נמווכת אבל לויטרה דור קודם היה סרן חי שהוסיף קצת מהלך מתלה. בכ"ז בכל עלייה קטנה עם קצת הצלבה ודרדרת האוטו היה נעצר והילוך כח לא עוזר בשיט. לטריוס יש גם סרן חי , משקל נמוך , בקרת משיכה וזויות גישה\נטישה טובות יותר. זה מה שעושה את ההבדל. על הויטרה החדשה חבל לדבר: זה פרייבט עם הילוך כח 90% מה"יכולת שטח" שלו זה יחסי צבור וצ`יזבטים של החברה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול