פורומים

- שטח 4x4

סיכום הדרכה: הדרכת נהיגה בשטח טרשי - בן שמן

24 במאי 2015 ב 15:42 4 תגובות 19597 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

אקספלורר וספורטאז' חדשים, הנטר משופר, פראדו 120 עוד יותר משופר והילד החדש בשכונה - הדצ'יה דאסטר, מצאו עצמם בהדרכת נהיגה משותפת. מה הקשר בין רכבי השטח האלה? כיצד אפשר לאתגר את כולם, לסקור את המערכות של כל רכב, לעמוד על השונות ביניהם והכל מבלי שכולם ישתעממו, כל אחד בתורו? באמת שאין לי מושג. אבל זה מה שהיה לנו. מקווה שלמדתם וגם קצת נהניתם. הדריך: אוהד בן אהרון תמונות: לאור נבו, אוהד בן אהרון

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. arni61 24 במאי 2015 ב 17:35

אין שום ספורטאז'.דמיינתם נראה לי....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אוהד בן אהרון 24 במאי 2015 ב 18:14

לא דמיינו, התבלבלנו.
    בעיקר אני.
    תוקן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 24 במאי 2015 ב 18:52

arni61 כתב/ה:
    ""
    זה היה ''בדיקת עירנות'' לגולש הזריז. תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 27 במאי 2015 ב 22:56

רשמים מקורס הדרכת נהיגה בשטח טרשי

אוהד - נצחיל מהסוף להתחלה -
    כתבת - מקווה שלמדתם וגם קצת נהניתם.
    אז לדעתי הצנועה כולם למדו, כולם השלימו חוסרים וכל אחד השלים נקודות רלונטיות לו
    הגעתי יחסית עם נסיון תאורטי ומעשי רב מהממוצע אבל עם חורים ובעיקר פחדים שרציתי להשלים, התרשמתי בהתחלה על כוס הקפה מהתאור החוויתי בו השתמשת בהדרכה בעזרת "הידיים" , יש המדגימים עם גיר על לוח, ויש המשתמשים בציורי מקל על החול
    אתה השתמשת להפליא בתנועות הידיים והיה יפה ליראות בהמשך את חקוי התנועות ע"י החברים, אני באתי בעיקר לנסות להתגבר על שני תחומים שלא עשיתי מספיק בקורסים אחרים, הנהיגה בשיפוע צד הלוך וחזור הייתה בדיוק בזמן !! והירידה בשיפוע החד תוך הסתמכות על ה DAC ובלי לגעת בברקס, הגדילו לי את הבטחון העצמי וגם ראינו איך כל אחד עותר בגבול שלו וזה בעיני תהליך נכון וקריטי בנהיגת השטח, לדעת לעצור ולא להכנס למיכשול לא הכרחי אם אתה לא חייב ,,, תודה וניתראה באתגרים הבאים,,,

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול