ירח מלא זו סיבה טובה לצאת לטיול לילה- חומו של חודש יולי מרחיק את רובנו מהנגב והמדבר אז ניצלנו את ליל הירח ויצאנו דרומה או ליתר דיוק מזרחה למצוק העתקים מדריך : וייזל עדי
ירח מלא זו סיבה טובה לצאת לטיול לילה- חומו של חודש יולי מרחיק את רובנו מהנגב והמדבר אז ניצלנו את ליל הירח ויצאנו דרומה או ליתר דיוק מזרחה למצוק העתקים מדריך : וייזל עדי
טיול ליל ירח
היה אחלה טיול מדהים באור ירח
הערה עם הארה
עדי חביבי,
כתבה מצוינת, יש לי רק בעיה קטנה עם התמונות. כל עניין הטיפוס על הסלעים לא בא לידי ביטוי בתמונות וחבל! יש מטיילים ויש מטיילים בפוטנציה, מטיילים בפוטנציה הם המטיילים שמרגישים את חווית הטיפוס מהכורסה. ברור לי עדי שלא אתה צילמת את התמונות של הטיפוס, הרי לא יתכן שאתה תצלם את עצמך מהגב.
זיהינו את הבעיה, עכשיו נסביר איך לתקוף את הבעיה וכהרגלי בקודש, אתן דוגמא. לצורך כך, נבחן את התנהלותו של הכתב החביב עליי, כמובן, אוהד בן אהרון. לאוהד שלנו יש צלמים קבועים כדוגמת דנה ובן ממועדון רנגלר, החביב עליי גם הוא, אבל אוהד תמיד מקפיד לצלם את הטיפוס עצמו, בעצמו. ואיך אני יודעת זאת? פשוט מאוד, הצילומים של הטיפוס הם רצף של תמונות כמו באנימציה. כלומר, רק עין מנוסה ומיומנת דיה, יכולה לצפות היכן ינחת או יעמוד באוויר הגלגל בעוד שנייה, וזה בדיוק מה שגורם לנו הקוראים, להרגיש את חווית הטיפוס ולרצות להצטרף לטיול כזה, בדיוק כזה. (עם היסטוריה, כמובן)
הערה למטיילים של עדי- חבר'ה, להתעורר. רק אלי היה בטיול? איפה התגובות שלכם?
אתר השטח
חברות וחברים אני מבקש להפסיק את הדיון הזה בנושא "אוהד" כי הוא חבר לצוות יקר וחבר לנשק יקיר המחלקה הבן אדם רק אדם צנוע ונעים הליכות בתודה חיים
חיים, הכל תחת שליטה. ראה את העניין כסגור
מותר לנסוע בשמורת טבע בלילה?