פורומים

- שטח 4x4

יומן מסע: הרפתקאות מוטוריות בצפון הודו - מעברי ההרים הגבוהים בעולם

02 באוגוסט 2015 ב 20:53 13 תגובות 58858 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

הרפתקה רודפת הרפתקה, שקיעות וחילוצים, פנצ׳רים וחוסר באוויר (וגם חוסר בחמצן לנשימה), שבילים סחופים ומעברי נחלים שוצפים אך מעל הכול - דבקות בתוכנית ומימושה בכול האמצעים, כשכול עיכוב או חסימה היו רק לטובה וסיבה לחוויה קבוצתית נוספת. 
סיכום של מסע מיוחד, בנהיגה עצמית!, לחבל ארץ קשוח בו האדם טרם, אם בכלל, התגבר על הטבע העוצמתי והאדיר כך שההתמודדות עם האתגרים אינה כמובן מאליו! והקבוצה היא הדבר המשמעותי המאפשר הצלחה.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 14 באוגוסט 2015 ב 09:52

טיול מהמם

אני שמחה שהצטרפתי לטיול, ובחרתי לטייל בהודו בצורה כזאת, אחרת לא הייתי חושבת להגיע בכלל להודו.
    נהניתי מכל רגע, מהנופים עוצרי הנשימה, החברים המקסימים ועופר המדריך המקסים שהוביל אותנו בדרכים אתגריות ולקח אותנו לפסגות הכי הכי גבוהות ורחוקות.
    נשארה לי חוויה מדהימה, שלא תשכח, ממליצה לכולם לעבור את החוויה בדרך הזאת עם עופר.
    תודה לכולם על חברה נעימה ותודה לעופר על הדרכה הובלה מקצועית ומעניינת .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 14 באוגוסט 2015 ב 14:52

טיול מהמם

אורח/ת כתב/ה:
    " אני שמחה שהצטרפתי לטיול, ובחרתי לטייל בהודו בצורה כזאת, אחרת לא הייתי חושבת להגיע בכלל להודו.
    נהניתי מכל רגע, מהנופים עוצרי הנשימה, החברים המקסימים ועופר המדריך המקסים שהוביל אותנו בדרכים אתגריות ולקח אותנו לפסגות הכי הכי גבוהות ורחוקות.
    נשארה לי חוויה מדהימה, שלא תשכח, ממליצה לכולם לעבור את החוויה בדרך הזאת עם עופר.
    תודה לכולם על חברה נעימה ותודה לעופר על הדרכה הובלה מקצועית ומעניינת ."
    תודה רבה לך טלי - העונג כולו שלי!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 27 באוגוסט 2015 ב 08:46

נוסף סרטון בן דקה שצולם במסע

צילם: גרא ויזר
    ערך: בני דויטש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 27 באוגוסט 2015 ב 09:18

היה פשוט מדהים...

היה פשוט מדהים... עדיין מעכלת ת'חוויה. הייתי חוזרת עליה שוב!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 27 באוגוסט 2015 ב 09:21

הייתה חוויה מדהימה! עדיין מעכלת אותה...

הייתי חוזרת עליה שוב... חלום

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 02 בספטמבר 2015 ב 15:22

תודה גדולה לעופר

אחרי שנמתחנו ממערב למזרח, וזרמנו בטבעיות חזרה למערב... רציתי להגיד תודה: תודה גדולה לעופר- ה״מדריך״ ולכל ה''עדר'' שאחריו, אתם באמת מקסימים, כל אחד ואחד!
    תודה רבה על החוויה המקסימה, שמחה שנפגשנו בדרך ומאמינה שעוד ניפגש...  ולכל הסקפטיים שבינינו - כדאי לאמץ את האופטימיות והאמונה של עופר - שגורסת כי לפני כל סיבוב או פנייה בהימלאיה (זה החיים) יש ''ציפצוף'' התראה, ש''מאיר'' את הנפש באהבה.... 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 03 בספטמבר 2015 ב 16:49

נהיגה מימין

אני מבין שהחוויה עצומה,אך ציפיתי להתייחסות לנהיגה עם הגה מימין ובצד שמאל של הכביש,איך עברה ההסתגלות והאם היו תקלות בשל כך?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image Ogash Ofer 03 בספטמבר 2015 ב 19:35

נהיגה מימין

אורח/ת כתב/ה:
    "אני מבין שהחוויה עצומה,אך ציפיתי להתייחסות לנהיגה עם הגה מימין ובצד שמאל של הכביש,איך עברה ההסתגלות והאם היו תקלות בשל כך?"
    זה לא מופיע ביומן מסע כי זה לא היה ''עניין'' מיוחד. כל השיירה נסעה אחריי, הנהגים טובים ומנוסים ממסעות אחרים בעולם ולא היו לנו בעיות או אירועים חריגים בשל הנהיגה ''ההפוכה''.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 04 בספטמבר 2015 ב 19:54

תמונות מהמסע לצפון הודו

כאשר מטיילים בחול מצלמים את חול ולא את המדריך היפה ולא את המטיילים שלו. בברכה, רן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image Ogash Ofer 05 בספטמבר 2015 ב 08:53

תמונות מהמסע לצפון הודו

אורח/ת כתב/ה:
    " כאשר מטיילים בחול מצלמים את חול ולא את המדריך היפה ולא את המטיילים שלו. בברכה, רן "
    רן ידידי, המסע הינו מסע קבוצתי - בו עוצמת הקבוצה והמטיילים המרכיבים אותה הינה קריטית להצלחתו. עם זאת מבטיח לך כי במסע הבא בו אתה מוזמן להשתתף: א. נשתדל שלא לצלם אותך. והיה וכן תצולם נערוך את התמונה בפוטושופ ונטשטש את חלקך בה. ב. נמנה אותך כצלם הנוף והטבע של המסע (ויש המון טבע בהימלאיה) ומובטח לך כי תמונתך היפות יפתחו את יומן המסע הבא. בברכה, עופר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 09 בספטמבר 2015 ב 21:17

יותר מידי דיבורים על איך ומה

תבואו רק פעם אחת למסע , ותדבקו בוירוס של המדריך.
    ולא תוכלו להירפא, ותבינו שמבחוץ זה דיבורים.
    בתוך המסע זו חויה אמיתית, ממכרת. מדריך טוב,
    קבוצה טובה, אווירה טובה, כל השאר זה בונוס! גרא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת 13 בספטמבר 2015 ב 17:39

גם אני רוצה!

יומן מסע מקסים ומלא הרפתקאות והתלהבות.
    לא בטוח שאני מתאים לאתגר, אבל אבוא לשמוע לקראת המסע הבא.
    יש פרטים?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. profile image Ogash Ofer 15 בספטמבר 2015 ב 09:58

גם אני רוצה!

אורח/ת כתב/ה:
    "יומן מסע מקסים ומלא הרפתקאות והתלהבות.
    לא בטוח שאני מתאים לאתגר, אבל אבוא לשמוע לקראת המסע הבא.
    יש פרטים?"
    כולם רוצים!  השאלה מי מתאים ומוכן לצאת להרפתקה בחבל ארץ בו הטבע לא נשלט ע''י האדם? אלו הפרטים על המסעות הבאים - אופנועים בתחילת ספטמבר 2016, כלי רכב אקבע תאריך ברגע שתהיה התעניינות במסע: קישור לפרטים על מסע האופנועים הבא לצפון הודו    

קישור לפרטים על מסע כלי הרכב הבא לצפון הודו

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול