פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - סיכום קורס נהיגה מתקדמת - מחזור ה'

27 בפברואר 2017 ב 16:16 7 תגובות 9264 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

קורס נהיגה מתקדמת נוסף, הגיע לסיומו. היו לנו ימי גשם, תקלות שונות ומשונות, נפילות וחבטות, אבל הרוח נשארה איתנה והיא שסייעה לנו להגיע לקו הסיום ולהשיג את כל מטרות הקורס. חמישה משתתפים נחושים, שבאו נכונים ללמוד, לשאול ולברר כל מה שעלה על דעתם, כמו תמיד, היו המרכיב החשוב ביותר בקורס. הדריך: אוהד בן אהרון תמונות: המשתתפים

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 27 בפברואר 2017 ב 21:19

מקצועי, רציני ומכובד ביותר

יישר כוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 28 בפברואר 2017 ב 12:06

רציני ביותר

המדריך מיסטר אוהד בן אהרון רציני ביותר/ מקצועי ביותר /מכובד ביותר לתפארת מדינת ישראל/מקצוען לאורך הדרך אין עליך באתרהשטח חוץ המנהל המיוחד עפר א תודה חיים????????????????????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. yfinkelman 28 בפברואר 2017 ב 14:27

מומלץ מאד

הקורס עושה סדר בראש בהרבה נושאים שלכאורה מוכרים וטריביאלים ומלמד דברים חשובים. הדרכה מקצועית וחבורה לעניין עושים את הקורס למהנה ומפרה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 02 במרץ 2017 ב 11:34

נראה קורס חובה למי שרציני

נראה קורס מקצועי וחובה לכל איש שטח שלוקח את הנושא ברצינות
    כנראה שגם אני אגיע בסוף לקורס הזה
    כל הכבוד לחבר'ה ולאוהד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. *רמי* 05 במרץ 2017 ב 12:23

סיכום קורס נהיגה מתקדמת - ממליץ בחום

איזה כיף לקרא את הסיכום של אוהד ולהיזכר כל פעם מחדש מה היו הסיבות שלי לעשות את הקורס.
    הקורס נתן לי הרבה כלים להתמודדות נכונה עם מצבי שטח שונים. פתר לי הרבה התלבטויות מה הכי נכון לעשות במקרים קיצוניים בלי לעשות נזק לגוף או לרכב.
    הקבוצה הייתה מדהימה חברה אחד אחד שכולם באו ללמוד למרות שכולם עם ניסיון קודם של נהיגה בשטח.
    ולסיום אני רוצה להודות שוב לאוהד שהעביר את הקורס בצורה מושלמת מעניינת ומקצועית, שידע לשלב שיעורים עיונים עם תרגולים ועוד תרגולים מהרמה הבסיסית של האבנים האדומות איפה הגלגל? דרך משלט 21 ועד מסע הסיכום שבו תרגלנו את כל הנושאים במצבי השטח השונים. אני מרגיש עכשיו הרבה יותר בטוח בנהיגה שלי והנהיגה השתפרה מאוד. ממליץ בחום!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image Yoramd 12 במרץ 2017 ב 09:14

ברצוני לקבל פרטים על הקורס

ברצוני לקבל פרטים על הקורס
    שעות התחלה וסיום בכל יום והאם יתקיימו מפגשים בימי חול?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image Ogash Ofer 12 במרץ 2017 ב 09:49

כתבה חדשה - סיכום קורס נהיגה מתקדמת - מחזור ה'

ימי שישי - בקרוב נפרסם תאריכים

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול