9 רכבי סוזוקי - 5 גראנד ויטארה ו-4 ג'ימיני יצאו ליום טיול מודרך בשמורת מצוק הצינים ואזור מכתש רמון. כולם הגיעו בזמן, מוכנים ומצוידים במצב רוח מרומם שרק הלך והשתפר לאורך המסלול. הדריך: אופיר אביב
9 רכבי סוזוקי - 5 גראנד ויטארה ו-4 ג'ימיני יצאו ליום טיול מודרך בשמורת מצוק הצינים ואזור מכתש רמון. כולם הגיעו בזמן, מוכנים ומצוידים במצב רוח מרומם שרק הלך והשתפר לאורך המסלול. הדריך: אופיר אביב
טיול נהדר
תודה אופיר. היה כיף וההדרכה שלך נתנה המון ביטחון. במיוחד זה היה לי חשוב כי זה היה הטיול הראשון שלי בדרגת קושי מעט גבוהה יותר.
היה טיול יפה וכייפי
ההדרכה הייתה מאוד מקצועית ונעימה
נהנינו מאוד
תודה רבה וחג שמח
עם אופיר אביב
תודה אופיר והרצל ששמרתם על הרכבים שלנו בשטח ולכל אורך הדרך עשיתם זאת בחביבות וברוגע, וזה השפיע כמובן על האווירה הכללית. בהיותי מאספת יכולתי לראות את הביצועים של הרכבים שלפני, ואני יכולה לומר שזו הייתה קבוצה טובה - בעיקר כי אנשים היו מרוכזים מאוד בביצוע לפי ההנחיות שלך וההכוונה של הרצל. עם זאת, בהזדמנות זו יש לי גם הערה חשובה להמשך הטיולים במסגרת מועדון סוזוקי: ביקור באתרים בולטים בקרבת נתיב הנסיעה.
אופיר, סמוך לנתיב הדרך היה אתר נבטי קדום שמטיילים הלכו במיוחד לראותו, ואף שלדבריך האתר היה במרחק הליכה של מאות מטרים בלבד לא הפנית אותנו לבקר בו, משום מה. וזה אפילו היה במסגרת הלו"ז שהודעתם לנו, שהרי סיימנו את את הטיול שעה קודם. רבים מאתנו נשארו עם טעם של "חסר", וחבל. אנא לתשומת לבכם המלווים ואמיר מנהל האתר. ושוב תודהלכולם מכל הלב על יום נהדר בשטח. יעל