פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - חוצה ישראל לג'יפונים - פסח 2017

19 במאי 2017 ב 19:33 8 תגובות 15585 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

כבר 20 שנים שאנו מובילים את מסעות חוצה ישראל בג'יפים, אופנועים וטרקטורנים וזו השנה הראשונה בה התחלנו לייחד את מסע חוצה ישראל לג'יפונים - כלי רכב לשטח ללא הילוך כוח! ועם קהל משתתפים שלא רגיל לישון בשטח... הייתה חוויה מיוחדת!

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 19 במאי 2017 ב 19:50

תודה רבה

נמרוד, אודי ופנינה, תודה רבה על מסע מופלא לאורכה של המדינה. היית מדהים מכל הבחינות. כשתהיה לך הדרכה על נגמשי נמר - תקרא לי. מזל נפל בחלקנו שאתה הדרכת אותנו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 19 במאי 2017 ב 19:55

תודה

תודה לנמרוד, פנינה, אודי, ג'ים ולכל האנשים הנפלאים שפגשתי לאורך המסע. אמנם פרשנו בשיא אבל נהניתי מכל רגע... מאוד מקצועי, מעשיר ומחשל! שמרו על קשר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. nhfk 19 במאי 2017 ב 20:49

תודה

תודה נמרוד על ההובלה בטיול שהוא לא פחות ממאתגר.
    מחכים לחוצה הבא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 20 במאי 2017 ב 08:52

כתבה מצויינת תודה

זה מסע שעדיין לא לקחתי בו חלק (טיילתי עם נמרוד מספר פעמים).
    עושה חשק להצטרף למסע הבא.
    נמרוד מקצוען אמיתי, ממליץ בחום לכל מי שיש ברשותו רכב שטח לקחת חלק באחד מהטיולים.
    יישר כוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 20 במאי 2017 ב 09:26

תודה מכל הלב

לא יכולנו לבקש טבילת אש מוצלחת יותר להתנסות ראשונה עם השטח! הפרגון ההדדי של כולם לכולם היה הגורם מספר אחד הצלחת המסע. היה מסע מעצים ומעשיר שהלמידה הייתה הרבה מעבר לטכני והמכני....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 20 במאי 2017 ב 10:24

כתבה נהדרת. חבר'ה מעולים!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. Gimelorit 20 במאי 2017 ב 15:06

קצת משוחדת אבל...

לפני שנתיים וחצי עשינו יחד את החוצה הראשון שלך, ואז כבר ידעתי שיבוא יום וגם אני אנהג.. אז חיכיתי בסבלנות וברגע שזה התאפשר.. הרמתי טלפון והודעתי שאני מצטרפת.
    נהנתי מאוד מהחוויה המדהימה, צירפתי למסע את הילדים והחוויה התעצמה עד מאוד.
    שמחה שעברנו את במסע איתך, אתה משרה אוירה נהדרת של ביטחון ומקצועיות וזה עושה את ההבדל, ידעתי כל הדרך שיש לי על מי לסמוך, וזה עזר בחלקים המאתגרים.

חייבת לציין שמחוצה לחוצה התמונות שלי משתפרות.. סתם רמז לזה שכדאי לך לקחת אותי גם לחוצה הבא :)
    אורית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 20 במאי 2017 ב 19:03

תודה אורית תמיד כייף שאת מגיעה

והכי חשוב כייף לדעת שגם בטיול ברמת סירחן ב 3.6 תגיעי לצלם

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול