
כתבה חדשה: האם בלנד רובר חולמים על גירסת טנדר לדיפנדר?
כתבה חדשה: המוהיקני האחרון - טויוטה לנד קרוזר 2021
כתבה חדשה: טיולים בסופ"ש הקרוב, הדרכות נהיגה וטיולים בפסח 2021
כתבה חדשה: סיכום טיול לרמת הגולן 20/2/2021
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגה של סובארו דרייב – 20/02/2021
כתבה חדשה: יומן מסע חוצה ישראל, טיול ג'יפים אתגרי - חורף 2021
מועדון אוטופיה 4X4 סוכנות מורשית טויוטה במודיעין דואג ללקוחות ולא רק לתוספות ושדרוגים לרכבים בסדנת השיפורים שלו, אלא גם לבעלי הרכבים עצמם, ליכולות הנהיגה שלהם בשטח ובעיקר להנאה שלהם בטיולים עצמם.
אתר השטח הישראלי נרתם שוב להדרכה של הלקוחות הנהדרים של טויוטה, והנה אנחנו יוצאים לעוד טיול מאתגר והפעם בצפון מדבר יהודה
קובי בצלאל
30/11/2020
גאוות יחידה, מיצוי היכולות של רכבי טויוטה 4X4 הקשוחים ודאגה ללקוחות - אלו הסיבות שהובילו לפתיחת המועדון הייחודי: טיול מועדון אוטופיה 4X4 סוכנות מורשית טויוטה במודיעין.
שיתוף פעולה בין סוכנות טויוטה במודיעין לאתר השטח מוציא לשטח לטיולים אתגריים את הטויוטות אשר נעזרו בסדנת השיפורים המיוחדת שהינה חלק מסוכנות אוטופיה אשר במודיעין.
סיכום של טיול אתגרי שיוחד רק לבעלי טויוטה פראדו, לנד קרוזר והיילקסים במעלות של שפלת יהודה, מזון לארוחת צהרים בשטח ולסיום מעיין קריר בהרי ירושלים.
הדריך: וייזל עדי
צילום: יגאל אדרי ועדי וייזל
עדי וייזל
28/07/2020