לייף סטייל > מסעדות

מושבוץ מסעדה של בשר טוב

מסעדת מושבוץ ממוקמת במושב רמות ברמת הגולן, מסעדה שמכבדת את התוצרת המקומית ומגישה בשר איכותי ביותר

מסעדת מושבוץ שהוקמה בשנת 2007 והתבססה כחלק בלתי נפרד מהתרבות הקולינרית המקומית ברמת הגולן. מושבוצ היא צורת ההתיישבות הראשונית של היישובים ברמת הגולן. המילה מורכבת משילוב של המילים מושב וקיבוץ. מקימי מושבוץ הם בוקרים מרמת הגולן שיש להם עדרי בקר והם חיים בשר, מבינים בשר. הם מגדלים את העדרים ב”רעייה טבעית” בשטח ללא אנטיביוטיקה וללא מכלאות.

הבשר הוא אחד מאבני היסוד של מושבוצ והיא מתמחה בנתחי בשר משובחים, המגיעים מעדר הבקר של משפחת שניידר הגדל בשטחי המרעה הפתוחים של רמת הגולן.
המשך הטיפול בבקר שניידר מתבצע במסעדה, שם מיישנים ומייצרים במקום את הסטייקים, הקציצות, ההמבורגרים הנקניקיות ונתחים מובחרים אחרים.

image
היכולת להשפיע על כל שלב בתהליך עד קבלת התוצר הסופי המוגש במסעדה או נמכר בקצבייה, מאפשר בשר בקר איכותי, בריא וטעים יותר.

image


נאצ’ו מנהל המסעדה סיפר על “האני מאמין” של מושבוץ.
“במושבוץ מבשלים כמו פעם, אוכל אמיתי שכולו נרקח ומוכן במקום. האוכל עושה כבוד לחומרי הגלם המקומיים והאיכותיים והוא ההשראה למנות המוגשות במסעדה.
כל הירקות הם בגידול אורגני והיינות שמוגשים הם רק של אזור רמת הגולן"

מושבוץ מחזיקים בקצבייה בה ניתן לרכוש בשר ולקחת אותו חזרה למרכז הארץ או ליהנות ממנו במהלך הטיול וזה מומלץ בחום.

קבלו את מילון מידות עשייה של מושבוץ – חובה לאוהבי הבשר*

R – צרוב רק במעטפת, כאשר כל חלקו הפנימי נא, צבוע אדום עז, בטמפרטורה נמוכה.
MR – נא למחצה. שוליו החיצוניים של הנתח צרובים ומרבית חלקו הפנימי נא, בטמפרטורת החדר.
M – עשוי למחצה. שוליו של הנתח צלויים וכך גם מחצית מחלקו הפנימי, במרכז הנתח טמפרטורה חמימה.
MW – עשוי. שוליו של הנתח צלויים וכך גם מרבית חלקו הפנימי. במרכז הנתח צבע ורוד וטמפרטורה חמה.
WD – עשוי היטב. שוליו של הנתח צלויים וכך גם כל חלקו הפנימי. במרכז הנתח צבע אפרפר וטמפרטורה חמה מאוד.

תגובות

0 תגובות