הי עופר,
הצלחת בכשרון להוציא סלט טעים ממגוון הטיולים האחרונים, והפלא ופלא, הכל מתאים ומתאר גם למשתתפים וגם למשתתפים בפוטנציה איזה כיף זה היה.
נמשיך את זה , אני מבטיח
ימי ואורי
הי עופר,
הצלחת בכשרון להוציא סלט טעים ממגוון הטיולים האחרונים, והפלא ופלא, הכל מתאים ומתאר גם למשתתפים וגם למשתתפים בפוטנציה איזה כיף זה היה.
נמשיך את זה , אני מבטיח
ימי ואורי
טיול מדליק,
טוב חברים,
אז להרגעה כללית, לבלייזר יש עכשיו מנוע 6.5 הוא "נולד" מחדש, יעבור גם חיזוקים מיוחדים בקפיציו כמו גם תוספת של 2 בולמים לציר האחורי...חיזוקים לתושבות הבולמים, הותקן רדיאטור לצינון שמן הגיר ועוד היד נטויה...ובהנאה, הוא ימשיך לטייל איתנו ואיתכם עוד שנים רבות...
תודה לכל המתענינים בשלומו,
ניפגש בטיולי ההמשך, ושוב - נהנינו מאד בטיול למזרח - גם מהחוויות - גם מהחברים והחברה!.
להתראות,
אהרון.
11 גברים מסתכלים ובחורה רצינית אחת
מושכת את הכננת.
מי זו מדריכה חדשה?
כיף לכם
אפשר לראות שכולם נהנו !!!
(יתרון אחד גדול שיש לבלייזר של אהרון זה יציבות. תראו איך המצלמה בקושי רועדת)
אחלה סרט.
Great Pictures
לא ראיתי
לא ראיתי מפגש עם אנשים נשים וטף לא ראיתי נופים מרתקים חדשים מדהימים. מה כן ראיתי שנוסעים.הבי מפורט שיהיה לכולכם שבת שלום מאחל החבר שלכם רן
הלו עופר. שלום לכולם
למרות שכבר הייתי מספר פעמים בממלכה בטיולי ג'יפים, פעם אחת אפילו באותו אזור במזרח ירדן, לא ניתן שלא להתפעל ולהתלהב.
מבטיח לעצמי לבדוק את מועד היציאה הבאה (כן, עדיף לאחר הקיץ) ולבקש להצטרף.
רק כייף לכולם,
סמי
התגובה מהצד
מוזר ליראות שמכול המכוניות היה רק גיפ אחד אמיתי הדיפנד. על מה חשבתם במידה חלילה אסון, לצבא ירדני או סורי.הארגון אינו מקצועית.
סוף הדרך - תרתי משמע
מדהים - המרחבים והנופים!
והתעוזה להגיע רחוק כולכך ולחזור בשלום - כל הכבוד לכם
חבל שאין לי רכב שטח - אחרת הייתי מצטרף
שווה רק בשביל הצילומים
עזבו אתכם מהג'יפים - התמונות זה מה ששווה!
מגניב
איזה יופי!
תגידו זה לא קצת מטורף לנהוג 400 ק"מ ביום?
מה הניסיון שנדרש - האם רק נהגי מרוצים יכולים?
למי מתאים המסע?
המסע מתאים לבעלי רכב 4X4 עם ניסיון בנהיגה על הכביש - כן כביש!
כי את נהיגת השטח אנו מלמדים.
המסע מתאים לכול משתתף שמוכן להשתתף בחוויה שיכולה להיות גם קשה ומתישה אך מובטח סיפוק רב.
אני ממליץ להגיע למזרח ירדן לאחר טיול באחד מהמסלולים במערב ירדן.
מתי הטיול הבא?
מתי הטיול הבא למערב ירדן?
ומתי אחריו למזרח ירדן?
קישור למסעות הבאים
אתר השטח מוציא טיולים למערב ירדן (המסלול הקלאסי) בתדירות של מסע פעם בשבועיים (ובחגים קצת יותר), להלן הקישורים: קישור לטיול הקלאסי - 3 ימים של דיונות ומים במערב ירדן קישור למסע הגדול - 4 ימים של חול עם הרבה מים במערב ירדן ולמזרח ירדן כ-4,5 מסעות בשנה, להלן הקישור: קישור למסע של 4 ימים של מרחבים ומצודות במדבר במזרח ירדן
הטיולים הבאים למזרח ירדן
הטיול של נובמבר 2007 כבר מלא.
אבל פתחנו טיול נוסף בינואר 2008 - שווה בהחלט!
עלות טיול ?
מעוניין לדעת עלות , לפני פגישה בת"א (אני מבקעת בית שאן - קיבוץ כפר רופין)
כל הפרטים, כולל המחיר בפירוט של הטיול
זה הפירוט של הטיול: https://www.4x4.co.il/shop/productDetails.aspx?categoryId=1&subCatId=7&productId=80 או הקלק כאן ובכל מקרה המחיר הוא 440$ למשתתף
העלות היא 440$ למשתתף לטיול 4 ימים