כמו ההפתעה שמחכה למי שמגדיל את התמונה של ''שפן הסלע'' כך ההפתעה שלוקחים טריוס לחולות ודיונות. מעניין איך יתנהג הטריוס החדש בחולות של צאלים ובדיונות בירדן?
כמו ההפתעה שמחכה למי שמגדיל את התמונה של ''שפן הסלע'' כך ההפתעה שלוקחים טריוס לחולות ודיונות. מעניין איך יתנהג הטריוס החדש בחולות של צאלים ובדיונות בירדן?
מפחיד בעיר...
עכשיו כולם יודעים - מפחיד לנסוע עם הג'ינג'י בעיר אבל בשטח - עושים חיים (ובמיוחד הסיבוב המרשים עם הטריוס שצולם יפה בסרט)
ללא ספק רכב יפה ביחס לטריוס הישן
ללא ספק רכב יפה ביחס לטריוס הישן
טריוס
נסעתי בטריוס לצערי הוא לא צולח דיונות, אלא אם כן אולי הייתי מוריד לו לחץ אויר ל15 , ובנסיעה רגילה אין לו יכולת עקיפה משהו , לעומת זאת הוא הרבה יותר רך ונעים מהגימיני הקופצני.
כתבתם הנעה 4 X4 קבועה אז מה זה הכפתור ???
הכפתור הוא נעילת הדיפרנציאל המרכזי
טריוס בדיונה
היי
ללא הוצאת אויר, לסביבות 10-12 P.S.I, גם סופה בקושי תזוז בדיונה תחוחה ודאי וודאי במעלה הדיונה.
הוצא אויר והטריוס יטוס בדיונה.
איזון גלגלים
יש בעייה עם איזון גלגלים, במיוחד אלה ששידרגו לגלגלי מגנזיום
בנוסף, נראה שהטריוס קצת מגמגם במעבר מהילוך שני לשלישי.
יש לרכב מצב 4X4 חזק...?!?
אני לא יודע אם "מצב 4X4 חזק" זה ביטוי המדויק אני פשוט חדש בתחום של 4X4, אבל אני יודע שלרכבי שטח יש שתי מצבים של 4X4...
אני יודע שלנד רובר (דיפנדר) נמצא במצב 4X4 קבוע אבל יש מוט שאתה יכול לעבור למצב "4X4 חזק" זה קיים גם בדייהטסו טריוס?...
התשובה כנראה לא
יש לו כפתור של נעילת דיפרנציאל אבל כמו שהסבירו לי בסוכנות זה רק "כאילו" נעילה .
פשוט זה כפתור שעוקף את מחשב הרכב וגורם לחלוקת כח שווה לכל ארבעת הגלגלים. פרט לזה יש לו גיר אוטומטי כמו ברכב פרטי , ללא הילוך כח ואפילו לא מצב SNOW או POWER שיש לחלק מהמכוניות.
אגב , ניסיתי את הכפתור וזה פשוט עובד.
כשהייתי עם שני גלגלים עמוק בבוץ ומים והוא לא כל כך רצה לצאת מזה , לחיצה על הכפתור והוא פשוט "קפץ" החוצה בקלילות מפתיעה.
מקווה שעזרתי.אני ממש טירון בשטח אבל יש לי כזה רכב ואני שמח לשתף בחוויות שלי.
לעופר - בחוף הים הוא מתרוצץ חופשי
גם בלי להוריד אוויר.
אולי החול עדיין קשה אחרי החורף אבל הוא התמודד עם זה בלי בעיה.
באמת אני צריך לקחת אותו לצאלים או לאזור ניצנים.
אם אעשה זאת - ארשום לך מה יצא מזה.
יציבות
שלום רב,
אישתי התלהבה מהטריוס והיא תיסע בעיקר בעיר. מה רמת היציבות של הטריוס בכביש?
נאמר לי שהטריוס הישנות לא היו יציבות בגלל רוחב סרנים צר לעומת הגובה. האם יש בזה משהו?
איציק
ל12 איציק
היום אני עם טריוס 2008 והיה לי לפניו את הדגם הישן . אכן יש הבדל גדול בין שני הדגמים .גם בגודל גם ביציבות .למרות ששניהם נקראים טריוס . החדש זה רכב אחר לגמרי . מאוד מרוצה !!!! חיים .גן יבנה
מעלה יאיר
הטריוס היה בין רכבי השטח הבודדים שעשו את מעלה יאיר בעליה. איך זה בתור רכב שטח תחרותי, בלי מרכאות?
בתור מומחה לדיונות אתה צודק
לא ידעתי ששפני סלע אוחזים במצלמה
כשקוראים לך יואב קווה אחד שמבין קצת בנהיגה ורכבים ושהרכב לא שלך אלה של החברה ולא ממש אכפת לך אם יגרם נזק או משהו כי החברה תתקן ותעשה הכל בשביל כתבה כזו זה לא חוכמה לעלות את מעלה יאיר
לפי מה שקראתי בפורום באתר ג'יפולוג הוא שמר על הרכב קרא במיוחד את תגובה 15
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=13663
היי
שלא תבין לא נכון אני יהיה הראשון שהצטרף לטיול שיעלו את מעלה יאיר למרות שהיום הוא כבר לא משימה כזו קשה. אחרי שישרו שם את המדרגות.
ואני נכיר לפחות עוד שני חברי מועדון שאולי ישיגו אותי וירשמו לפני.
מכיר
אחרי כ5 שנות נהיגה עם טריוס וסיום קורס מדריכי שטח של וינגייט איתו אני יכול בהחלט לכתוב שהוא מסוגל להרבה יותר משבילי קק"ל, הוא עלה דיונות ארוכות בקיסריה ובמאגר מנשה, (עם הורדת אוויר ל 12-14), עבר עשרות פעמים והוביל שיירות בעומק השלולית הגדולה בציפורי בזכות נקודת שאיבת האוויר הגבוהה שלו, עלה מדרגות בחורשן בזכות עבודות מע"ץ ושמוש בצמיגים איכותיים של 50:50 מתוצרת יוקהמה או מקסיס או טויו ועלה עשרות פעמים את העליות התלולות מנחל תבור לכוכב הירדן, נחל סמך אל-על למסלול האדום המסומן "עבירות קשה" עד לקונטאר וכנף ומסלולים נירחבים בנגב (לא ניסיתי את המעלות כי להם הוא לא אופטימלי בלי הילוך הכוח) וחבר לשבור את הפלסטיקה, בקיצור היה רכב מעולה וכאשר נהג אוטובוס פגע בו מאחור קניתי מיד דגם 2011 שמגיע עם מזגן משופר ליושבים מאחור, כפתור בקרת ירידה שעוד לא נוסה וכמובן כפתור הבקרה האורכית שמיועד בכניסה לכל שטח) ,, גם בטיולי אתר השטח עם הדר לפני כמה שנים עשינו מסלולים מכובדים עם חציית נחלים וערוצים יבשים. (כאחד שנוהג גם בלנד קרוזר ופראדו יש מסלולים שרוחבו הצר של הטריוס היה ביתרון במסלולים צרים בגליל בין קיר מצד אחד ומתלול בצד השני ).. היום הוא ממש להיט כרכב שטח ראשון למשפחות עם ילדים קטנים
שאלה
מתי לוחצים עלכפתור הדיפרנציאל, אשר נמצא בצד השמאלי של ההגה, בנסיעה רגילה או בשטח? האם המנורה של הדפרנציאל אמורה להיות דלוקה בנסיעה רגילה?
שאלה
מתי לוחצים עלכפתור הדיפרנציאל, אשר נמצא בצד השמאלי של ההגה, בנסיעה רגילה או בשטח? האם המנורה של הדפרנציאל אמורה להיות דלוקה בנסיעה רגילה?