פורומים

- שטח 4x4

נסיעה איטית בנתיב השמאלי

24 בדצמבר 2007 ב 13:37 10 תגובות 26202 צפיות pinister

כאשר מישהו נוסע בנסיעה איטית בנתיב השמאלי בכביש רב נתיבי זו בדרך כלל אישה.
איני יודע מדוע. אולי חשש לחזור ימינה ואולי עניין של מודעות, אבל ברוב המקרים, כאשר זה שנוסע מאחור הופך להיות עבריין תנועה בכוח ועוקף מימין, הוא מגלה שזו, בדרך כלל, אישה.
יש גם גברים כאלה, אולם נראה לי שאצל חלק מהם זה מכוון.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. profile image סיגל אדלשטיין 24 בדצמבר 2007 ב 15:18

אברי גלעד-פה גדול

אם יש שדרן שאני לא אוהבת להאזין לו זה אברי גלעד השובניסט!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 24 בדצמבר 2007 ב 16:38

אברי גלעד צודק

ואישתי מרשה לי להגיד את זה .....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image איל דניאל 24 בדצמבר 2007 ב 19:27

נשים ותאונות

נשים לא עושות תאונות, הן רק גורמות לתאונות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 24 בדצמבר 2007 ב 20:44

עוד דבר מעצבן

ל-1: אני מכיר תופעה מעצבנת יותר מנסיעה איטית במסלול השמאלי - רכב שעוקף אותך ואז נדחף לך מול האף ועוד מאט (ובדרך כלל הטיפש הזה עושה זאת גם מול משאית או רכב כבד).
    ולדיון עצמו: מנסיון יש טיפשים ויש טיפשות - זה פשוט תלוי ברמת העניין שלהם בכביש וסביבתו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 25 בדצמבר 2007 ב 06:49

שנת 2007

מפליא אותי כול פעם מחדש תגובות כאלו, אני נהגת אמבולנס לשעבר עם המון כישורי נהיגה אוהבת לראות ביום יום איך גברים כאשר רואים אותי עם הג'יפ מבצעת תמרונים
    בחניות ברוורסים מתחילים לכוון אותי או בואי נעשה בישבילך את הרוורס או את לא תצליחי להיכנס פה. אז לכול השוביניסטים בכביש יש גם כאלה וגם כאלו אבל נשים יותר זהירות בכביש מחכרים שנעשו. אז תרגיע מצב אברי וג'קי כנראה שיש לך פחדים בכלל אז אתה נותן אמרות כאלו לך קבל טיפול.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image אהרון ט. 25 בדצמבר 2007 ב 22:18

אני חושב שזו התבטאות שוביניסטית!!!

גם מאחורי שנים רבות של הדרכת נהגים ונהגות, יש להבדיל בין נהג לבין נוהג! ומכאן גם בין נהגת לבין נוהגת!
    אני אישית מכיר הרבה נהגות שיכולות ללמד את הגברים פרק אחד או שנים בהילכות נהיגה אמיתיות!
    אני מכיר גם נוהגות שפחד לתת להן הגה בידים!
    מאידך גיסא אני מכיר גם הרבה גברים שאיני מבין איך עברו טסט!!!
    לכן - בלי הכלליו בבקשה!!!!
    נשים אינן מסוכנות יותר מגברים על הכביש.
    גם נשים שנוהגות ב - SUV גדול ואימתני לא מפחידות אותי בכלל!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image evita 26 בדצמבר 2007 ב 20:05

בחור כלבבי !!

אין תגובה יותר טובה מי זו של אהרון כול הכבוד !!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 30 בדצמבר 2007 ב 17:35

רישיון לג'יפים

אני כמובן מתעלמת מההערה השובניסטית, אני מבקשת להאיר דבר אחר, כולנו יודעים שג'יפ בשנים האחרונות הפך להיות סמל המעמד החברתי, וכול אדם שיש לו כסף רוכש לעצמו ג'יפ. אין לי בעיה עם זה, שיבורכו. אבל שכול ילד בן שמונה עשרה שאבא רוצה לפנק אותו מקבל ג'יפ, זה כבר סיפור אחר מבחינתי. לכן אני חושבת שכול אדם שקונה ג'יפ חייב לעבור הכשרה או להוכיח את כישוריו, נהיגת שטח היא נהיגה אחרת, נהיגה בכביש עם רכב שטח היא נהיגה אחרת. אני יודעת שאני מסתכנת בטענותי, אבל אני חושבת שלמען בטחונם של כול הנוהגים באשר הם, יש להוציא רישיון נפרד לג'יפים!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. ליאור קרלינסקי 31 בדצמבר 2007 ב 15:26

אישתי קוראת את הפורומים אז אני אוביקטיבי

כמי שמטייל בשטח עם קבוצות נשים בשטח זהירות יותר רגועות יותר אין אגו אין דואוינים   שוויצים ומקשיבות למדריך הרבה יותר האמונה לא מוציאות ראש לבדוק אולי הוא טועה -- נכון מר בנדל
    כך שתורידו את ההכללות ותהיו רציניים

ולסיכום  אירית היקרה אישתי האהובה שקנתה לי האנטר את נהגת טובה ממך בשטח וגם על הכביש !!!   -- נכון מר בנדל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image Ogash Ofer 02 באפריל 2011 ב 17:20

מי נתן לך רישיון... ???

לא צריך לחפש הרבה באתר השטח - התגית: טיולי ג'יפים - נשים בלבד אומרת הכול

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול