פורומים

- שטח 4x4

ביזיון, בושה, אין גבולות לניראות

09 במרץ 2008 ב 18:52 11 תגובות 23831 צפיות dagand

אין לי מושג מדוע בחרתם לשבח שהרי רכב מסוג שכזה עולה לאדם פרטי כ- 330 אלף ש"ח. האם ראשי הצבא לרכוש רכב שכזה למפקדים? האם מפקדים זקוקים לכל הפאר הזה? האם כך משדר הצבא כי הוא צבא העם או שפשוט יש כאן חונטה של שכונות היוקרה שעוטפת את עצמה במוצרי עילית תחת כסות של צורך מבצעי? בושה וחרפה, ביזיון, חוסר רגישות לזולת בחברה.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. drorbn_ 09 במרץ 2008 ב 21:36

שוחד קצינים ע"ח הציבור

אפשר לצ'פר את הקצינים בכמה גאג'טים קטנים של מאות שקלים
    אבל צעצועים במאות אלפי שקלים זה כבר מוגזם
    אף מנהל בשוק האזרחי (ברמות ניהול שוות ערך לקצין בכיר)
    לא מקבל מתנות בסכומים כאלו.
    ואפשר לחשוב לאן בדיוק הרכבים האלו נוסעים?
    הם לא כשירים לנסיעות מבצעיות, כמות המיגונים לרכב פנאי כזה מוגזמת!
    הרכב צריך להיות ספרטני כמו סופה או דיפנדר ודומיהם ואז הם גם ינקרו פחות עיניים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. bergman 09 במרץ 2008 ב 21:59

יש מכרז- ההצאה הכי זולה זוכה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. חיית שטח 10 במרץ 2008 ב 08:49

תגובה ל 1 , 2 , 3

יש לכם תעות קטנה הקצינים האלו מנהלים בצבא סידרי גודל של חיילים וציוד שמנכלי"ם באזרחות היו מרוויחים הרבה יותר מהם, הקצינים האלו נתנו לצבא ולמדינה את מייטב שנותהם ימים כלילות שבתות וחגים הם פגעו ועדיין פוגעים בחיי המשפחה שלהם וכול זה כדי שאתם תוכלו לישון בשקט ולעבוד בחב' הייטקולהתקדם בחיים ל4X4 משלכם, אז תוקירו קצת תודה לאותם קצינים ותפרגנו להם קצת אם אתם רוצים לכעוס אז תכעסו על חברי הכנסת והממשלה הם מבזבזים כסף ובגדול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 10 במרץ 2008 ב 09:19

רכב טוב = כלי עבודה יעיל

אני מאמין שהפג'רו לא נקנה בגלל הפאר שלו אלא בגלל היותו רכב טוב, נוח ובטיחותי. הרכב ניתן למפקדים בכירים בצהלמתוך הבנה כי הדבר ייעל את עבודתם הכרוכה בנסיעות רבות וארוכות ברחבי הארץ. ולמי ששאל - יש להם גם כלי רכב קרבים יותר לשימוש מבצעי. חוץ מזה אפשר גם קצת לפרגן ולהעריך את המפקדים ואת הצבא בכלל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image סיגל אדלשטיין 10 במרץ 2008 ב 10:07

ממש לא בזיון מגיע להם אפילו לנד רובר בחצי מליון , לאלו שיושבים בירושלים הייתי קונה פיאט, במקרה הטוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. רני פלג 10 במרץ 2008 ב 21:55

ביזיון שיש תגובות כאלה

אנשים שמנהלים מערכות ששום מנכ"ל אזרחי לא מנהל, שעושים זאת ביום ובליל, בשמש ובצל, על חשבון חייהם הפרטיים, משפחותיהם ורכושם ובאים אנשים שכנראה לא עשו עבודה כזו או דומה לה מעולם ובודקים להם בתא הכפפות. שלו קרוקסייכם מעל רגליכם לפני שאתם באים שטענות על תנאי השרות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. bebers 11 במרץ 2008 ב 01:08

לידיעתכם

מתוך הצבא אני אומר זאת, הטרופרים מאסו על כולם ואז הוחלפו בסופה 2 שהוכח כרב שטח וטולו.
    בצאלים אני משרת וכל ירידה לשטח עם טרופר הייתה חוויה לא נעימה של חילוצים ומוסך אחרי כל שטח ובדרגה שמקבלים את הפג'ארו (מח"ט בסדיר ומעלה)
    צריך האל"מ רכב שיוכל להכניס אותו לשטח הכי קשה בקלות - או שעדיף להסיק אותו? (כל שעת טיסה של מסוק עולה כמו פג'ארו באזרחות) אז קינג הוא כן, ובדרגים שנותנים את כל כולם למדינה במשכורות שמנהל מפעם בעל 500 עובדים יקבל פי 10 מהם. מגיע להם לפחות להתפנק כשהם עושים את עבודת הקודש של הגנה על המדינה ותושביה.
    הם יותר מראויים למלך שייקח אותם למקומות שאפילו הסופה לא מסוגלת להגיע... (האמרים זה כבר אפיזודה אחרת)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. erez d 11 במרץ 2008 ב 12:31

מה שכן אפשר "להלבין" את הפאג'רו

אפשר לוותר על קנייה של עוד רכב פרייבט ולתת למחט"ים לנסוע עם הפאג'רו בתור רכב א' והנה יש חיסכון של כ-120000 ש"ח.לא לשכוח שלמקומות יותר מסוכנים יש להם גם דיפנדר ממוגן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image evita 11 במרץ 2008 ב 13:14

די לקטר !!!

אני מסכימה עם מס' 4 בהחלט הצבא נותן לנו לישון בשקט, את הטענות לגבי בזבוזים צריך לבוא לחברי הכנסת על אלפי אלפי שקלים שמבזבזים על שטויות ואני יכולה לתת פה דוגמאות בלי סוף . אז תמיד תסתכלו על חצי הכוס המלא .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. ecarmon 20 במרץ 2008 ב 09:22

הדרכות על הרכב

היבואן נותן יום הדרכה בסיסי
    אני מניח כי הצבא שכח לבקש/לקחת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 02 בינואר 2009 ב 14:09

מספיק עם הקנאה והעין הצרה

לא אני לא מח"ט ואפילו לא מג"ד אם אני לא טועה הגעתי לסמ"ר וגם זה מהאנרציה שבסדיר מילואים, חברה עכשיו ברצינות אל תשכחו שמי שמקבל את הרכב הנפלא הזה הוא מח"ט ומעלה שעושה ימים ולילות בצבא כבר עשרים שנה, אחראי על חייהם של אלפי חיילים ולא מאות כמו שמישהו כתב כאן, מסכן את חייו, רואה את ילדיו פעם בשבוע (לא כולם) וברוב המקרים מרוויח חצי אם לא שליש ממה שמרווח תואם תפקיד באזרחות וחוץ מזה מי שזה מפריע לו שיחתום קבע, אז אם הצבא מצ'פר אותו בפאג'רו אז אני הראשון לפרגן להם.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול