עופר שלום תודה, החומר יתקבל במלואו. שאלה: למיטב הבנתי לחלק מהנקודות לא ניתן להגיע עם הרכב, כגון כיפה 448 (שביל עיזים) ... האם אתה מצפה בתכנון המסלול פריקה מהרכב והליכה רגלית לנקודה ? כמובן שתכנון סדר הנקודות תלוי בזה. יהודה
ניווט בגבעות גורל
לכל הנקודות (למעט נ.צ. 71 הנמצאת בטווח 100 מטרים משביל לרכב) אפשר להגיע עם הרכב ללא מאמץ מיוחד. יש לתכנן ניווט על קווי פרשת המים (קווי אגן) ועליהם תמצאו בשטח שבילים טובים לרכב.
הליכה רגלית
ביום שישי גשום
גלעד מה אתהמוטרד מהליכה רגלית הסמוראי פתוח גם ככה ......
סמוראי
חשבתי שאני אספיק לסגור אותו
נ.צ. ליום שישי
אתה יכול לשלוח לי את רשימת נ.צ. ליום שישי ?
נקודות ציון לגבעות גורל
שלחתי את נקודות הציון כקובץ מצורף לאימייל. אם לא קבלת שלח לי מייל בבקשה [email protected] ואשלח לך את הקובץ להתראות ביום שישי
עופר י מצב שיש טעות בקורדינטות ?
באיזה מנקודות הציון?
ומה הטעות לדעתך?
בצפוניות יש את ספרת האלפים
לא לשכוח כי בקואורדינטות הצפוניות קיימת ספרת האלפים שהיא 1. אם תוסיף 1 לקואורידנטות שאתה מוציא מהמפה הכול יסתדר לך. ראה בכתבת הניווט הראשונה את ההסבר על רשת ישראל הישנה ועל קו ה- 1,000 ק''מ ואת ההסבר על הרשתות בכתבת הניווט עם GPS - קישור
זיכרון קצר טווח . תודה רבה עופר
האם זה מתוכנן ?
שלום עופר
האם המיקום של המפגש מתוכנן לפי התאריך , או שמקרה הוא ?
הסבר:
בשבוע שנפגשנו בגבעות גורל הנחל הסמוך היה נחל גרר ובפרשת השבוע (כמובן של אותה השבת) נאמר וישב יצחק בגרר.
בשבוע שעבר נפגשנו בישוב גלעד ובפרשת השבוע מסופר על המצבה שיעקב בונה שקורא את שמה ? נכון גלעד.
במפגש הבא איה נפגש סמוך למודיעין וקברות המכבים יומיים לפני חנוכה
יהודה
השגחה מגבוה
זה כנראה בזכות צדיק אחד (או יותר) בקבוצה
עבודה עם גוגל ארץ
לבקשת עופר הכנתי קובץ מסודר שבו נמצא כל המידע איך לעבוד עם גוגל ארץ כמכשיר ניווט כולל חיבור ל GPS ועבודה ללא חיבור לרשת. (Off Line) תכולת הקובץ:
יהודה השרת שלך איטי
זה השרת של גוגל
אצלי זה ירד תוך 7 שניות, אני מארח את האתר בשרתי גוגל, בדרך כלל השירות שלהם הוא מצויין. מה שחשוב זה התוכן, לא ?
את החומר אספתי מעל לשנה וחברתי למסמך אחד מסודר.
אני מאחסן את הדברים שלי אצלי
על שרת שלי שנמצא בחוות השרתים של נטויז'ן
הערה ליהודה - דורוןט הוא לא דורון טל.
ארז
נ.ב.
האתר שלך בהחלט יפה, עשיר ומעניין ...
קרדיט
GPS אקספלוריסט 400
רכשתי מכשיר GPS אקספלוריסט 400 האם זהו אותו כיול כמו ה ספורטרק , איך אני מזין נקודות טיול גם מהמחשב וגם מהגרמין של אמיל (דגם ישן} בהרבה תודה - גלעד נ.ב. אתה מוזמן להצטרף אלינו לטיול מסכם של היומים 23,24/4 נשמח באם תצטרף - גלעד
: GPS אקספלוריסט 400
המכשיר בהפעלה ראשונית אינו מראה קורדינטות
הפעלת מכשירי מגלן
ראשית תתחדש!
בדוק את מסך קליטת הלווינים (דפדף אליו דרך NAV) ואם המכשיר לא שולט בצע לו אתחול (הגעה דרך MENU).
לגבי הגדרות רשת ישראל - הן זהות לכ מכשירי מגלן וגם ממשק ההפעלה מאוד דומה.
אתה יכול להיעזר בכתבה הבאה: הפעלת מכשיר מגלן