כל הכבוד לך אבי על הכתיבה ובעיקר על המסע
כל הכבוד לך אבי על הכתיבה ובעיקר על המסע
אז תתפתה ! - היה מסע משוגע...:
זה רק יום אחד, עברתי הרבה מקומות והרפתקאות... רק למי יש כח לכתוב..
שוב תודה לנעמי ולילדים שאיפשרו לי להעלם כך (והסוף ידוע... הגעגועים הרגו אותי וחזרתי בריצה...) .
עוד תמונות מהמסע הזה כולל גם מה-BurningMan (הממ...) אפשר למצוא בפליקר:
https://www.flickr.com/photos/ostfeld/sets/72157622137382230/
ועופר... הכי חשוב... בשבוע הבא, על ה-Adventure יחד למעמקי מצריים.. ! ת'ראות !
אחלה כתבה
נשאר לך תחת לשבת עליו?
כתבה נחמדה ומשעשעת
תמונות יפות מאוד,הקטע עם המצלמה לא נשמע בטיחותי במיוחד.
אוסטפלד היקר מה עם 66
המשך הכתבה על כביש 66 מחכים שקדי
עוד
אוסטפלד אל תתקמצן וצרף את מכתבך מה29 לספט לחברים. סיימת פרק - תראה את הסטרארטאפ החדש. ..:-)תוכיח שאתה משתפר כל הזמן
לגבי התחת..
דווקא כן. האופנוע הזה נוח להפליא ובגלל שהייתי לבד יכולתי לנסוע לאן וכמה שמתחשק לי, בלי לוחות זמנים ובלי צורך להגיע למקום מסויים או בזמן מסויים. יכולתי למצוא עצמי עולה על הרופנוע, נוסע חמש דקות, נתקל באיזה עץ שתלויות עליו נעליים
https://www.flickr.com/photos/ostfeld/3955264303/
ועוצר לנוח לידו שעה. סתם כך.
בפנטזיות שלי אני חוזר לשם וממשיך. עד כדי כך שבינתים לא הצעתי את האופנוע הנהדר הזה למכירה והוא מחכה לי בסן-פרנסיסקו לסיבוב הבא (בחלומות כן ?...)
לסיגל, לגבי המצלמה...
תקציר מנהלים: אכן לא מומלץ.
סיגל, תודה על תשומת הלב.
נו.. את כנראה צודקת. עוד אימצתי את השיטה הקלוקלת הזו גם לשטח לטיול דרום צפון שעשיתי עכשיו עם ה-530 שלי ובאמצע איזה מעלה בוגדני הדהדה בי המחשבה שאם אני עף (ובשטח זה קורה לי לפעמים) אז במקרה הטוב הלכה ה-Canon המשובחת הזו ובמקרה הקצת פחות טוב זה עלול להשפיע על החיבוריות של הראש שלי לשאר הגוף.
אני לא בטוח האם זה באמת מסוכן אבל ההרגשה היא שכן. לא ממליץ על השיטה הזו ומנסה למצוא לה תחליף עוד השבוע לפני המסע למצרים.
לשקדי הגדול...
נו... 66.... מי בא ? הבנדיט עוד מחכה לי בסן-פרנסיסקו...
adam
Well done Avi….finally you got some challenging moments the tire disaster..was that your subconscious dream…..trip without problems will be forgotten right!?
אין עליך אבי אתה תותח
עכשיו תעלה על ה530 ותגיע למדבר מחכה לך צוברי
Goriliiapod gp2
להשכלה כללית, ישנה חצובה קטנה בעלת 3 זרועות שניתנת להלבשה על גבי הקסדה מלפפים סביבה איזולירבנד חזק במיוחד ומלבישים את המצלמה על גבי החצובה.
המממ... זה יחזיק את ה-Xsi500 שלי ?...
על הראש .... ?... נראה לי כבד מדי....
זה "תלוי"-נקווה שהמרכאות בתלוי לא יעלמו
זה תלוי עד כמה הצוואר שלך חזק... צודק המצלמה שלך כבדה מידי, אך הפתרון יתאים למצלמת פוקט או וידאו קלה. שבת שלום
שאפו
אבי זה אתה הצלם המחונן מהטיול לירדן לפני מיספר חודשים?
שואלים רמי ויואב
הטיול היה נהדר. לכותב אין מושג מהי כתיבה
תשמע, ברצינות פעם שניה שאני קורא
את הכתבה!
פשוט נהדר!
מרשים מאוד
ארוך, אבל שווה כל מילה!