פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה - החצוף לא עזר להוכיח שהוא רמאי

31 במרץ 2011 ב 10:53 12 תגובות 19442 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

האם לגיטימי לחקור מבוטח? ארצנו הקטנטונת חסרה אוצרות טבע, אולם חוקרים יש בה בלי סוף

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 31 במרץ 2011 ב 12:07

חבל כותב הכתבה לא אומר את כל האמת

חבל שכותב הכתבה לא מציין מדוע בצהירים וכתבי תביעה לחברות הביטוח בנזקי גוף , עו"ד הדין מנפחים את התביעות עד לרמה של התובע לא עובד ומוגבל ונזקק לסיעוד שמוכח מידי יום כשקרי .
    כאשר שכרו של העו"ד בנזקי גוף הוא לפי אחוזים קבועים מתוך השיפוי ללקוח לא מן הנמנע שינפח תביעה כדי להגדיל את שכרו .
    תביעות שכאלו בסופו של דבר מגדילות עבור כולנו את גובהה הפרמייה השנתית.
    בואו לא נתמם , עו"ד דין הם לא טלית שכולה תכלת בלשון המעטה !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. nadav-s 31 במרץ 2011 ב 19:17

אין לסמוך על הביטוחים בטלפון!!!!

עדיף לעשות ביטוח בסוכנות קרובה לבית ככה יש לי ליפנות ולדבר פנים אל פנים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. nadav-s 31 במרץ 2011 ב 19:24

ל 2, לא מדובר בניזקי גוף

והתובע עשה בדיוק כפי שאמרו לו,זכותו לרצות שעורך דין יהיה נוכח בפגישה,מצד אחד כי החוקרים מכשילים אותו בשאלות,ומצד שני מקליטים הכל, אני לא ייתקן את הרכב על חשבוני עד שאקבל כסף מהביטוח...חובתם לשלם תוך תקופה מסויימת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 31 במרץ 2011 ב 20:52

חברות הביטוח מכשילות

איך אפשר לשתף פעולה אם חברת הביטוח שלך מנסה להכשיל אותך? ולהביא חוקר ולשלם לו רק אם הצליח להכשיל?... הכותרת אומרת הכל: "החצוף לא עזר להוכיח שהוא רמאי"
    נכון שי מקרים שאנשים מנפחים אבל עם כל הכבוד חברות הביטוח עושות הכל על מנת לשלם ללקוח כמה שפחות.
    אני מוכן לשלם יותר ביטוח אם חברת הביטוח שלי תהיה אמינה ולא תנסה להכשיל אותי ע"מ לא לשלם לי סכום אמת.
    אל תשכח שהמבוטח החנה את הרכב ומישהו דפק לו את הרכב.... מה יש לו להסתיר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 01 באפריל 2011 ב 00:24

מה זה נקרא להכשיל , אם הכל מוקלט איפה

ההכשלה , שהרי תמיד ניתן לבדוק מה נאמר בין השיחה עם החוקר .
    וזה שחברת ביטוח לא רוצה לשלם זה לא חדש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 01 באפריל 2011 ב 00:28

אגב , שמר קליר יפרסם את פסק הדין

פסק הדין גלוי לכל ועל כן שיפרסם את פסק הדין , נשמע הזוי טענה כי התביעהה נדחתה בטענה שהמבוטח רמאי כי לא הסכים להפגש עם החוקר .
    אולי שמר קליר יפרסם את עברו הביטוחי של הלקוח ועוד פרטים שיהיה שקוף לכל שנוכל לשפוט לחומרה את חברת הביטוח או את המבוטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 01 באפריל 2011 ב 00:54

תקלידו את שם השופטת , עו"ד קליר

תגלואת שם התובע
    תקלידו את שם התובע והמילה נגד בגוגל , תגלו שביטוח ישיר הגיש ערעור במחוזי .
    בכלל צריך לתת תמונה אמיתית , השמאי שבדק את הרכב ומסקנותיו , תגובת חברת הביטוח .

ולהפסיק לתת במה לפירסום ..... המבין יבין.
    זה אתר מוטורי ולא אתר משפטי .
    ושיהיה סוף שבוע רגוע ובטוח ונסיעה נעימה בטיולים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 01 באפריל 2011 ב 01:09

לאחר קריאת פסק הדין

חברת הביטוח ניסתה למצוא מוצא לפי סעיף ביטוחי שאם התובע לא משתף פעולה אזי יכולה למנוע את תשלומי הנזק .
    השופטת קבעה שהתובע אכן הודיע על מקרה התאונה והביא חוו"ד שמאי , אולם סירב להפגש עם החוקר לבדיקת הנסיבות.
    טענה כי החוקר לא עשה לברור סיבת ביטול הפגישה .
    נראה כי החוקר הוציא דו"ח אמיתי ומדוייק ש/התובע לא מוכן להפגש עמו .
    חברת הביטוח עשתה מזה מטעמים וניסתה לא לשלם על סמך אי שיתוף פעולה מצד המבוטח . טענה זו נדחתה ע"י השופטת וחברת הביטוח חוייבה לשלם את הפיצוי בגין הנזק והוצאות משפט .
    עדיין אני סבור שהחוקר לא ניסה להכשיל או לשקר , אולי מי ממסלקי התביעות ניסדה למצוא פתח לאי תשלום בהתבסס על נתוני הפוליסה .
    ועדיין , תקראו קצת כתבי תביעה של עו"ד בנזקי גוף , תבינו עד כמה הם רחוקים מהמציאות בתיאור מצבו של הנפגע ותפקודו , ומדובר פה לא על סכומים של 17,000 ש"ח אלא על מאות אלפים ויותר , נתון מוכח שמעלה את פרמיית הביטוח כי בסוף אנחנו משלמים לנפגעים את התשלום . וכן גם אני משלם לחברות ביטוח ומתנהל דרכם. גם עו"ד הדין וגם חברות הביטוח שניהם במידה שוווה מזינים אחד את השני בעבודה וכסף!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 01 באפריל 2011 ב 01:13

פסק הדין מאתר של קליר

פסק הדין מהאתר של חיים קליר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 01 באפריל 2011 ב 07:22

חשוב מאוד לפרסם זאת

מגיב מס' 8 - השופטת הוא לא חיים קליר!
    חשוב מאוד לפרסם את פסקי הדין הללו - שחברות הביטוח אוהבת לשמור במחשכים.
    אז חוץ מפרסומות חייכניות יש לדעת כי חברות הביטוח אוהבת לגבות כסף - לא אוהבות לשלם. וכל השאר סתם פרסומות.
    כל הכבוד לאתר השטח על הפרסום - זה אתר מוטורי אמיתי!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 01 באפריל 2011 ב 09:03

חשוב מאוד לפרסום זאת ..

לא כולם רמאים, אם פרצו לך לבית וודורשים ממך מכונת אמת, זה אומר שדבר ראשון, לא מאמינים לך... ואפילו חושבים שאתה מנסה לרמות.
    נקודת המוצא הזו היא לא הגיונית...פרצו לי לבית ואני צריך ללכת למכונת אמת?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת 03 באפריל 2011 ב 21:38

לכולם,חברות הביטוח לא מוכנות לשלם.

הם יעשו הכל כדי להוכיח שהם צודקים, ולהראות שהאזרח הקטן שקרן ורמאי וכולם רוצים ליגנוב אותם,ורק מי שנילחם יינצח, אחרת הוא שילם כסף לביטוח חינם ולא ייצא לו כלום.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול