פורומים

- שטח 4x4

מבחן דרכים – סובארו XV

23 בנובמבר 2012 ב 09:13 9 תגובות 47817 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

אחיו הצעיר (והקטן?) של הסובארו פורסטר המוכר כבר כאן. רגע לאחר הופעתו התחילו להגיע אליי השאלות מחברי מועדון ''סובארו דרייב 4X4 בשטח'': - איך הוא בשטח... באמת חסכוני... איך המנוע סוחב..... יבואן סובארו נעתר בשמחה להעמיד לרשותי את ה-XV (הדגם הבסיסי) למבחן במשך סופ''ש ארוך. אז הגענו (יובל בני הצעיר שמוכר לכולכם כצלם המועדון והח''מ) לסוכנות בת''א לקבל את הרכב וכבר בכניסה קיבלו את פנינו שני XV. האחד, כחול בגרסה הבסיסית ולצידו, XV כתום מהמם ומרהיב ביופיו בגרסה הבכירה והמפוארת. היפיוף הכתום פשוט שובה-עין (חיצונית ופנימית) וקשה היה לנו מאוד להתנתק ממנו ולגשת לקבל את רכב המבחן.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. paul1 24 בנובמבר 2012 ב 19:50

את העיקר לא בדקתם:

כמה מהר מתחמם הגיר הרציף תחת מאמץ ומה קורה אח"כ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 25 בנובמבר 2012 ב 06:08

את הגיר הרציף אני בדקתי

קשה מאוד לחמם את הגיר הרציף גם ביום קיץ חם בטיפוס מהיר לרמת הגולן.
    בהשקה לעיתונאים שהובלתי הצליח צמד עיתונאים שלחץ מאוד לחמם את הגיר. אבל זה במצב מאוד קיצוני עם שינוי מהירות חדים.
    אני מניח שכל משתמש רגיל ברכב, גם שהוא אוהב ללחוץ, לא יחמם את הגיר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. paul1 25 בנובמבר 2012 ב 08:21

לא לזה התכוונתי:

השאלה מתייחסת לנהיגת שטח-טיפוס איטי או נהיגה בחולות ביום חם. אני בטוח שבנהיגת כביש סוברו דאגו לכסות את הנושא מכל הכיוונים...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 19 באוקטובר 2013 ב 11:00

דני, על מבחנך את ה-XV אני סומך

יותר מכל הבוחנים המקצועיים דווקא עליך במיוחד אני סומך ומשום כך אתמקד בענין רעשי הרוח מעל 80 קמ''ש שאפילו פסיכולוגית, במיוחד לאחר מבחנך, לא יפריעו לי. לכן אני חייב לשמוע ולהתרשם בעצמי ואם הם לא יפריעו לי, אשקול להחליף הפורסטר טורבו 2008 שלי בדגם המפואר, והאם בו ההתקנות אורגינליות שלא ירשרשו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image דני דיאמנט 19 באוקטובר 2013 ב 20:16

דני, על מבחנך את ה-XV אני סומך

יורם תודה על הפירגון. רוח ממראות הצד נשמעת ברבים מכלי הרכב. כך גם ב-XV. הרוח בודאי לא מפריעה, ובטח לא בעוצמות מטרידות אבל נשמעת ככל שעולים במהירות.המולטימדיה מורכבת היטב כאן בארץ וסובארו ידועים כרכבים שאיכות ההרכבה בהם משובחת ואיכותית גם אחרי שנים רבות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 25 ביולי 2014 ב 18:01

סובארו xv

שלום
    היה מאוד חשוב לי לקרוא את הכתבה.
    מקווה לראות כתבות מפורטות יותר,גם מבחינת נתונים טכנים וגם התרשמותית.
    תודה ויום טוב - אודי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image Ogash Ofer 26 ביולי 2014 ב 07:08

סובארו xv

אורח/ת כתב/ה:
    "שלום
    היה מאוד חשוב לי לקרוא את הכתבה.
    מקווה לראות כתבות מפורטות יותר,גם מבחינת נתונים טכנים וגם התרשמותית.
    תודה ויום טוב - אודי. "
    כנס למבחן הדרכים של אלי שאולי - קישור למבחן דרכים סובארו XV שם, בדף 2, קיים פירוט טכני.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 26 בנובמבר 2015 ב 21:12

סובארו XV

דני שלום.
    מתלבט בקניה בין הפורסטר ל XV (סביר להניח שאת הפרימיום). אינני מכיר את הפורסטר. האם עדיף עליו ה XV?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image Ogash Ofer 27 בנובמבר 2015 ב 05:20

סובארו XV

אורח/ת כתב/ה:
    "דני שלום.
    מתלבט בקניה בין הפורסטר ל XV (סביר להניח שאת הפרימיום). אינני מכיר את הפורסטר. האם עדיף עליו ה XV?"
    הפורסטר גדול יותר, נוח יותר, עביר יותר בשטח ובקיצור קצת (או הרבה - תלוי במשתמש) יותר מה-XV.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול