פורומים

- שטח 4x4

יומן מסע מיוחד: ג'יפים בציד שיטפונות - דצמבר 2013

29 בדצמבר 2013 ב 13:39 5 תגובות 22122 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

מזג האוויר הסוער לקראת סוף השבוע הזמין אותנו לטיול ג'יפים לציד שיטפונות במדבר!! טיולי שיטפונות הם מסוג הטיולים שיודעים איך ומתי הוא מתחיל אבל לא יודעים איך ומתי הטיול יסתיים... הדריך: וייזל עדי הגיעו לחלץ: אמיר נחומי ועופר אוגש

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 29 בדצמבר 2013 ב 18:38

חוויה אחרי הכול

המסלול היה יפה עם נסיעה רגועה , הנוף היה מדהים מהשלג על פסגות דרום הר חברון ועד השלג על פסגות הרי מואב בצד הירדני,
    כמו כן מספר מעברים נחמדים שיהיה עניין.
    אני וחבריי שהיו איתי הג'פ תומכים בהחלטה לא לחצות ולהמתין, המשימה העיקרית בטיול כזה שכולם יחזרו בשלום.
    יש לציין שמחליטים לצאת לטיול שיטפונות צריך לקחת בחשבון שמצב בו צריך להמתין עלול לקרות.
    אני ושני חבריי נהננו מאוד . עדי יישר כוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אילן נחום 29 בדצמבר 2013 ב 19:24

אני חייב פעמיים...

עדי, חבל שלא יצרתה איתי קשר זה מטר מהבית שלי מה גם שאני חייב פעמיים זוכר (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גרא 29 בדצמבר 2013 ב 20:39

מדבר צבוע : ג'יפים בציד שיטפונות - דצמבר 2013

הדר, פשוט נהדר, חוויה שלא תשכך, לראות את המדבר אחרי מקלחת, סלעים נקיים בצבעים שלא נראים ביום יום. כאילו מרחו לכה שקופה על המדבר , הוא נראה אחרת.
    טוב שלא סיימנו במצוקי דרגות, אחרת לא היינו נוגעים בחוויית נהיגה בבוץ חלקלק , לא כזה ששוקעים בו. מי יודע מתי תהיה הפעם הבאה? ההחלטה לא לחצות את הנחל ללא גיבוי מהצד השני הייתה נכונה כולנו רצינו לחזור הביתה בשלום . תודה לעדי לעופר ולנחומי,
    היה כיף לפגוש אתכם באמצע הלילה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. VN60583 02 בינואר 2014 ב 15:21

ציד שיטפונות

מקנא בכם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image מור שלטים 05 בינואר 2014 ב 19:39

ג'יפים בציד שיטפונות

פחדנים ):-

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול