פורומים

 - שטח 4x4

יומן הדרכה: קורס נהיגה מתקדמת בשטח טרשי

31 ביולי 2014 ב 06:46 6 תגובות 16962 צפיות profile imageאתר השטח 4X4

הסתיים המפגש השלישי בקורס המקיף של אתר השטח לנהיגה בשטח טרשי. לרשותנו עמדו רכב שטח משופר וגם רכב שטח עם צמיגי A/T עם נטייה ברורה לכביש, ללא נעילות, ללא הגבהה וללא בקרת אחיזה. מי שחושב שלא עברנו איפה שרצינו, איך שרצינו ומתי שרצינו, טועה!

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. alberto.b 31 ביולי 2014 ב 10:35

    יומן הדרכה: קורס נהיגה מתקדמת בשטח טרשי

    תודה לכל המשתתפים להתראות במפגש המסכם.כל מטרות הקורס הושגו בהצלחה ומצפים לבאות.לקראת החורף ניתן לחשוב על קורס נהיגת חולות ודיונות.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 03 באוגוסט 2014 ב 11:09

    קורס נהיגה מתקדמת בשטח טרשי

    כתבה מצוינת ללא מלל מיותר. כאחד המשתתפים בהדרכה שעדיין לא הסתיימה רוצה לציין שההדרכה ענתה לכל ציפיותי ממנה ואף מעבר לציפיות.המדריך הינו מתאים מאד להדרכה ונתן מה שביכולתו ואם נרצה עוד תמיד יהיה מוכן ליעץ. מה שהיה יפה שאנו המשתתפים התעייפנו בחלק העיוני לפני המדריך שנראה שיכול לדבר עד אור השחר ובחלק המעשי נראה היה שמוכן לתרגל עד שקיעת החמה. ננוח חודשיים נישן טוב ונבוא עם צוותים טובים לטיול המסכם.צלמת ההדרכה מצוינת אפילו תחת השמש בערבה וחסרונה הורגש מאד בשני המפגשים הראשונים. תודה למשתתפים ולמדריך .

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. xman 04 באוגוסט 2014 ב 15:23

    הקורס

    התנסות מצוינת.
    אוהד יסודי ומעמיק ומפנק בתרגול אינטנסיבי עד רדת החמה וצאת הנשמה.
    כמי שנוסע ומטייל עצמאית שנים בשטח, מסתבר שעדיין אפשר ללמוד המון.
    ישר כוח!

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 04 באוגוסט 2014 ב 21:28

    עם כל הכבוד..

    פראדו ולנדקרוזר שמופיעים בכתבה-יש להם נעילות וגם הגבהות. מדוע המדריך מציין בתחילת הכתבה שאין להם?.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image Ogash Ofer 04 באוגוסט 2014 ב 21:52

    עם כל הכבוד..

    אורח/ת כתב/ה:
    "פראדו ולנדקרוזר שמופיעים בכתבה-יש להם נעילות וגם הגבהות. מדוע המדריך מציין בתחילת הכתבה שאין להם?."
    אני דווקא מזהה שם גם טראקאן. אבל אפשר לתת את הכבוד לתגובת המדריך...

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. alberto.b 06 באוגוסט 2014 ב 09:30

    טראקן ולא לנדקרוזר

    נכון זה יונדאי טראקאן והוא מורם ב2 אינץ על ידי בולמי בילשטיין וקפיצי סליל פראדו ומתיחת מוטות פיתול מלפנים. תודה שהוא נראה לכם כמו לנדקרוזר !

    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול