כתבה חדשה: ירדן בטיול ג'יפים, סוכות 2023, מקווים שזה לא האחרון...
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגה ללקוחות רקסטון - הר חורשן 08/03/2024
כתבה חדשה: סאנגיונג עובר מיתוג מחדש ומעדכנת את הרקסטון
כתבה חדשה: מסלול טיול 4X4 מרמות מנשה ועד להר חורשן
HONGQI, מותג רכבי הפאר הסיניים, משיק את HONGQI EH7, דגם הסדאן החשמלי המלא הראשון של המותג
מותג האופנועים הסיני KOVE, מגיע לישראל!
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21